|
![]() |
#10922 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
#10924 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Upravo pogledao Bronsona iz 2008. Film mi je brutalno dobar, najvise zbog same price koja je istinita i zanimljiva... http://www.imdb.com/title/tt1172570/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10925 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
GALACTIC FEDERATION OF LIGHT & ASHTAR GALACTIC COMMAND & SOLAR STAR COMMAND WILL BE KNOWN WORLDWIDE AFTER ARRESTS OF THE ILLUMINATI (DARK CABAL) ONCE DISCLOSURE SETS IN ! Cloud Atlas - O. M. G. Oduševljena. Prosvjetljena. Sretna. Koji eye opening movie, za mnoge koji su mislili da su sve one gluposti tipa "Go bold where no one has gone before" samo fraze. Utjelovljenje svega kaj ljudi dan danas trebaju gledati da uvide koliko smo beznačajni u cijelom svemiru, sve naše nesuglasice, mržnje, svađe, ratovi... Koliki je to promil u ovom velikom prostranstvu energije, ljubavi i božanstva. Ono, ne znam, fakat odličan film, pokazuje kako prava ljubav prevaziđe kontinente, vrijeme, epohe, i da je konstantna uvijek i svugdje i da uvijek pobijedi. Matrix za pametne ljude :P E, da, i otkud već postoji HD verzija, I will never know. ![]() We need to talk about Kevin - mračan realan odlična gluma ovog malca i ženske. Prigodan za sva ova pucanja na djecu po javnim ustanovama. Extremely Loud & Incredibly Close - čudan film, isto kao i knjiga mu. Rasplet loše izveden, ali rijetko tko može u sat i pol snimit jednu knjigu... Detachment - jako jako sumoran i depresivan film, ja sam bila u komi dva dana nakon njega. preporučam, ali s oprezom LOL Dojma sam da je Leonardo DiCaprio počeo snimat samo neke pametne, kvalitetne povijesne filmove. Em dobro glumi, dobro izgleda i pametno bira. iLike. A lako je mogao krenut Matt McConaughey stopama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10926 |
Katolik
Datum registracije: Feb 2009
|
[QUOTE=Ladybug;2306055]Pa kad mi u descriptionu napiše ovo dolje, znaš koliko je sati: GALACTIC FEDERATION OF LIGHT & ASHTAR GALACTIC COMMAND & SOLAR STAR COMMAND WILL BE KNOWN WORLDWIDE AFTER ARRESTS OF THE ILLUMINATI (DARK CABAL) ONCE DISCLOSURE SETS IN ! Tih trailera ima uploadano oko 20 od različitih korisnika koji pišu što hoće, tako da je na svakom drukčiji opis. Dal su to antikristi, vidjet će oni koji imaju sposobnost da vide. Sirius Documentary update3 i jedan dio za fizičare, pročitao sam da će u dokumentarcu biti riječi i o ovome. Keshe Foundation Nuclear Engineer M.T. Keshe explains how a new understanding of physics leads to alternative methods to generate electricity. The presentation was held at the Elektor Live! electronics event held in Eindhoven, Netherlands 26 November 2011. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10929 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#10930 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Film je koja ono po redu umjetnost? Ponekad stvarno to ne treba biti. Najviše kaj mi se u filmu svidjelo je da se neko sjetio dobrog razloga za slow motion još od matrixa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10931 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ima dreed dvije omanje zamjerke, no posto je meni od pocetka film nekako stripovski, presao sam preko toga:
![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10932 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tražim film.. Joj nikako da se sjetim kako se zove a novijeg je datuma (sigurno od 2007 ..->) Uglavnom, film je katastrofe, grade se dvije velike "Noine arke", zapravo to su ogromni "čelični" brodovi, smješteni su u brdu na većoj visini, negdje na Tibetu ili tako neš.. Naravno, samo određeni broj ljudi se uspije ukrcati na brodove, željezna vrata se zatvaraju, par njih odmah pogine jer se pokušava prošvercati....... Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#10934 |
Premium
|
Pa ne može Roby da vjeruje ![]() 5.8 ![]() ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10937 |
Guest
|
Dredd - 8/10 Solidan akcić. |
![]() |
![]() |
#10938 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Cluod Atlas Film nece biti za svakoga, ali meni osobno odlican ... skoro 3 sata radnje koji usporedo prati 5 isprepletenih prica u proslosti, sadasnjosti i buducnosti ta kako odredjeni dogadjaji utjecu na buducnost istih.
![]() |
#10939 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@Ziiky - pričalo se podosta o njemu ovdje a radnji je 6, preskočio si dio filma ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10940 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
The Darkest Hour - Neznam zašto se ljudima ne sviđa ovaj film, jer je čist uredu. Zabavan i brz. Beyond the Black Rainbow - Jako spor film kojem radnja, iako sasvim ok, nije primarni dio, nego ima više umjetničke ambicije. Neće se svakome svidjeti i ne treba očekivati previše objašnjenja. Iako je film iz 2010, sve je snimano kao sci-fi iz sedamdesetih. Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 01.01.2013. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10941 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Cluod Atlas - ok film, očekivao sam više, glumci su super odradili uloge pogotovo Hanks The Words - od ovog filma nisam previšeo očekivao, iz trailera sam dobio dojam da je film neki sci-fi/triler/drama, ali kao što piše na imdb-u radi se o čistoj drami. Vrlo dobar film, preporučam
![]() |
#10943 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nema smisla da komentiram ovakav film jer je toliko originalan da je sam po sebi osuđen na nekolicinu obožavatelja. http://www.imdb.com/title/tt0808185/?ref_=sr_1 Meni, jedinstveno remek djelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10944 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Gledo u zadnjih nekoliko tjedana: The Hobbit - 9/10 - jednostavno volim ovakve filmove. Mogo bi ga sad analizirat do besvjesti, ali kad izidjem iz kina sa "AAAA OCU JOS" facom, sve mi je jasno. Ipak, LOTR trilogija je i dalje sveti gral. Dredd - 8/10. Nece pobrat oscare - ali jeeeeeb...teeeee koja zabava od filma ![]() ![]() ![]() Frankenweenie - poceo gledat, doso do 75% i jednostavno nisam mogao vise. Inace volim Burtona, al' ovo nisam mogo gledat do kraja. Bla. 5/10. Ted - 8.5/10 - kaaaakva komedija. Ok, nije The Hangover, ali skroooz blizu. Ted je zakon, film je cista zabava i smijanje, pogotovo ako ste i inace fanovi Seth MacFarlane-a ![]() Looper - 8/10, totalno iznenađenje, odlična radnja, super ispričano - Willis kralj. ![]() ![]()
![]() |
#10946 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10947 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10948 | |
Guest
|
Citiraj:
Daniel Craig je meni najbolji Bond. Nekako mi najbolje ocrtava 007-karakter. Dodaje mu neku ljudsku dimenziju. Ipak je i on čovjek od krvi i mesa. Jel ti pušiš nešto ili si samo zalutao sa forum.hr? |
|
![]() |
![]() |
#10950 |
Premium
|
Možda on i je najbolji glumac za Bond filmove, ali sve ostalo nema veze sa Bondom. Njegovi bond filmovi su mi kao da gledam neki obični akcijski film. Totalno izgubljen štih Bonda, bez onih poznatih điđa-miđa, raketa na autima, lasera u satovima i slično.. Jednostavno izgubio se 007 štih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|