|
![]() |
#10891 |
Guest
|
FLIGHT -2012 - 10/10 ! Odlična drama! Fenomenalno! |
![]() |
![]() |
#10892 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Upravo pogledao Flight. Meni je film jako dobar i dajem mu ocijenu 8/10. Popodne za pogledat imam Dredd i Cloud Atlas.
![]() |
#10894 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Molim te povuci ovo! Dan nezavisnosti je kulti film koji je film moje mladosti, i sve ga čini savršenim filmom.. Battleship je hračak koji nije vrijedan spomena. Od glume do priče... Naglasak na glumu! Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.12.2012. u 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10895 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Pogledao http://www.imdb.com/title/tt1276104/ dobar, malo razvodnjen, kraj definitivno popravlja film... Uglavnom jedan od boljih akcijskih filmova u zadnje vrijeme preporuka 7,5-8/10
![]() |
#10896 |
Akhorahil unleashed
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10899 |
Premium
|
Pogledao ovo... Film je pre pre pre pre!!!! Preporuka svima koji ne žude za pucanjem, letenjem, čudovištima i kaubojima, nego gledati film i imati cijelo vrijeme nešto za misliti u glavi... Moja ocjena 8.5/10 Gledaj na ljestvici od 1 do 10, battleship ima slabašnu četvorku od mene, dok Dan nezavisnosti ima čisti osmicu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10900 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
African Cats, jedan od boljih dokumentaraca šta sam gledao u zadnje vrijeme, naracija Samuel L. Jackson. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10901 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Looper - ok film, malo mi je cak bio prekompliciran ili sam ga prekasno gledao.Zanimljiv je film u svakom slucaju, isplati se pogledati.nakon njega sam pogledao Savages - e to je film za mene ![]() narko karteli, droga , lova , pucnjava, love story - odlicno ! Argo - isto se isplati gledati, navodno po istinitom dogadaju.ARGOOOO |
![]() |
![]() |
![]() |
#10902 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10903 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
This Means War - solidna akcijska/romanticna komedija. Zacudilo me malo kad sam vidija Toma Hardya - covik je ove godine nastanca filmova i filmova.. Sve u svemu dobro za pogledati. Dredd - Film je dobar, dosta je vjeran stripu.. Nije me se toliko dojmia da kazem ono woow - ali dobar je, imho ocjena opravdana. Alex Cross - Zanimljiv krimic, ne bas originalan - al ajd moze se pogledati. Najvise me se dojmia Matthew Fox (poznatiji ko doktor iz serije "Lost") sa svojom ludjackom ulogom, koju je cak dobro odglumija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10904 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10905 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Dredd veceras ga pogledao. i svaka preporuka na akciju, na brutalnost kakva bi trebala biti u takvom svijetu, na efekte, na pricu, cak i na glumu ![]() IMHO, jedan od stvarno filmova koje se isplati pogledati zbog onoga sto cesto ovdje govorite - da se covjek zabavi. meni je ovo zabava, ne trazim nikakvu dubinu u filmu, ne trazim zivotnu poruku niti interakcije, zabava u pravom smislu! i ja mu dajem cak i vise od imdb-a, 8 od 10. doslovce sam uzivao i u trajanju filma (taman, niti prekratak niti predugacak), i u glavnom negativcu kakav je i kako prikazan, i u pozitivcima, scene krkanja i prikaz, malo SF-a kao slag na torti, buducnost............ milina. bas sam heppy kada naide ovakav film koji ne glumi da je nesto extra, ali ispadne odlican i ima nekakvu car i sarm kakve danasnji filmovi ovakvog zanra jako jako tesko dostizu. ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10906 |
Premium
|
Sex Drive 6/10 http://www.imdb.com/title/tt1135985/?ref_=fn_al_tt_1 Film pun kita i sisa,taman prije spavanja...
![]() |
#10908 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Čovjek voli kite šta sad ![]() Pogledao Silent Hill 3d,onak,očekivao sam više ali sam svejedno prezadovoljan jer sam zagrižen fan silent hill materijala,bilo što novo makar bilo i prosječno mene će oduševiti ![]()
![]() |
#10910 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
dredd je totalni ripoff the raida..
![]() |
#10911 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Dredd skroz dobar. Sam ne kužim onu debilanu s autima iz današnjeg vremena. Nemreš mi u dalekoj budućnosti vozikat vw transportera iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.
![]() |
#10912 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Al potpis na kratak osvrt ![]() Pogledao i Cloud Atlas u sklopu neprospavane noći(kašalj) te ono,ni vrit ni mimo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10914 |
Premium
|
![]() |
#10916 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10917 |
Guest
|
Mene samo ubija u pojam kaj je film bio totalni flop na box officeu. Taman je prvi Dredd bio neki character build up da se šira publika upozna sa likom. Sad bi trebali ići nastavci, ali ako se pogleda uspjeh na box officeu o tom možemo samo sanjati. Čitaš stripove much? Nisam ni mislio! |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|