|
|||||||||||
|
|
#27393 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Bijela linolada je super...to je ljubav na prvu žlicu ![]() Makar, meni su svi ti namazi dobri, pa i oni no-name iz konzuma, merkatora i sl., bitno da je čokoladno ![]() Kad si se spomenuo eurokrema...kupili neki dan u Metrou čoksu eurokrem blok, to mi je bila čokolada odlična u djetinjstvu, a sada mi je tak čudnjikava...kaj se to okus promijenio ili smo se navikli na fine delicije pa je sad ovo izgubilo svaku draž? Makad eurokrem namaz je čist pristojan
|
|
|
|
#27394 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#27395 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Probao sam tih par no name ali nije to to. Nutella mi je bez duše. Ne znam ni to to. ![]() Eurokrem je super. Slažem se. ![]() To je hrana za tebe. Ti voliš te jeftine kupovne stvari. ![]() Evo ja i bolja polovica radili keksiće za vikend. ![]() ![]() Kad su bili gotovi spajali smo ih pekmezom od marelice i šljive. I to je home made siso. ![]() Na pekmez mislim, a doduše i orasi su sa grunta. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 19.12.2012. u 09:50. |
|
|
|
|
|
#27396 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
#27397 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@hamm... pa i čingač je homemade, eno prave pred tobom direktno ![]() simpa su ti išleri, pogotovo ove zvjezdice desno ![]() @ejmi... in jor drims! ![]() za ozbać sad... meni je okus identičan koliko se sjećam, ali i da nije te tablice su mi najdraži slatki snack. |
|
|
|
|
|
#27399 |
|
Registered User
|
Sad sam još i stara....kmeeeeeeeeee @hamm super su ti keksići, me like ![]() Nebi smjeli bit pretanki jer se jako posuše onda. A kaj ovo je posipano odozgora sa orasima, pa ona spajano s pekmezom ili su ti sami za sebe?
|
|
|
|
#27400 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Gore je posipano sa orasima i kasnije sam spajao s pekmezom. ![]() I kasnije malo posipao sa staub šećerom. ![]() I rol kod nje doma nije baš bajan. Termostat je u banani tak da ima dva moda - radi max - ne radi. ![]() |
|
|
|
|
|
#27401 |
|
Guest
|
Jučer naručio pizzu, uff. Rekao malo jače zapečenu. Došla je taman. Fina (ne stavljaju zamjenski sir i dodatke), zapečena i masna (jebga, sa toliko kulena nemreš). Ubio se njasvi Super je kaj im je i šprek baš reš pečen, hrskav i nikad nisam dobio komad sa hrskavicom.Pizzeria Stross - Slavonska - sa Martinovke ![]() rajčica, sir, kulen, špek, ljuti feferoni, ajvar/vrhnje Inače, pizza fakat oscilira koju uzmeš, ali ova je najbolja. Uzeo sa vrhnjem, a može se birati sa vrhnjem ili ajvarom. |
|
|
|
#27402 |
|
Registered User
|
Za gablec pašteta i onaj kruh od sinoć. Kad se već Jelc hvali presjekom kruha eto budem i ja ![]() http://www.pohrani.com/f/40/dd/4eX3kIFE/2012-12-19-115439.jpg
|
|
|
|
#27403 |
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
|
#27404 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Nisi ti stara nego nisi bila u JNA gdje se je Eurocrem dijelio za užinu. Ak' su "časni" oficiri previše pokrali za doma, onda se dijelio jedna pločica Eurocrema na dvojicu...
|
|
|
#27405 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Danas katastrofa od dana, obišli plac i dva dućana, žena zabila zadnji čavel u lijes nepostojećeg kućnog proračuna i i još mi mrtva hladna rekla da si napravim sendič ak sam gladan ![]()
|
|
|
|
#27406 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Nutela iz Milera u City Centru (ali samo iz tog Milera) je kvalitetnija od Nutele kupljene bilo gdje drugdje. Uspoređivala sam sastojke i ova iz Milera ima više kakaa i lješnjaka i made in Italy je a sve druge su iz Poljske ili Češke. Isto tako je Ariel iz Milera kvalitetniji od Ariela kupljenog u drugim dućanima. Inače, meni ništa od tih namaza nije baš (da, znam, blasfemija) Meni je sve to prejako. Jedino kaj mi je bilo dobro je bio onaj Viki namaz (ako se netko toga sjeća dok sam bila klinka. Sad si radije namažem paštetu na kruh ili putar i neki domaći kiseli pekmez nego bilo kakav čokoladni namaz ![]()
|
|
|
#27407 | |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
A tek probati nutele i recimo milke iz austrije i njemačke ? joj, nemre se ni usporedit s ovim sranjem kaj nama prodaju ![]()
|
|
|
|
|
#27408 |
|
Registered User
|
Umak od gljiva, vratina njemu, piletina meni i pomfri ![]()
|
|
|
|
#27410 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ima netko postupak salamurenja da ga može prepisat, tj napisat tu? hvala unaprijed. |
|
|
|
|
|
#27411 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Mokri pac za sušenje špeka i mesa (Za 10 kg) Potrebni Sastojci: 5% soli (0,5 kg ili 50 dkg) 1 jušna žlica papra 1 jušna žlica šećera 1 jušna žlica crvene slatke paprike ½ (pola) jušne žlice ljute paprike 1 lovorov list (razmrviti ga) 0,5 dcl alkoholnog octa ili crnog vina 10 režnjeva češnjaka (izmiksati u kašu sa dodatkom malo vode) • Meso – špek sa ovom smjesom dobro utrljati i složiti u posudu. Potrošiti svu smjesu. • Nakon dva dana presložiti meso u posudi. Staviti odozgora uteg i zalijati običnom hladnom vodom da pokrije meso 1 – 2 cm. • Držati u pacu 3 tjedna i povremeno ga presložiti u posudi.
|
|
|
|
#27413 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
|
#27415 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#27416 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#27418 |
|
|
|
|
|
|
#27419 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Kaj na dolcu valjaju? Koji? Znam da je svojevremeno dok mi je majka radila tamo zabranila da jedem tamo čevape jerbo su određeni kupovali loj i maltene smeće kaj ostane iz mesarni i od toga radili "cevose". ![]() |
|
|
|
|
|
#27420 |
|
|
|
|