| 
 | |||||||||||
|  13.12.2012., 14:07 | #1 | 
| driver Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: zagreb 
				 | 

Opet problemi s Pavilionom
			 Da opet malo oživim temu ( ne svojom voljom ). Nakon višekratnih pokušaja ustanovio sam da nekaj nije u redu. Nakon podizanja sustava sve radi ok nekih pola sata a onda se slika na zaslonu izgubi a svjetlo radi. Spojim vanjski monitor i na njemu je sve ok. Nakon desetak minuta se i na laptopovom zaslonu slika pojavi. Ostavim da radi neko vrijeme, ugasim i sutradan ujutro stvar ide opet ispočetka. Ima li tu lijeka? Zašto izlaz za vanjski monitor radi bez greške a interni izlaz na LCD povremeno? Može li se izlaz za vanjski nekak "prebrikat" na LCD ? 
				__________________ SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie | 
|   |   | 
|  14.12.2012., 15:33 | #2 | 
| Premium Datum registracije: May 2010 Lokacija: Karlovac 
				 | To je tako kad je grafička pri kraju. Postoje konverteri sa svačega na svašta, ali nema dovoljno mjesta u laptopu da to zguraš unutra. A i nitko ne garantira da će i izlaz za vanjski monitor još dugo. 
				__________________ Udomljujem stare laptope i njihove dijelove.   | 
| ![[GOW]Nec je offline](images/statusicon/user_offline.gif)  |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.12.2012., 17:19 | #3 | 
| driver Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: zagreb 
				 | Hvala lijepa. Baš sam se nadao da ćeš se ti oglasiti.    Nema mi druge nego u nabavku novog. 
				__________________ SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |