| 
 | |||||||||||
|  30.05.2005., 21:41 | #1 | 
| Pun entuzijazma Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Ethernet kartica ili aDSL problem
			 Jucer se pokusam spojiti na net aDSL-om i javi mi "Remote computer not responding". Provjerim kablove, modem-linija OK, mrezna-modem OK (na modemu svjetli lampica i utility Marvellove kartice javlja da je link uspostvaljen). Reinstalirao mreznu, ponovo podesio veze i jos uvijek nista. Pogledam u Event log i nadem "Your computer was unable to renew its address from the netwok (from the DHCP server) from the Network Card with network address bla-bla. The following error occured: The semaphore period expired)." IPConfigu kaze da mi je IP 10.0.0.5. E, sad, jel mrezna otisla ili da zovem HT; vec prije mi riknuo njihov modem,no simptomii su bili drugciji i ovo mi ne lici na to? Ima tko kakvu ideju... Nadam se da nije mrezna jer onda maticn mora n reklamaciju, a to je gnjavaza (imam rezervnu, no ne seli mi se sve). PS Ispricavam se na pogreskama, tastattura na laptopu mi malo u k... 
				__________________ MacBook (Retina, 12-inch, Early 2016) | 
|   |   | 
|  30.05.2005., 21:44 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Zagreb 
				 | Probaj za koji sat...Ma nisam više pametan, događalo se i meni, nekad je proradilo nakon par sati, jednom sam win reinstalirao jer nisam nikako mogao naći u čemu je greška.Samo nemoj njih zvati...  
				__________________ Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human." Spock: "I find that remark... insulting." | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  30.05.2005., 22:16 | #3 | |
				 | Citiraj: 
  Najbolje je sto nisam nis dirao. Bio spojen, sestra nes radila u Powerpointu. Idem spavat i odspojim se, ali se ipak odlucim procitat mail i nece se vie spojit... 
				__________________ MacBook (Retina, 12-inch, Early 2016) | |
|   |   | 
|  30.05.2005., 23:41 | #4 | 
| Dark side Moderator Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: Osijek 
				 | vidi dansa je bio totalni kaos u Zg, pukle platforme i ko god ima mrezni modem sranje nema spajanja. MOguce lako da su bedovi poceli jos ranije dakle jucer pa da danas kulminiralo. ko ce ga znat!  Jel ti sad radi? 
				__________________ Jak ko rakija! | 
|   |   | 
|  31.05.2005., 01:08 | #5 | |
				 | Citiraj: 

__________________ MacBook (Retina, 12-inch, Early 2016) | |
|   |   | 
|  31.05.2005., 10:42 | #6 | 
				 | Problem je ocito u mom kompu... Laptop kofigurira IP adresu kad ej spojen na modem preko mreene be problema. Isprobao sam Winsock fix, no i dalje nista. Ima tko jos kakavu ideju? Ne radi mi se reinstal sustava... 
|   |   | 
|  31.05.2005., 12:01 | #8 | 
				 | Budem valjda tako i napravio. Nisam imao vremena jucer, a vjervtno necu ni danas. No ipak mi sumnjivo kako s DHCP nema problema kad spojim modem na mreznu na laptopu )preko kojeg se niakako nemrem spojit na aDSL da napomonem), a na mom kompu javlja da ima problema.... 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |