|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
(riješeno) Računalo otišlo u vječna lovišta, kako doći do podataka na njemu?
Pozdrav svima! Iz naziva teme možete zaključiti o čemu je riječ. Računalo je, čini mi se, reklo svoje posljednje zbogom i ugasilo se, a ja bi trebala doći do svega što je spremljeno na njemu. Da li je to ikako moguće? Nisam baš neki genije što se tiče toga, a ne pronalazim nikakvu sličnu temu. Unaprijed se zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
solo teško da buš to napravila... odnesi u prvi servis ili nekom poznaniku koji zna kaj radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 Izvadi disk, spoji na drugi pc i spasavaj. Upoznaj se sa linkom iznad.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Otvoriš kučište, iskopčaš kablove, odšarafiš hard disk sa obe strane, i staviš ga u neki drugi komp koji radi. Hard disk ti izgleda ovako: ![]() Postoji ti i adapter, tvz. docking station u kojeg uštekaš hard disk, i onda ga preko USB-a spojiš na drugo računalo i prekopiraš sve bitno. To je daleko brže nego otvarati kučište drugog računala i staviti ga tamo, ali nije baš najjeftinije. Citiraj:
Izvrstan plan kolega, izbriši post osobe koja nema puno iskustva sa računalima (a time vjerojatno i forumima) zato što krši pravila foruma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hvala svima na pomoći! ![]() EDIT: ma neka ga obriše, bitno da znam da mogu doći do podatka! Zadnje izmijenjeno od: Red Devil 18. 21.11.2012. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
samo javim da sam uspjela skinut sve sa diska! viperus, puno hvala na savjetu!! imaš pivo od mene. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|