|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemogu nać drivere za staru zvučnu
Imam staru zvučnu koja je imala drivere na disketi koja je davnih dana riknula i sad bi htio skinut drivere za tu zvučnu radi se o staroj ISA slot kartici PTI-168 iliti opti 82c924 čip koji je gore, no mislim da bi se i driveri trebali poklapat i sa ostalim čipovima koji su gore kao ovaj soundport ako se ne varam pa da li mi netko može pomoć da nađem par drivera pa ću skinut i isprobat, neke sam već skinuo i probao instalirat na jednom starom računalu davnih dana no nije bilo zvuka, a kartica znam da je ispravna bila, al od kako sam izgubio drivere davnih dana od tad stoji. Evo i slike pa da vidite ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hm. drivere za......... koji OS? inace, ove stare ISA zvucne najcesce koriste bez po' frke genericke drivere od XP-a. dok za recimo '98-icu, pa bas i ne znam gdje ih iskopati. vjerovatno i oni postoje, ali ces se pomuciti. uglavnom, generalno je pitanje - za koji OS?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Reci nam barem koji operacijski sustav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Fino je sve to ali koliko si već tu i još ne daš potreban info, drajver za koje winse ? jesi izvadio Device ID ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
ISA kartica? Sad kad ispadne da slaze 486-icu za igranje Prehistorika 2 i da mu trebaju driveri za DOS. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1
|
Ah reć za koji OS, pardon... pa bilo bi dobro za win 95 ako može i 98, al 95 bi bilo ok, nisam izvadio Device ID nažalost to ću tek opet kad ju stavim u komp. a to ne znam kad će bit. @Burko nisam još čuo nikog da je sa ISA slotom bio na XPu to mi je novitet za čut ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 13.11.2012. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Probaj ovdje. http://sound-drivers.org/?squery=OPTi%2082C924 Masa S370 ploča je imala ISA slot, tako da ti ta izjava ne pije vodu.
![]() |
#8 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() grh, procitaj gore. sasvim nevazno sto je imala ISA slot, nije uopce to toga stvar ![]() ali zaprave, govorim iz iskustva. isprobano, tested ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nisam tebe demantirao, nego njegovu izjavu da komp sa ISA slotom nema sape vrtiti XP. Ovo ostalo je razumljivo.
![]() |
#10 |
Osobni opis - pitaj me
|
a-ha! sorry, my bed, nismo se skuzili ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
1
|
Di si ti pročito da sam ja reko da kompovi sa ISA slotovima nisu u stanju vrtit XP !? Ja sam reko da nisam još čuo, a to šta ja nisam čuo nemora značit da nisu u stanju pošto je prastari slot pa se godinama o njemu nisam ni informiro nit me zanimao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
I gore se nekad prao cs i wc3! |
|
![]() |
![]() |