|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
![]() Pre mozda 7 meseci dobio sam graficku karticu Ati Radeon HD 2400 agp. Ubacio sam je u slot, instalirao potreban drajver itd, itd. Graficka je radila bez greske. Onda sam do pre 3 meseca instalirao sistem, potpuno isti kao i predhodni, takodje sam instalirao drajver, graficka je radila s tim sto sam povremeno dobijao freeze sistema, a onda mi se monitor gasi, ustvari dobijam poruku "power saving mode". Ta greska se retko desavala u pocetku, dok je kasnije ucestao taj problem. Ponekad sam dobijao i BSOD sa greskom "ati2dvag.dll has stopped working bla bla bla". Onda sam malo guglao ali nije bilo pomoci. Onda sam odlucio da podignem novi sistem, jer sam mislio da bi jedino tako mogao resiti problem. Medjutim, nakon instalacije windows-a skinuo sam drajver i poceo da instaliram. Tada uopste nije hteo da instalira display drajver, niti Contol Catalyst Center. U pitanju je isti drajver. Da li neko ima resenje? bio bi mu jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Koja konfiguracija, koja verzija drivera, koji operativni sistem,...? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ATI ima izrazito problematične drivere za AGP verzije svojih 2xxx/3xxx grafičkih kartica. Neki forumaši čak nisu uspjeli nikad ni upogoniti ATI AGP grafe zbog toga. Nisu im pomogli nikakvi modani driveri s neta. Uzmi nvidiu i spasi si brdo živaca.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Koristim Windows XP sp3, Verzija drajvera je 12.6. koji sam i pre koristio. Pa coconut ja sam pre uspevao da instaliram drajver za ovu graficku karticu, a najlakse je reci kupi nvidiu i spasi zivce. To znam i ja, ali ja pitam za ovaj problem. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.02.2013. u 19:39. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|