|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Citiraj:
www.ati.com, naravno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidim da je izašao i novi MMC 9.0.8, apdejtan je i DAO/MDAC. https://support.ati.com/ics/support/...ge&folderID=27 Baš me zanima da li su sredili vražji WDM... Da li je neko već isprobao nove? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
sad će pasti koja partija UT2004 vCTF-a... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
hm bilo je i vrijeme da izadju ![]() cuo sam po stranim forumuma da je kasnio ( kasni u smislu da nije izasto bas na pocetku mjeseca ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
WDM driveri delaju kak treba ![]() Fala kurcu... ![]() ![]() ![]() Driveri su stabilni, neki bugovi su ispravljeni, isprobao sam par igara i bencheva "normalno" i sa 4xAA i 8xANISO i sve dela super ![]() Da ne bude zabune-govorim o driverima, WDM-u i CP-u. Upareno sa zadnjim ATT-om. Dakle-bez ružnog i ništkoristi CCC-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
hm ccc nije ruzan ni beskoristan, a cuo sam i daje sa 5.5 driverima doso i "major speed up" za ccc... nekontam zashto tolko svi pljujete potom cccu, mislim, nije da ga koristim, i kad je izaso bio je sranje beskorisno sporo, ali stvari se mjenjaju ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
"major speed up" Eh... Sve kaj se može dobiti sa CCC-om-može se dobiti i sa RadLinkerom, ATI Tools-om ili ATI Tray Tools-om, RivaTuner-om ![]() ATT npr. "teži" kakvih 694kb i ne treba problematični net.shamework da bi funkcionirao koliko toliko normalno. Da ne pričamo o tome da ako postoji neki bug-izađu i dvije-tri verzije u mjesec dana. I da...volim kad clockam i bencham imati kompletni graf svega, CPU-a, GPU-a, meme, temperature, iskorištene sistemske i video memorije, brzine venta ![]() Da skratim-za "entuzijaste" je puno bolji neki drugi soft, a ne CCC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() WDM je prije imao ako si chekirao anologni source lag, sad sve dela fino, vidi se pomak pri višim AA i ANISO setinzima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
A meni i dalje ne rade catalysti (počevši od 5.1), pa sam prisiljen koristiti M$ drivere, bazirane na 5.3 Najsumnjivije mi je viaagp.sys i viaagp1.sys učitavanje jedan za drugim kod podizanja XP-a. Kad su instalirani M$ driveri, onda vidim samo viaagp.sys |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Propali Amigaš
|
Probao sam čistiti sa svim i svačim, čini mi se da je ovaj drugi viaagp1.sys dio catalysta (smartgart možda, jer M$ driveri nemaju smartgart tab) Ima netko ideju kako instalirati catalyste bez smartgarta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
pogledaj u C:\Windows\System32\drivers Izgleda da se ne loada kad makneš katalizatore.... Nego, što ti konkretno ne radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Propali Amigaš
|
5.5 odjednom zacrni ekran (baci ga u power save mode) 5.1-5.4 kojekakvi artefakti po ekranu, zaglave windowsi nakon 10-20s System info (kad bi uspio doći do njega prije nego stroj zaglavi) javlja konflikte između Radeon9800PRO i Via CPU to AGP controller Pretpostavljam da bi potpuna reinstalacija riješila stvar, ali ne dolazi u obzir, postao sam prelijen za te stvari otkad su mi računala prestala biti sama sebi svrha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Smartgart je dio drivera grafičke ali se čak i na ATI-jevom siteu može naći deinstalater za dotični ![]() Kaj se tiče VIA drivera-ja sam kemijao drivere sa CD-a i nove. A bogme mi je jedna verzija novih radila bez problema, pogledat ću koja pa javim. Poželjno je imati AGP na 4x a ne na 8x. Meni je npr. delalo na 8x ali je AGP Write opcija bila disejblana, na 4x je sve radilo fino i brzo a gubitaka u brzini nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|