|
![]() |
#26612 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Info sa fejsa od Davorina tj. Velocity Bikeweara.... LETIMO polovicom 10. mjeseca ponovno u ponudi! Upravo sam dobio potvrdnu info iz tvornice da se sprema izrada serije modela Pletimo u svim veličinama! Da li cijena ostaje ista još se ne zna ali će svakako biti konkurentna! Postoji mogućnost šivanja po narudžbi ali bi cijena bila nešto viša... U ponudi će se naći i dvije jakne (sa i bez windstopa)! Uskoro više a i stranicu ćemo uskoro pokrenuti... Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.09.2012. u 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26614 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26615 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() Znači još sam više pro ![]() Još kad vidiš kakve su rukavice u dolasku fijuuuuu Mmda, ono kad se vidi kak se isfuravam s 661, 5.10, Urge, DaKine itd. styling je na mjestu ali tehnike i snage nigdje ![]() ^^ a tek ova 2 iznad mene, styling do perfekcije, a skill boli glava ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 21.09.2012. u 19:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26616 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
...još nešto, funn smx lulica za još napadačkiji položaj i kompletiranje funn upravljačke grupe ![]() http://www.pohrani.com/f/1v/rx/3elRzN08/p1010042.jpg Max, nedovoljan 1 iz dizajna ![]() p.s. niste me doživili, gdje kupiti kyle strait štitnike? Tko ih ima od ekipe da ih probam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26617 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nigdje više, ugasili su tu seriju, osim ako ih nađeš negdje online. Sad možeš uzet ili Rage (ima ih Max) ili EVO (ima ih pro AM vozač) u MarkoProjektu ili kod Aleša. Max ima L, pro AM vozač ima M i mislim da bi ti M pasala jer je Max debel.
![]() |
#26618 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo? http://www.ebay.com/itm/661-Six-Six-...item35bf73a6ae Max, šalim se, moram ih vidjeti u živo, pa se možda i mijenjamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#26621 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bas te imam ![]() Ja sam ih platio 470kn prije jedno 4-5 mjeseci. Dogovorimo se. Takve je iste imao il i dalje ima destro. Imam show sa zadnjim kotacem ![]() Jucer mi je pukla zbica i danas oko 7 idem skidat rotor da mogu odnjet kotac u proteu da ga srede i skinem 4 sarafa, a ostala 2 provrtim navoj. Na sarafe sam stavio jednu kapljicu loctitea onog kaj smo grupno narucivali. Rezultat je da imam ostatke 2 sarafa u nabi i strgan torx 25 kljuc. Otiso sam do zmije da barem uspijem disk skinut, probali i sarafe izvadid al nije islo jer je jebeno zapeceno. Sutra nosim kotac u MP kod sancheza da mi to izvuce van i pocentrira kotac |
![]() |
![]() |
![]() |
#26622 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Max, sto nisi uslikao da se pohvalis kako si "majstorski" razvalio šarafe.. u "a je to" stilu ![]() eh, cak ni zmija to nije uspio sredit ![]() p.s. ko na kraju sve sutra dolazi u 10 pred tunel? max sad ni da hoces, nemres na voznju.. pa mozes u miru kositi vinograd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26624 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
itko za grmu oko podne ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26627 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Dakle kakvo je onda stanje za danas, nisam uspio pohvatat ko sve ide ko ne... Prvenstveno me zanima jel ide ko sa zapada da klipsamo zajedno do tunela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26628 |
Registered User
|
ja idem sa zapada! ti pase, recimo kod cibone u 9.15h? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26629 |
Registered User
|
Hmmm, ja sam malo dalje na zapadu ![]() Al ako ništa drugo, možemo se nać svi u 9:25, pol 10 konju pod mudima, pa onda dalje grupno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26630 |
Registered User
|
moze! ja sam tamo u 9.25 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26631 |
Registered User
|
he mic, na kojem ces se biciklu dokotrljati konju pod muda? ja sam na starom škotu |
![]() |
![]() |
![]() |
#26632 |
Registered User
|
I evo jedan jutarnji za inspiraciju ![]() Mislim da se svako s ovog foruma može nać u njemu ![]() http://vimeo.com/48230963 Najt rajder use edit da ne duplaš postove.... Ja sam na prophetu Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 22.09.2012. u 08:38. Razlog: Night. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26633 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Super filing kad se probudis i osjecas se ko puz balavac s mamurlukom ![]() Aj ljepu voznju zelim, ja sad necu par dana. Taman da odvezem bic do zmije da ga malo pogleda edit: kul, 888 stranica ![]()
![]() |
#26635 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bilo nes je kod tunela lijep dvoznamenkasti br. 10-12 (odokativno). Gore smo se rastrkali pa je netko otprasio po 57ici, netko na 18-20, a ja & Co. na 20tku-Dotku. Vrijeme vrhunsko, voznja cista uzivancija, onih 5 skokova na Dotki jednostavno nisam mogao zaobici, unatoc bolnim rebrima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26636 |
Registered User
|
nas 4 u povratku jos izvozili maksimir! no ja cu povrh svega morati i sa zenom 3-4 kruga po jarunu... tako da ce se danasnja cifra u km popeti na cca. 80ak! edit: ionako je savrseno vrijeme, steta bi bilo lezati doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26637 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
mic, onyx, sanda, lovro i ja odvozili 57 icu... fino smo propicili, sanda imala problema sa tubelessom... prvi put sam odvozio the skok, predobar je, iduci put idem ziher opet...snimak cijele 57 ice uskoro sve u svemu odlicna voznja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26638 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Da problema sa tubelessom...žena odlučila požbukati malo stazu ![]() ![]()
![]() |
#26639 |
Registered User
|
Eto da i ja dodam, stvarno fino ganjanje dole, Onyx pa Đedi pa ja, ko u vlakiću cijelo vrijeme, adrenalin, ove godine samo jednom prije bio na 57-ici, zaboravio kako je to zabavna staza... Dečki skrenuli na skok, ja kombinirao da je tu skoro sad neki velki, po sjećanju, kad odjednom na daskicama već :O No brzina je bila tu, pa nema smisla sad bit picica, skinuo i ja junf ![]() Onyx već napamet zna stazu, a Đedi me stvarno iznenadio kolko dobro vozi od moje zadnje vožnje s njim (pred cca 2-3mj), pratio sam većinu njegovih linija i baš su mi odgovarale, a i vidi se da je shvatio da ima bajk koji gazi gotovo prek svega, samo mu trebaš dat speed ![]() ![]() ![]() Sanda juri na onom epiku ko blesava, vjerojatno je i šok i vilju zbotomirala prekonekoliko puta, stvarno joj treba bajk s više hoda, a kad ga dobi, prat će dosta muške populacije i na spustu (na usponu to već odavno radi ![]() Lovrić mali isto jurca na onom peru, al mislim da kad vozi ovak neke staze i vidi kak mi letimo, negdje duboko u njemu čući mali iskonovac koji ne želi flatrate, nego neku enduro pilu da može za nama, jer ga sad stvarno bajk za to ograničava, a on osobno mislim da bi letio ![]() Ko što vidite pun sam dojmova ko da mi je prvo sljeme, al eto.... Stopalo preživjelo, malo je još plavo pa malo boli, al isplatilo se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|