|
|||||||||||
|
|
#26611 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
just sayin' ![]() da sad idem uzet keramičke noževe i da sam svjestan činjenice da tamo negdje postoji nož koji je em vrh, em nosi ponosno ime neuništive kyocere... pa zagrabio bi u kasicu majka mu stara, makar i kruha bijo gladan! ![]() |
|
|
|
|
|
#26612 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/KYOCERA-Cera...item3377f8f75e
|
|
|
|
|
#26613 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#26614 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
imam i ja set fake kyocera nozeva i 1 kyocera. Ovi fake su ok, al sva 3 su razlicito ostri, dok je najostriji kao kyocera, a najtuplji ne znam s kojom stranom treba rezat. Doduse cjeli set je kostao manje od ove kyocere. Nedostatak tih fakeova je spicasti vrh. Buraz ima staru kyoceru vec jedno 6-7 godina dok su jos spic imale i ima otkrhnut vrh, ali je noz jos ostar kao prvi dan. Kako bilo da bilo, niti jedan nije ni blizu po ostrini dobrom celicnom nozu, ali se barem ne moraju/mogu ostrit (kod kyocere prednost, kod kineza kakve si srece ocito)edit: ovo bubba (moja nedosanjana ljubav)
|
|
|
#26615 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@sys...ja, jelc i punica smo sretni sa jeftilin noževima. Režu ko novi. ![]() @buba...mrmlj da ove sa dx sam čekao cca dva mjeseca. Ali trad je onaj trućtrućnjahpufpant vulkan na islandu eruptirao pa je to valjda bio razlog. ![]() |
|
|
|
|
|
#26616 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#26618 |
|
Premium
|
ma kakvi, manje su dosta. Ali msrp je naravno nesto veci nego sto se prodaju po internetsima, ko sa svim drugim. sysa, mislis da je fejk? ja bi rekao da je pravi, cak i cijena odgovara za taj ficlek od noza.
|
|
|
#26620 |
|
Super Moderators
|
14.09.2012 Ždere Tor Jeltz Masni Panorama AMD Razer vga killer Pinsla Matth€w Vuco Cuga: Mad_Duke Hammdija trouble Danas nekakva junetina na saft sa gljivama i njoki sa sirom ![]()
|
|
|
#26621 |
|
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
|
|
|
#26622 |
|
Super Moderators
|
Ženi je očito šljiva pa se primila posla u kuhinji ![]() Njoki: http://www.coolinarika.com/recept/do...a-i-parmezana/ ali bez ovog sosa i nekakva pletenica sa maslacem i kiselim vrhnjem... Premazano jajem i posuto sezamom pred pečenje: ![]() Gotovo: ![]()
|
|
|
#26623 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam keramičke noževe uzimao sve sa deal extremea. Ne uzimati ove crne, nešto mi kod njoih ne štima jer mi je jedan pukao i baš mi po izgledu i po zvuku nije ličil na keramiku. Uzimam samo bijele i kojima u spec. piše da su od zirconia. Uskoro ću naručiti još par komada i to od 3" do 7". http://www.dealextreme.com/p/5-chic-...-70340?item=58
|
|
|
#26624 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Današnji ručak/večera, za mene naravno, carski drobljenac uz to malo domaćeg džema od šljiva. Sjećanje na djetinjstvo....predobro. Jelc pletenica izgleda fantastično. Kakva je i jel ima kakav recept za to ![]()
|
|
|
|
#26625 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#26627 |
|
Super Moderators
|
Kad ideš u izvidnicu za leskovački?
|
|
|
#26629 |
|
Super Moderators
|
14.09.2012 Ždere Tor Jeltz Masni Panorama AMD Razer vga killer Pinsla Matth€w Vuco Hammdija Cuga: Mad_Duke trouble Klopa je u 17.40-18.00 ilitiga čim se svi skupimo. Ja sam si za podlogu maznul malo pletenice od jučer, sira i komad špekine ![]()
|
|
|
#26631 | |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jako me zanima iskustvo osobe koja je testirala klasični kosooki keramički nož i Kyocerin naopako kosooki nož. Koliko sam upoznat, u oba slučaja materijal je isti, i na isti način se moraju oštriti. Prije par dana je DX izdao komplet od 4 noža raznih duljina i gejizokej boja (imaju i crne samo, ali tek to je gej )za negdje 30 baksa, sa košuljicama, za početak sasvim ok.
|
|
|
|
|
#26632 |
|
Super Moderators
|
Ok Ždere, dobra zajebancija kao i uvjek ![]() Netko je pojel malo više ljutog umaka nego kaj je mislil pojest ![]()
|
|
|
#26633 |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#26634 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas sam si za doručak napravila Banana Nutella Chimichangas i još jedna malo bliže. Bilo je prefino. Dragi i njegova sestra su jučer bili u šumi, pa su danas imali zajednički doručak, jaja s vrganjima i lisičkama. Neki dan sam radila Focaccia dolce con uva fragola i jedna u presjeku. Bijelo grožđe je radi umjetničkog dojma ![]()
|
|
|
|
#26635 |
|
Super Moderators
|
meni se tak svidla ona pletenica da danas žena radi opet ![]() Ručak-krilca i mali bataci na naglo, pire i kristalka.
|
|
|
#26638 |
|
Moderator
|
|
|
|
|