|
![]() |
#26221 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26223 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Čisto da Nika malo potpalim, ja sam pola sata udaljen od Omanovca. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26226 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() BTW na DBK nisam dobio odg (samo mi je Sile negdje odg, a htio bi cut nekoliko misljenja, pa ako nije problem) Na preporuku sam uzeo Hans Dampfa i poprilično sam zadovoljan, a sad, pitanje, HD sprijeda i straga ili HD sprijeda, a straga nešto tvrđe, sa dobrim sidewallom, do 2.35, da se možda proba i nekakav ghetto tubeless (kamenjar većinom - Dalmacija) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26228 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne, na hope rotorima se to čuje. Sasvim normalna stvar jer je kočiona površina montirana na spider. Različiti tipovi materijala, različita termička rastezanja. Samo ću reć da se kod motora koriste floating rotori i da te to ne treba ni najmanje uznemiravati. Dapače, znaš da si se spustio na najjače kad pucketa sve u 16 ![]() Guma: fat albert snakeskin ili double defense.
![]() |
#26230 |
Samsung Mob!ler
|
Eto, sve gledam da prebacim rotore sa Pegasoa na bike ![]() razmislit cu jos, al sve mi se sviđaju Hope rotori, još zlatni spider ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26231 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
To pješke pola sata ili ![]() Mitsuoka - kupi SLX + Saw ili XT+XT za iste pare. U krivu si ako misliš da će XT kočnica neš držat cijenu ako je isti drek ko SLX. Iz istog razloga što ljudi neće dati više para za novi XT neće dati više para ni za rabljeni XT u odnosu na nove/rabljene SLXice.
![]() |
#26235 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam ekipi u Tessariu kad smo im Destro i ja vracali bajkove s testa rekao da mi dodje da se preselim kod njih kakve staze imaju. Onda su mi rekli da nisam jedini koji je to rekao. Na svu srecu Psunj i nije bas tak daleko od ZGa. Sto se tice kocnica treba IMHO uzeti najjeftiniju varijantu a to je SLX bremze i XT SMRT RT76 rotore. Mene je ta kombinacija izasla 1300kn (skupa s 2 adaptera)...tako da bi samo za saw rotore dao 800kn nikad, pa ni tad. Ja vec kurim 5 pakne na kocnicama i nema ama bas nikakvih problema, koce i rade ko zmaj. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 13.09.2012. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26236 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
klincima možeš prodati samo hayes so1e ili juicy 3/5, a XT naspram SLX se ne isplati jer su već N ljudi o tome razmišljali i uvijek kupili SLX... i bez gledanja mogu reći da 100kn nije razlika između slx i xt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26237 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne, do 50€ ti je, čak i manje. A i to je previše za gumu koju ćeš drobit po kamenjaru. Evo ja po novom imam lijepa iskustva s Maxxis HighRollerom. Fina brza guma, možeš i odabrat bolju tvrdoću, kolega Crocus je slagao tubeless s njom bez problema, a košta ~250 kn. Ako ti ne igra fakat 100kn po rotoru, onda Saw s nekim fensi spiderom, ja bi uzeo s zlatnim već davno ali nikako da se neki višak manifestira na računu.
![]() |
#26238 |
Samsung Mob!ler
|
Aeee, na sluzbenoj stranici preko 90$, sviđa mi se to za High Rollera, aj pogledat ću gdje bi je mogao nabavit, pa možda i da mi je netko šibne poštom ako nema u ST ako nije problem ![]() EDIT: Gledam HR-a, mogao bi Big Betty onda, ionako su obe sa žicom, a Betty je lakša bar. Jel XT ima kromirani poklopac? Ako ima, mogao bi na SLX+Saw (sad zlatni, crveni, plavi?!?!?!?!, svi bi se lijepo uklopili na moga EX-a) Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 13.09.2012. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26240 |
Samsung Mob!ler
|
Naglo sam se predomislio, kad sam gledao neke slike, izgledalo je kao da postoji model koji nema kromirane poklopce. ![]() Možda ipak bolje da idem na SLX. Sad odluka XT ili Saw. Taman imam vremena za razmišljat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26241 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Rotori su tak potrosna roba a ak se puno vozis nece ti puno trajat pa ti je bolje uzet one jeftinije a znas da dobro koce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26243 |
Avocado
|
![]() |
#26244 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
"piša kada ko iz kabla"... ![]() i kako sad izgleda, nema namjeru posustati ![]() danas će biti prvi dan, nakon dugo vremena, da uopće neću niti sjesti na bike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26246 |
Avocado
|
![]() |
#26248 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26249 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ak ga ukradu, reci onda ženi da ti ga kupi ![]()
![]() |
#26250 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
da potvrdim, V2 rotori fino pucketaju nakon spusta ![]() pričao sam s Berom danas, jedva čeka da ide s nama u subotu na sljeme, standardno sljeme - subota 10h tunel odnio sam kotače u bizmark na dotezanje žbica i na centriranje jer su malo dobili, sad je sve ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|