|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Pojačanje Wi-Fi signala routera ?
Sa susjedom, koji stoji 2 sprata iznad mene (20 m zračne linije), sam se dogovorio da zajedno koristimo moj router ali problem je šta signal do njega dopire vrlo slab (jedva jedna crtica). Jedan poznanik mi kaže da se to može rješiti, nabavom nekakvog repetitora kojega trebam spojiti na moj router i onda on šalje pojačani signal u okolinu. Našao sam ovo link te bi htio da mi neko kaže dali je to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Moguće je i tako... Doduše to bi trebao bez problema hvatati.... Pretpostavljam da susjed koristi laptop? Neka uzme neku vanjsku karticu ( tipa arlive1600 ili 1700 ) i deri |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i ja imam pitanje ako mi tko moze objasniti kako da pojacam susjedov wlan signal on ima Thompson Speedtouch ST780i a ja imam gigaset sx736 wlan citao da se giga moze onavljati signal a ja do svoje sobe bi hvatao signal sa wlan karticom. kada mi je gigaset na balkonu imam dobar signal sada samo trebam sa njime uhvatiti komsijinog thompson i klonirati signal pa ako mi netko moze detaljno objasniti kako se to tocno uradi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|