|
![]() |
#1 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
Wifi i 3G
Jedno pitanje - da li je i kako moguće, biti spojen istovremeno na wifi i putem Internet sticka (3G) (moguće je ali...) Stick koristim kao konekciju za remote desktop, ali bi htjela u isto vrijeme biti u mogućnosti na računalu koristiti internet preko wifi-ja (switchanjem prozora remote desktopa i kompa) Ali mi to nikako ne uspjeva, jer ispada da je konekcija na sticku "jača", a s njega ne mogu na net istovremeno... Hvala na odgovorima!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
bio sam naletio na neki program koji moze namjesitit da ti je jedna veza za port 80 (net i to) druga za neki drugi nije sad bitno, iden bacit oko di je pa javim ako ga nadjem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Metering konekcije USB sticka povećaj na recimo 2000, dodaj statičku rutu prema remote PC-u i time će ti sav promet za 0.0.0.0 ići preko WLAN-a dok će request prema IP rangeu iz statičke rute ići prema USB sticku. Metering namjetiš ovdje: ![]() A ruta bi trebala izgledati ovako: ROUTE -p ADD A.B.C.D MASK A.B.C.D A.B.C.DPrimjer: ROUTE -p ADD 10.20.0.0 MASK 255.255.0.0 10.21.8.254Naredbu unosiš u Command Prompt koji obavezno mora biti pokrenut kao administrator.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|