|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
lovu mozda i nece dobit, ali nece ni neg feedback. pa zasto bi mu tip dao neg feedback pobogu, on je item prodao i dobio pare, zaboli ga sto ovaj nije to preuzeo ![]() jedino ako se traze pare nazad onda bi mogao dobit neg feedback, ali meni se sve vise cini da se mi kao buyeri nebi trebali previse zabrinjavat oko toga. ![]() edit: a da u biti, ovo sto kaze redcro nize, zaboravio sam na to da to ni ne postoji. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 11.06.2012. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Seller ne može ostaviti negativan feedback kupcu, to ne postoji. http://pages.ebay.com/services/forum...rotection.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Guest
|
one moje tenisice. dakle kupljene su 14.4., dosla krive, otvorio dispute 15.5., poslao ih nazad za refund 18.5. a dispute se automatski zatvara sutra 12.6. kad sam poslao 18.5. covjek na salteru mi je rekel da shipping za SAD traje oko mjesec dana dakle nisu jos stigle, trebale bi oko 18.6. sto mi je ciniti, sto se dogadja kad se dispute zatvori, jel mogu uopce dobiti refund, mogu eventualno kliknuti "escalate" da ljudi iz ebaya vide dispute i odluce nesto |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Malo prije me zove prijateljica i kaže da joj je na mail došla poruka od DHL-a da mora platiti preko 500 kn za item (haljinu) vrijednosti 108$+30$ shippinga.! E sad kako ni ja nisam baš na ti s tim špediterima, molim vas za pomoć. Više ću detalja znati sutra kad pogledam što stoji u privitku koji su joj poslali... Ono što znam je da je pod shippingom za taj item (došao iz Hong Konga) stajalo samo 'Standard Int'l Shipping'! Kako je ona mogla znati da će joj pošiljku preuzeti DHL? Zar ne bi trebala ta opcija biti navedena pod Shipping informacijama u opisu samog itema? I može li ona njih sad nekako od***ati? EDIT: Njezina je greška bila, u opisu itema navedeno je da dostavu vrši špediterska tvrtka. Jbg, znat će za drugi put. ![]() EDIT 2: Samo mi nije jasno što je uključeno u ovih 30 dolara shippinga kad te DHL kasnije opet odere za još 30? ![]() ![]() I onda te item od 106 dolara na kraju s carinom dođe 200! To je stvarno nevjerojatno... Zadnje izmijenjeno od: bjede. 12.06.2012. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() (a na ebayu je vecina registriranih kao obrt ili firma i sa postom posluju preko ugovora, pa npr. u jednom kineskom komunistickom rezimu kreni protiv drzavne sluzbe i odbi primiti......100%) Treba se tu i tamo staviti u njihovu kozhu, nije njima ni lako ni dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
6/5/2012 1:20:00 AM CHINA 201108 Receive item from customer 6/9/2012 10:02:00 AM CHINA BEIJING Insert item into bag 6/12/2012 10:51:00 AM CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb) 6/12/2012 6:08:00 PM CROATIA ZAGREB 10003 Insert item into domestic bag 6/13/2012 5:40:00 AM CROATIA 43000 Bjelovar Receive item at delivery office Ovo je meni danas doslo iz Kine, nikad brze. Kontaktiraj sellera mozda on sta zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Trebao bi mi neki usb extender, tocnije nesto sto ustekam u usb , konektor neki jel, a on se grana onda u 2-3 usba, ma 2 bi mi bila dosta.Probao sam sa usb extender , multiplyer, ne pronalazi bas ne osim nekih kabela ,netreba mi kabel, nego nesto sto daje vise usb portova, makar da 2 da iz jednog. Radi se o nevidenoj gluposti asus laptopa da ima samo 2 usba, a i ta 2 su jedan uz drugog tak da nemozemo ustekat huawei stick za internet i mis u isto vrijeme jer je vrazji huawei malo sirok.Probao sam sa usb prouznim kabelom, to ne radi jer kao da signal oslabi nemam pojma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
treba ti USB HUB...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je jedan seller jučer napisao ovo u zahvali za kupovinu: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Možda nekom dobro dođe. Usporedba USA špeditera te kako paket putuje http://www.popularmechanics.com/tech...kages?click=pp |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Pitam sellera da smanji shipping ako može?Čovjek ga poveća za x2:lol: Jel ikad ikome netko stavio manji shipping ako ste pitali. Ovdje se radi o tenisicama,od vrijednosti 60 dolara,i čovjek digne shipping od 30 dolara na skoro 60... |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Inače dva paketa iz kine očajno kasne, jedan preko, drugom fale par dana do 1 mj. Biti će dispjuta, već vidim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
kupio sam plavu siberiu v2 preko ebaya i mogu s 90% sigurnoscu reci da ih je on ofarbao s sprejom, jer se vide plavi tragovi na bijelom kabelu i jedan crni dio na mojim slusalicama zapravno nebi smio biti crni vec srebrni.. ti kinezi, sada neznam sta da radim, da li da mu dam negative feedback ili da presutim -.-'' naravno na slikama i u opisu je opisano kao da su original i te gluposti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Jesi li zadovoljan? Nisi. Onda mu ostavi takav feedback. ![]() Sad sam provjerio. Oba dva iz HK. Kad bi bilo najbolje za dignem dispute i onda claim? I jeli bolje to preko ebay-a ili direktno preko paypala? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|