|
![]() |
#9451 |
Guest
|
Bolji je od Star Wrecka. Pogotovo kaj su ipak uspjeli dovoljno budgeta skrpati nakon 5 godina da naprave i vizualno OK filmek, a bancija je na razini. Ne znam, meni je baš zabavno gledati kako se ekipa žali kaj joj nije niš jasno (kao ovdje) ![]() |
![]() |
![]() |
#9452 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja pogledah spomenuti Iron Sky (2012), maločas i meni je film 5-6/10, nije niš posebno, ali mi je bio zanimljiv za popodne.
![]() |
#9453 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Nego, da li je išao tko u kino pogledat Prometheus i Lockout? Na šta liče? EDIT: Da, gledao sam najavu pa sam zabrijo da već puštaju :S
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 29.05.2012. u 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9454 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta je Prometheus izašao? Maloprije čitam na netu da su u UK prodali više od 30k karata u pretprodaji tj. prije prikazivanja. http://www.index.hr/black/clanak/pro...ji/617758.aspx
![]() |
#9455 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() PS Film u Hrvatsku stiže 07.06. tako da odgovor na tvoje pitanje film nije još izišao. Ako ćeš već gledati u UK slobodno javi dojmove :P Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 29.05.2012. u 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9456 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitao sam Fleksa. A što se tiče čitanja, mogao bi i ti malo bolje čitati članak - piše u njemu da je UK premijera 31.05., a 07.06. u IMAX kinima.
![]() |
#9458 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9460 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena. no, The Intouchables definitivna i slatka preporuka, odlicna tematika, odlicna gluma, jos po istinitom dogadaju......... filmcina koju se isplati pogledati cisto jer je - filmcina. ono, osjecas se dobro nakon gledanja filma, jer znas da si kvalitetno ubio vrijeme ![]() God Bless America
hm, prije svega: pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena. no, The Intouchables definitivna i slatka preporuka, odlicna tematika, odlicna gluma, jos po istinitom dogadaju......... filmcina koju se isplati pogledati cisto jer je - filmcina. ono, osjecas se dobro nakon gledanja filma, jer znas da si kvalitetno ubio vrijeme ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9461 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9462 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogleda jučer Dictatora u kinima. Film je super, jednostavan, ali zabavan. Naravno, ima nekih pretjeranih scena, ali to su tipa 2-3 scene, sve ostalo je odlično. I da, trailer ne sadrži najsmišnije dijelove. Preporuka! ![]()
![]() |
#9463 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Project X, ovak šta bolesno nisam dugo vidio ![]() Superbad i Hangover u jednom filmu. ![]() Film je inače "hate it or love it" pa prepouručam da nemate velika očekivanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9464 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena. |
God Bless America
hm, prije svega: pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena. |
![]() |
#9465 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja se nameracio na film, ono 7,1 po imdb-u i nije tako lose, pa sam ocekivao solidnu vecernju zabavu prije kreveta. Kad ono, žestoka debilana.
![]() |
![]() |
#9466 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9467 |
Premium
|
Pogledao: Mirror Mirror (2012) - 6/10, sa Juliom Roberts, Avantura, malo komedije, Fantazija - Snjeguljica u novom ruhu, ne previše bajkovito, slatko, više za žensku publiku.
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 30.05.2012. u 14:14. |
![]() |
![]() |
Potpis 2/10
Ja se nameracio na film, ono 7,1 po imdb-u i nije tako lose, pa sam ocekivao solidnu vecernju zabavu prije kreveta. Kad ono, žestoka debilana. |
![]() |
#9469 |
Premium
|
Pogledao: God Bless America (2011) - 8/10, film koji zaista prikazuje svijet kakav jest i što čini od nas normalnih - nenormalne
![]() |
#9470 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pogledao i ja taj Iron Sky, a šta ja znam... isto oko 5-6/10. Udrobljeno svega i svačega na kritiku nazija, amera i svijeta općenito, ali nekako ofrlje povezano, predsjednica krajnje iritantna, gluma određenih likova nije nešto, efekti su ok s obzirom na budžet, humor nije nešto ali ima dosta relacija sa pravim situacijama u svijetu koje su se dogodile i koje se događaju, pa eto, bar neki trud za ironiju ![]() Sve u svemu treba ga gledat sa zadrškom i ne očekivat previše te imati razumijevanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9472 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledali cura i ja danas u Cinestaru The Dictator. Nasmijali smo se, dosta dobar film, ne tako brutalan kao Borat ili Bruno, ali svakako neloš.. Jedino, nekako prekratko traje, da je barem još 20min.. Eto, preporuka, pogotovo srijedom kad je jeftinije.. E da, gotovo svi oni inserti sa trejlera su zapravo na početku i ništa previše ne otkriju.. Tako da nemate straha, niste ništa skoro vidjeli.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9473 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kao što rekoh, sinoć sam pogleda Iron Sky. Neznam, meni je film skroz dobar, baza ima napretek, nije toliko opičen kao što sam očekiva, relativno je miran što mu je možda glavni minus.
![]() |
#9474 |
Premium
|
Pogledao: The Hidden Face / La Cara Oculta (2011) - 8/10, odličan triler, barem meni.
![]() |
#9475 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pogledao God Bless America, dugo nisam gledao tako dobar film. Zaista dobro prikazuje trenutno stanje u svijetu. Dosta me podsjeća na film Super, zapravo možda i previše... Puno puta mi je došlo napraviti neke stvari koje je glavni lik napravio, tako da sam se totalno pronašao ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9476 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#9477 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pogledao u zadnja 3,4 dana: Nisam bas neki komentator i ocjenjivac, ali evo nesto malo: 21 Jump Street (2012) - IMDb 7/10 Solidna komedija za ubit vrijeme... Bit ce nastavak kad tad, nadam se da ce biti dobar kao i ovo ![]() Get the Gringo (2012) - IMDb 7/10 Isto zanimljiv film... Svidio mi se svaki dio u njemu, mozda zadnji dio malo slampav al ok.. The Dictator (2012) - IMDb 7,5/10 Odlicna komedija... Iron Sky (2012) - IMDb 3/10 Sranje od filma, jedino mi ona plava zenska dobra u njemu.. Neznam kak sam uopce odgledao do kraja, nadao sam se da ce ta plava bar sise pokazat, al nist ni od toga...
![]() |
#9478 |
Premium
|
Pogledao: The Woman In Black (2012) - 5-6/10, čudno mi "Harry Pottera" gledat u ulozi oca i takvoj vrsti filma. Na imdbu pobrao 6.6, ja bi mu dao 5.6-5.8 (triler, horor, drama)
![]() |
#9479 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() ...meni se mota po glavi bez odjeće, nakon njegovih slika kada je narastao ![]()
![]() |
![]() |
#9480 |
Premium
|
LOL Ammy, mislim da muški dio populacije je preskočio taj "editorijal" ![]() Ja eto, povodom rođendana vraćam se unazad, na zihericu: Independence Day (1996) - 7/10, Will Smith itd... Mislim da ću to pustiti na TV i uživancija... Što je ziher je ziher ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|