Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.05.2012., 18:47   #9451
Mad_Duke
Guest

Bolji je od Star Wrecka. Pogotovo kaj su ipak uspjeli dovoljno budgeta skrpati nakon 5 godina da naprave i vizualno OK filmek, a bancija je na razini.
Ne znam, meni je baš zabavno gledati kako se ekipa žali kaj joj nije niš jasno (kao ovdje) Ja mogu na prste jedne ruke valjda nabrojati filmove koji su me baš iznenadili u zadnjih 5 godina, a da sam očekivao something completely different. Ali već sam naviknuo sa stvarima kao što su Mystery Train, Blade Runner, Clerks masa jednostavno ne kuži.
  Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 18:59   #9452
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ja pogledah spomenuti Iron Sky (2012), maločas i meni je film 5-6/10, nije niš posebno, ali mi je bio zanimljiv za popodne.
Staro 29.05.2012., 19:42   #9453
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Bolji je od Star Wrecka. Pogotovo kaj su ipak uspjeli dovoljno budgeta skrpati nakon 5 godina da naprave i vizualno OK filmek, a bancija je na razini.
Ne znam, meni je baš zabavno gledati kako se ekipa žali kaj joj nije niš jasno (kao ovdje) Ja mogu na prste jedne ruke valjda nabrojati filmove koji su me baš iznenadili u zadnjih 5 godina, a da sam očekivao something completely different. Ali već sam naviknuo sa stvarima kao što su Mystery Train, Blade Runner, Clerks masa jednostavno ne kuži.
Kužim ja film, al nit mi je zabavan nit niki k. Ima 2 dobre fore i ovo je sve ostalo katastrofa. Dobro da nisam išao u kino gledat kako sam planirao prvotno.

Nego, da li je išao tko u kino pogledat Prometheus i Lockout? Na šta liče?

EDIT: Da, gledao sam najavu pa sam zabrijo da već puštaju :S

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 29.05.2012. u 20:05.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 19:49   #9454
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Šta je Prometheus izašao? Maloprije čitam na netu da su u UK prodali više od 30k karata u pretprodaji tj. prije prikazivanja.
http://www.index.hr/black/clanak/pro...ji/617758.aspx
Staro 29.05.2012., 19:54   #9455
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Šta je Prometheus izašao? Maloprije čitam na netu da su u UK prodali više od 30k karata u pretprodaji tj. prije prikazivanja.
http://www.index.hr/black/clanak/pro...ji/617758.aspx
Pa lijepo onda pročitaj članak do kraja jer piše da film dolazi u kina 7. lipnja

PS Film u Hrvatsku stiže 07.06. tako da odgovor na tvoje pitanje film nije još izišao. Ako ćeš već gledati u UK slobodno javi dojmove :P

Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 29.05.2012. u 20:09.
bor1s je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 20:00   #9456
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pitao sam Fleksa. A što se tiče čitanja, mogao bi i ti malo bolje čitati članak - piše u njemu da je UK premijera 31.05., a 07.06. u IMAX kinima.
Staro 29.05.2012., 20:51   #9457
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Jedan nelos film za zombie movies lovere, low budget free ali sasvim pristojan..

MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 21:51   #9458
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:

Citiraj:
A što se tiče čitanja, mogao bi i ti malo bolje čitati članak - piše u njemu da je UK premijera 31.05., a 07.06. u IMAX kinima.
Zaključak. Očito nije izašao još..
Staro 30.05.2012., 00:26   #9459
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Pogledao The Grey, film mi je bas legao. Preporuke svakako

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 00:33   #9460
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
God Bless America.
odlican film. nadam se da ce ga svi ameri pogledat .

Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Joj, jučer sam ga gledao. Tema s puno potencijala, na kraju nije ispao vrijedniji od prosječnog forumsko ranta s temom američke pop kulture. Loše.
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
God Bless America. Preporuka. Ja sam se pronašao u glavnom liku.

Jako dobra komedija.

smetalo kome ili ne, ali meni film ostavlja "cudan okus". mislim, definitivno spadam u tu skupinu u koju spada i glavni glumac po rezoniranju svega, ali jednostavno pretjerana klinka u svakom pogledu, i ne mogu se oteti dojmu da je cak ona "napisana" namjerno tako da mozda sokira prosjecne gledatelje. sad, da li je to licemjerno prikazati u ovakvom filmu, jer ispada kao da je to normalno, da tinejder se ponasa kao klinka? tj upravo kontra onoga sto film porucuje, poljuljane vrijednosti, nestanak odredenih vrijednosti i velicanje drugih donedavno negativnosti i abnormalnosti i slicno...... ali ajd.

pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena. no,

The Intouchables

definitivna i slatka preporuka, odlicna tematika, odlicna gluma, jos po istinitom dogadaju......... filmcina koju se isplati pogledati cisto jer je - filmcina. ono, osjecas se dobro nakon gledanja filma, jer znas da si kvalitetno ubio vrijeme .
-->
God Bless America

hm, prije svega:

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
God Bless America.
odlican film. nadam se da ce ga svi ameri pogledat .

Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Joj, jučer sam ga gledao. Tema s puno potencijala, na kraju nije ispao vrijedniji od prosječnog forumsko ranta s temom američke pop kulture. Loše.
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
God Bless America. Preporuka. Ja sam se pronašao u glavnom liku.

Jako dobra komedija.

smetalo kome ili ne, ali meni film ostavlja "cudan okus". mislim, definitivno spadam u tu skupinu u koju spada i glavni glumac po rezoniranju svega, ali jednostavno pretjerana klinka u svakom pogledu, i ne mogu se oteti dojmu da je cak ona "napisana" namjerno tako da mozda sokira prosjecne gledatelje. sad, da li je to licemjerno prikazati u ovakvom filmu, jer ispada kao da je to normalno, da tinejder se ponasa kao klinka? tj upravo kontra onoga sto film porucuje, poljuljane vrijednosti, nestanak odredenih vrijednosti i velicanje drugih donedavno negativnosti i abnormalnosti i slicno...... ali ajd.

pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena. no,

The Intouchables

definitivna i slatka preporuka, odlicna tematika, odlicna gluma, jos po istinitom dogadaju......... filmcina koju se isplati pogledati cisto jer je - filmcina. ono, osjecas se dobro nakon gledanja filma, jer znas da si kvalitetno ubio vrijeme .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 08:29   #9461
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Nisam još gleda Iron Sky, večeras sam planira, ali ako je u rangu sa Star Wreck: In the Pirkining, onda je dobar

Jedini problem ovog filma je možda to što je previše sulud za mainstream publiku i to što je iša u kino distribuciju, za razliku od Star Wreck-a koji je bio amaterski, underground film.
Meni osobno nije bolji od Star Wrecka. Lagano razočarenje. Ne potpuno ali ipak. A čekao da izađe pun kufer...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 09:36   #9462
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Pogleda jučer Dictatora u kinima.
Film je super, jednostavan, ali zabavan. Naravno, ima nekih pretjeranih scena, ali to su tipa 2-3 scene, sve ostalo je odlično. I da, trailer ne sadrži najsmišnije dijelove.
Preporuka!
Staro 30.05.2012., 10:14   #9463
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Project X, ovak šta bolesno nisam dugo vidio
Superbad i Hangover u jednom filmu.
Film je inače "hate it or love it" pa prepouručam da nemate velika očekivanja.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 11:35   #9464
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003

pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena.
film je mrtvi 3rd person pogled na svijet danas, na tv koji je stvarno postao kutija za budale bez natruhe ikakve edukacije i/ili proširivanja kolektivne svijesti ka općem dobru... mislim oke malo utopijski pogled.

meni osobno je predstavljalo veliko zadovoljstvo likvidacije nebitnih persona sa svojih još nebitnijih 15 minuta slave jer se osjećam isto ko taj lik u mnogo pogleda.
-->
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
God Bless America

hm, prije svega:

pojma nemam, nisam nesto odusevljen. odusevljen sam time sto je snimljena ovakva tematika i barem malo obradena, sto ocito postoje ljudi i grupe koje vide i osjete na sto je ljudska civilizacija spala i s kojim nacinima i sredstvima, ali sam film mi i nije nesto. jednostavno mi nije kvalitetan, niti kao komedija niti kao drama. a bome niti kao trash, iako ima podosta elemenata i trash scena.
film je mrtvi 3rd person pogled na svijet danas, na tv koji je stvarno postao kutija za budale bez natruhe ikakve edukacije i/ili proširivanja kolektivne svijesti ka općem dobru... mislim oke malo utopijski pogled.

meni osobno je predstavljalo veliko zadovoljstvo likvidacije nebitnih persona sa svojih još nebitnijih 15 minuta slave jer se osjećam isto ko taj lik u mnogo pogleda.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 12:44   #9465
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

Najjace mi je kad onaj samoprozvani Fuhrer odzdravi "heil hitler" onoj plavoj pici, digne ruku da salutira i ubode prste u lampu od 220v

Scena poslije ... plava pica mu zabije stiklu u celo, a on takav sa stiklom u celo malo proseta sobom

-->
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Iron sky -> Mislim stvarno,totalni idiotizam,hvala Bogu sto sam preskakivao po malo da nisam potrosio vise vremena na ovaj film, moja ocjena 3/10 ( zbog efekata)
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Isto! Sinoć s frendom pogledao film, čuli se danas.. Komentar je bio; gdje smo bili-nigdje, šta smo gledali-nemam pojma.. Pričali smo i zujali pola filma..
Potpis 2/10
Ja se nameracio na film, ono 7,1 po imdb-u i nije tako lose, pa sam ocekivao solidnu vecernju zabavu prije kreveta. Kad ono, žestoka debilana.

Najjace mi je kad onaj samoprozvani Fuhrer odzdravi "heil hitler" onoj plavoj pici, digne ruku da salutira i ubode prste u lampu od 220v

Scena poslije ... plava pica mu zabije stiklu u celo, a on takav sa stiklom u celo malo proseta sobom

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 13:08   #9466
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova

sve 5, sve stoji napisano. no svejedno mi sama izvedba filma je nedovoljno dobra, na to sam i potrosio rijeci.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 13:18   #9467
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Pogledao:
Mirror Mirror (2012) - 6/10, sa Juliom Roberts, Avantura, malo komedije, Fantazija - Snjeguljica u novom ruhu, ne previše bajkovito, slatko, više za žensku publiku.

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 30.05.2012. u 14:14.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 15:10   #9468
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Taj iron sky ne da je smece, nego je sranje na kvadrat.Zali boze sto sam gledao tu glupost, a ovo iz tvog spoilera mi je vrh. Ja mu dam 2/10 zbog sisa one pernate zenske i te plave pice.
-->
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Potpis 2/10
Ja se nameracio na film, ono 7,1 po imdb-u i nije tako lose, pa sam ocekivao solidnu vecernju zabavu prije kreveta. Kad ono, žestoka debilana.

Taj iron sky ne da je smece, nego je sranje na kvadrat.Zali boze sto sam gledao tu glupost, a ovo iz tvog spoilera mi je vrh. Ja mu dam 2/10 zbog sisa one pernate zenske i te plave pice.
Staro 30.05.2012., 18:27   #9469
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Pogledao:
God Bless America (2011) - 8/10, film koji zaista prikazuje svijet kakav jest i što čini od nas normalnih - nenormalne
Staro 30.05.2012., 19:41   #9470
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pogledao i ja taj Iron Sky, a šta ja znam... isto oko 5-6/10.
Udrobljeno svega i svačega na kritiku nazija, amera i svijeta općenito, ali nekako ofrlje povezano, predsjednica krajnje iritantna, gluma određenih likova nije nešto, efekti su ok s obzirom na budžet, humor nije nešto ali ima dosta relacija sa pravim situacijama u svijetu koje su se dogodile i koje se događaju, pa eto, bar neki trud za ironiju
Sve u svemu treba ga gledat sa zadrškom i ne očekivat previše te imati razumijevanja
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2012., 22:08   #9471
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
daj neo, ne politicari.
Staro 30.05.2012., 22:18   #9472
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Pogledali cura i ja danas u Cinestaru The Dictator.
Nasmijali smo se, dosta dobar film, ne tako brutalan kao Borat ili Bruno, ali svakako neloš.. Jedino, nekako prekratko traje, da je barem još 20min..

Eto, preporuka, pogotovo srijedom kad je jeftinije..

E da, gotovo svi oni inserti sa trejlera su zapravo na početku i ništa previše ne otkriju.. Tako da nemate straha, niste ništa skoro vidjeli..

Staro 30.05.2012., 22:55   #9473
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Kao što rekoh, sinoć sam pogleda Iron Sky.
Neznam, meni je film skroz dobar, baza ima napretek, nije toliko opičen kao što sam očekiva, relativno je miran što mu je možda glavni minus.
Staro 31.05.2012., 00:08   #9474
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Pogledao:
The Hidden Face / La Cara Oculta (2011) - 8/10, odličan triler, barem meni.
Staro 31.05.2012., 02:17   #9475
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pogledao God Bless America, dugo nisam gledao tako dobar film. Zaista dobro prikazuje trenutno stanje u svijetu. Dosta me podsjeća na film Super, zapravo možda i previše...
Puno puta mi je došlo napraviti neke stvari koje je glavni lik napravio, tako da sam se totalno pronašao
9/10
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2012., 08:36   #9476
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Kao što rekoh, sinoć sam pogleda Iron Sky.
Neznam, meni je film skroz dobar, baza ima napretek, nije toliko opičen kao što sam očekiva, relativno je miran što mu je možda glavni minus.
Kakav ti je u odnosu na Star Wreck?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2012., 13:57   #9477
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Pogledao u zadnja 3,4 dana:
Nisam bas neki komentator i ocjenjivac, ali evo nesto malo:

21 Jump Street (2012) - IMDb 7/10
Solidna komedija za ubit vrijeme... Bit ce nastavak kad tad, nadam se da ce biti dobar kao i ovo

Get the Gringo (2012) - IMDb 7/10
Isto zanimljiv film... Svidio mi se svaki dio u njemu, mozda zadnji dio malo slampav al ok..

The Dictator (2012) - IMDb 7,5/10
Odlicna komedija...

Iron Sky (2012) - IMDb 3/10
Sranje od filma, jedino mi ona plava zenska dobra u njemu.. Neznam kak sam uopce odgledao do kraja, nadao sam se da ce ta plava bar sise pokazat, al nist ni od toga...

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2012., 17:54   #9478
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Pogledao:
The Woman In Black (2012) - 5-6/10, čudno mi "Harry Pottera" gledat u ulozi oca i takvoj vrsti filma. Na imdbu pobrao 6.6, ja bi mu dao 5.6-5.8 (triler, horor, drama)
Staro 31.05.2012., 20:33   #9479
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Pogledao:
The Woman In Black (2012) - 5-6/10, čudno mi "Harry Pottera" gledat u ulozi oca i takvoj vrsti filma. Na imdbu pobrao 6.6, ja bi mu dao 5.6-5.8 (triler, horor, drama)
Ja moram ovo komentirat, inače nebi bila ja .
...meni se mota po glavi bez odjeće, nakon njegovih slika kada je narastao
Staro 31.05.2012., 22:12   #9480
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

LOL Ammy, mislim da muški dio populacije je preskočio taj "editorijal"
Ja eto, povodom rođendana vraćam se unazad, na zihericu: Independence Day (1996) - 7/10, Will Smith itd...
Mislim da ću to pustiti na TV i uživancija... Što je ziher je ziher

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na