|
![]() |
#9421 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Najbolje scene iz filmova
Kao što naslov kaže da stavite ovdje po vama najbolje scene iz filmova/crtani . Meni je naravno ko i vjerovatno mnogima THIS IS SPARTAAAA!! (film 300 ) I ako neko možda zna crtani Naruto shippuden kad naruto dolazi spasit svoje selo sa jebenom kao jaknom i u sage mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9422 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je ova jedna od najboljih: http://www.youtube.com/watch?v=1ZPsfO2I4bo a druga je ona s al pachinom gdje glumi slepca, al sam zabil ime filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9423 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Iz jednog od meni osobno najboljih filmova, odlicnih scena je puno ali evo jedna http://www.anyclip.com/movies/the-bi...-donnys-ashes/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9425 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() |
#9427 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]()
![]() |
![]() |
#9429 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
See, their morals, their "code"... it's a bad joke, dropped at the first sign of trouble. They're only as good as the world allows them to be. I'll show you. When the chips are down, these uh, these "civilized people", they'll eat each other. See, I'm not a monster. I'm just ahead of the curve. Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos. I'm an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It's fair! Because some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9430 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9431 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#9432 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9433 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9435 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9436 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9437 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Once Upon a Time in the West Genijalna glazba Morriconea, setting, pokreti, posvećenost detaljima, Henry Fonda u za njega nepojmljivoj ulozi negativca - jednostavno priceless ![]() Navodno je Sergio Leone sa svojom fascinacijom glazbom a pogotovo u ovom filmu, imao velik utjecaj na Tarantina. Unforgiven Will Munny (Eastwood): Who's the fellow owns this shithole? You, fat man. Speak Up? Little Bill (Hackman): Well, sir, you are a cowardly son of a bitch! You just shot an unarmed man! Will Munny (Eastwood):Well, he should've armed himself if he's going to decorate his saloon with my friend. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9438 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9439 |
Premium
|
3 Idiots - 8.2 imdb - 170min Pogledajte, nećete požalit.. Film je jednostavno genijalan, suze i smijeh u vrlo kratkim razmacima. Par pjesama: Jaane Nahin Denge Tujhe Behti Hawa Sa Tha Woh |
![]() |
![]() |
![]() |
#9440 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#9441 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Iron sky -> Mislim stvarno,totalni idiotizam,hvala Bogu sto sam preskakivao po malo da nisam potrosio vise vremena na ovaj film, moja ocjena 3/10 ( zbog efekata)
![]() |
#9442 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Isto! Sinoć s frendom pogledao film, čuli se danas.. Komentar je bio; gdje smo bili-nigdje, šta smo gledali-nemam pojma.. Pričali smo i zujali pola filma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9443 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ja pogledao film i dobio točno što sam očekivao. Smijeh, bancija, parodija (ali ne u stilu onih "crnačkih" ala scary movie). Taman sjelo! |
|
![]() |
![]() |
#9445 |
PRO
|
Ma nemoj govoriti da si ono očekiva, ono smeće nitko nije očekiva. I ja sam očekiva smijeh, zajebanci*u, parodiju i efekte, a dobio sam hot dog, da se fino izrazim. Priča je debilnija nego šta sam definitivno očekiva, efekti su dobri, a parodija? Nema tu parodije, tu je samo idiotizam. Uglavnom, 3/10.
![]() |
#9446 |
Guest
|
Film je predobar i točno ono što je bilo tko upućen u produkciju istog mogao očekivati! Parodija? Pogledaj malo više filmova pa ti dojde do glave. Od the falla do strangelovea. |
![]() |
![]() |
#9447 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Katastrofa mi je taj iron sky, žali bože potrošenog vremena i sveg ostalog na taj film. Đuka koji smjeh? Ja se nisam nijednom nasmijo, u nijednoj sceni. Neznam, možda sam to samo ja.
![]() |
#9448 |
PRO
|
ma pogleda sam te filmove, znam na šta misliš, ali ovo je meni idiotizam. Vjerojatno ne vidim "the message" budući da ima tako veliku ocjenu. @ pupo: Ma šta ćeš se nasmijati, samo sam slaga facu, OMG WTF am I watching?
![]() |
#9449 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da se nadovežem na komentare za Iron Sky. Gledao sam dosta parodija ali za ovaj film mi nije uopće jasna taka velika ocjena na IMDB :S Iskreno ja se nisam ni jednom nasmijao tijekom cijelog film. Nisam imao skoro nikakva očekivanja od filma ali mi je ostavio prilično loš dojam. Pohvala je da su napravili super film s budžetom koji su imali ali imam osjećaj da je cijela ekipa sa seta nakon završetka filma se registrirala na IMDB da bi pohvalila film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9450 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam još gleda Iron Sky, večeras sam planira, ali ako je u rangu sa Star Wreck: In the Pirkining, onda je dobar ![]() Jedini problem ovog filma je možda to što je previše sulud za mainstream publiku i to što je iša u kino distribuciju, za razliku od Star Wreck-a koji je bio amaterski, underground film.
![]() |
Uređivanje | |
|
|