|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Omega i GTA3
Bok..problem je ovaj.. Imam Omegu 2.5.90 i u GTA3-u nisam bas zadovoljan grafikom..izdaleka kad se priblizavam nekoj zgradi,ne vidim ama bas nista sva je mutna a nekad je cak niti nema..tek kada dodem blize i nakon par sekundi se pojavi zgrada...ili idem po mostu a mosta nema i kad se tak malo vozim onda se pojavi most..kao da to iscrtavanje kasni.. A ono u opcijama u igri,ono visibility(ili tak nesto) mi je na maximum.. Dali je to problem u driverima? da stavim druge ili se ovi daju malo poštelat?? A omegu nemrem izbrisat skroz..ili neznam kako..kad je izbrisem,mogu stavit catalyste,ali svako malo mi se pojavi da fajl Radlinker20150em.msi nema dobar "path" i to nikako ne mogu rijesiti...dakle..moze help u vezi brisanja i u vezi te igre..hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ukljuci "frame limiter" u video opcijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
eee.. ne vjerujem..sve radi..isto tako i ne vjerujem kako to nisam probao ukljucit ili iskljucit...mislio sam da to nema veze sa tim..wow ![]() fala.. Ak nije problem,neka mi neko usput pomogne oko tog radlinkera ili kak da full izbrisem omegu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
I ja sam se dosta dugo mucio oko toga dok nisam skuzio. A za omegu ne znam. Ima za uninstall na add/remove i kad ju maknem nema nikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|