|
![]() |
#1231 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
probajte updateat na 1.9.1 btw meni radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel se može negdje na google play u mobitelu izmjeniti preko kojeg google accounta se spaja. promjenio sam google account, i dodao ga na mob, ali neda mi da stari obrišem bez da vratim sve na tvorničke postavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Za taj prvi google account se vežu tvoje instalirane aplikacije itd... Koliko sam upoznat jedino factory reset pomaže.
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
pa skini titanium backup, spremi sve aplikacije koje ti imaju nešto bitno, spremi wifi lozinke itd. napravi factory i vrati sve nazad sa titaniumom. easy job ![]() Jel koristite stumbleupon, fora aplikacija sa fora sadržajem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Jel ima kakvo pametno rjesenje za rodjendane? znaci radi se o google kalendaru.... imamo jedan koji je kao "Contact's Birthdays", onda za sve one koje nemam u kontaktima moram napravit novi kalendar zato sto u googleu ne mogu novi event napravit u Contacts birthdays kalendaru. A ja bi bas htio da imam sve te rockase na jednom mjestu... mozda neki contact manager koji moze birthday polje syncat u google kalendar po zelji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
Postoji mogucnost da recimo kreiram novi kalendar pa sve iz ovog contacts' periodicki svakih parr mjeseci kopiram u taj. Al ako sam neki kontakt mijenjao, u tom ce novon kalendaru biti unesen dvaput. Sve mi se cini da nebum koristio birthday polje u kontaktima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Najbolje ti je to držati izvan birthday polja u kontaktima. Imaš u google calendar postavkama ics export. Napraviš export tog kalendara i import u neki novi kalendar i onda si fini sve urediš i središ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1241 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
|
Nakon updatea Facebok aplikacije, fcbk mi se normalno počeo prikazivat i u dolphinu, tak da je to ajmo rec rijeseno. Ali i dalje mi ostaje problem sa google.com/contacts. Prosli put sam rijesio problem sa tim sto sam obrisao googler account i napravio novi, ali opet sam primjetio da ima problema. Znači ako na postojeći kontakt stavim dodatni broj, to radi normalno, ali ako upisem novi kontakt, on opet nestane, tj nema ga ni na google.com/contacts ni u aplikaciji "phonebook", nego ga onda nadjem preko contacts2sim aplikacije. Ima netko ideju kako ovo rijesit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristi li netko V6 SuperCharger i kakvi su dojmovi, koliko je ubrzanje,...? Stavio sam ga na Defy s najnovijim WajkIUI ROM-om i ne osjetim nikakvu razliku. Mislio sam da se nije aktivirao nakon boota, ali po logovima vidim da je sve u redu. Ne znam je li ROM po defaultu vrlo dobro optimiziran pa od SC-a nema koristi ili nešto krivo radim. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Ako je nema, onda je ROM sam po sebi rock stable i brz. Probao sam ju prije 15ak dana al mi se klala sa drugim skriptama vjerojatno pa bi nakon instalacije iste radilo do prvog reboota. Kad bi ga restartao dobio bi bootloopse i to je to. Btw. radi se o HD2 sa ICSom (uz kojeg je napravljen ICS online patch). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
U pravilu, sve kaj ima više RAM-a i 2.3+ Android mislim da su ubrzanja manje osjetna, ovisno o odabiru postavki skripte.
![]() |
![]() |
#1247 |
EMP moderator
|
Onda je to do ROM-a. Koje god postavke odaberem, ne vidim razliku, možda je za nijansu brže, a možda se i varam. Je li netko probao ove ostale zeppelinroxove skripte?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
49%winner
|
Vjeruj mi, do ROMa/moba je. Ni ja na Desireu i Oxygenu nisam primjetio apsolutno nikakav napredak. Naime, OS je ubijao igre u pozadini usprkod 50+ slobodnih megabajta RAMa i zato sam probao tu skriptu. Niti ona niti RAM Manager nisu napravili razliku - i dalje imam brdo free RAMa, a OS ubija svaku malo težu igru u minimiziranu u background.
![]() |
![]() |
#1249 |
EMP moderator
|
Da, identično kao kod mene. Čak mi i Operu ubije ukoliko je ne koristim neko vrijeme. Bez obzira imao skriptu ili ne, uvijek imam 200-250 MB RAM-a slobodno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima ona druga skripta za takve stvari, kad se ukuca ime aplikacije među navodnike i onda kao teže gasi taj program. Nemrem se sad sjetiti imena, ali nešto tipa Smooth loopiness ili tako nešto ![]()
![]() |
#1251 |
49%winner
|
Aha, čuo sam za to u drugoj temi, Loopy smoothness: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1205744 Proučit ću je malo kad stignem. Domy, ako je stigneš probati, baci neki dojam.
![]() |
![]() |
#1252 |
Dino Saur
|
sto se tice sc6 skripte pogledajte ovo , testirano na nexus s- u nedavno (1ghz,512mb) https://docs.google.com/spreadsheet/...VhsQk1HNUlWYUE xda link od threada http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1608309 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
kako da se rijesim android emoticona u sms porukama? da kada napisem npr :) prikaze samo znakove, dvotocku i zagradu, imam cyanogen rom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
49%winner
|
Citiraj:
Nadam se da ih nema na jos nekom mjestu, ja sam ih kod aosp romova vidjao u frameworku.
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
I hate mondays..........
|
evo od mene preporuka SanDisk Memory Zone... Jucer tek cuo slucajno za to... ustvari, prilicno yebena aplikacijica kad se pogledaju mogucnosti. uz boom cloud storage-a, korisno... jedino mi je malo bed sta nema wifgeta koji prikazuje sve cloudove odjednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Dino Saur
|
uzima ti ga graficka i neke sistemske aplikacije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |