|
![]() |
#21841 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jebate , nema tih obruča , moguče da su to neki normalni obruči popud mad 1 al sam se drukčije zovu. Pogledaj po obliku pa na službenoj stranici ostale obruče. Danijel , jel ideš na utrku? Ak ne , ja idem na Sljeme opet ![]()
![]() |
#21842 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
A meni bas neki los dan... sada gledam i vidim da vam je bas bilo super na Sljemenu, ja nisam isao jer sam tek oko 1 pokupio bajk sa servisa (ranije nije moglo). Shock poservisiran i gore su iglicni lezajevi. I onda krenem na Dotku kad vec nisam na Sljeme i nakon par min voznje uspijem poderati sidewall na gumi, a mlijeko ga ne uspjeva zakrpati. Tako da nisam ni Dotku uspio odvoziti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21844 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kaciga mi nije prevelika, a od straga se može zategnit dodatno, do te mjere da me i previše stišće, ali drugačija je situacija kad na njoj stoji kamera, onda dobije dodatni moment pri pomicanju naprijed-natrag, možda nije puno, ali dovoljno da video bude negledljiv. Imam snimku, glupo mi je i uploadat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21845 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lovro ak ides sutra dodi u 8.50min u dubravu na okretiste kod sata,probaj ne kasnit,idemo tak rano da prije utrke pogledamo stazu..uzmi si u ruksak rezervnu odjecu jer ce vjerovatno bit dosta blata pa da se mozes presvuc...30kn ti je startnina.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21846 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ok , javim sutra ujutro na forum dal dolazim. Sranje je kaj nemam kacigu , tj. imam samo FF a s time neću vozit. edit: Daniel , jel možeš nabavit neku kacigu od svojih pajdaša? S/M veličina? Il ti imaš neku staru možda? Baš mi se ide a nemam kacigu.. U koju kategoriju ideš? Možda mi je ti posudiš ak nećemo u istu? Ja možda odem u onu sport ili kajveć , ti si elite pretpostavljam?
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 14.04.2012. u 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21847 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Dečki dolazite u Selo? Nema vam nešto blata na stazi, samo da ne pada po noći. Tu i tamo koja lokvica, i jedan duži blaži spust s jednim triki dijelom, ostalo je ok. Rastresita je zemlja, pa proguta menje kiše, danas su napravljeni neki dodaci. Što se tiče kacige, možda ja nabavim nešto, samo da se raspitam.
![]() |
#21849 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ima ko da je sutra za neku vožnju? Sljeme je u igri ili grma... Neko tu sa zapada.... Destro? Željac? Miki oš ti doć svladat onaj drop? ![]() P.s. prijepodne po mogućnosti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21850 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam sutra u 10h pred tunelom i ledjero gore da ne forsam ove "SPD" misice koji su do sada bili na postedi a sad su na prisilnom radu jer se jos nisu navikli na napor ![]() Jedino vise ne znam kuda se spustiti, sve zivo sam izvozio i to preko nekoliko puta...mozda 52ojka, da vidim ka je to ganjati se na uskoj stazi s SPDom...dok ne sletim niz kosinu ![]() Citiraj:
Kameru ako mozes smontiraj da bude u centru tezista na kacigi i manje ce ti tresti kacigu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21852 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Yeti, cini mi se jednostavniji za odrzavanje. No, baci pogled na ovog ljepotana. Oprema nije bogzan sto, ali rama mi je prekrasna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21853 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#21854 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
nadam se da se stanje promijenilo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21855 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro je nositi podkapu ispod kacige, a kako od sada imam FF kacigu, nemam namjeru biti bez podkape. Imam onu balaclavu pa ću nju koristiti za silu, ali htio bi za ljeto neku tanju i po mogućnosti od svile ili nekog takvog materijala!
![]() |
#21857 |
Moderator
|
![]() |
#21859 |
Registered User
|
Danas sam probisio 3 gume.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21863 |
Registered User
|
Na jednom razrezao vanjsku, a na drugom bajku obje zracnice... Sto se tice ocinstva, nebum ja tata nego Stan, on je svoje mlekeco rasipao okolo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21864 | |
Premium
|
Citiraj:
Preporucam svilu...osobno imam pamucnu (50kn), svilenu (100kn) i Buff (100kn)...cijene su otprilike takve kao u zagradama, a osobno najvise koristim Buff maramu, koja je toliko jednostavna izmisljotina a toliko korisna da to nije normalno (ali kao podkapa za FF, svila mi se cini bolji izbor). Zadnje izmijenjeno od: Nik. 15.04.2012. u 03:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21865 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hvala Nik, već sam progooglao pola interweba i vidjeh ovu iz uvex-a, i prošao sam večinu ovih moto dućana, ali nikako da nađem Buff u nekom web dućanu da vidim cifre. Vidio sam tvoju Buff maramu/balaclavu/kajgod i koliko je fino tanka i mislim da ću si tak nekaj i kupiti jer ne želim klasičnu balaklavu (kakvu već imam) nego baš nešto u stilu Buff-a! Daj mi reci koji je to materijal, taj Buff kojeg ti imaš i kakav je za znojenje/ljeto-zima!?
![]() |
#21867 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=45&t=71063 deckovi posebna ponuda 100kn za PCE ![]() edit, prodano.... mogu i oni QR Deore XT za 50kn ako netko hoce ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 15.04.2012. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21868 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod nas ti Buff drzi Hervis, Profil, a H.A.D. imas u Iglu sportu Inace danas odvozih solo turu. Ono malo kapi kise sto je s vremena na vrijeme rominjalo nije vrijedno spomena. Na stazi je za razliku od jucer bila gomila penzica planinara, pa nije bilo dosadno. Spust Hunjka-1-23, jednom sam tuda davno isao, ali ne i najzanimljivijim dijelom - singlicom uz potok koja izbija drito na Gorsko zrcalo. Put je fantazija, a onaj stijenski dio (detalj) bi se dao izvoziti kad bi se islo desno preko onog velikog kamena pa u potok - naravno to je skroz tehnicki zahebano i trebao bi netko biti dole u slucaju da se sleti s bicikla pa da hvata letaca da se ne pokrsi na kamenjaru ![]() Na Gorskom zrcalu je bila alpinistaicka skola, tako da je bilo 30+ skolaraca koji su cudu gledali od kud sam ja sad to iskrsnuo ![]() Inace sumari su rasturili pola puta izvlaceci drva pa se vozi po oranici, na svu srecu zemlja je popila vodu pa nije blato, u protivnom bi gurao bajk nizbrdo. Par fotki (za Sileta): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21869 |
Moderator
|
Staza izgleda odlično ![]() Taj istočni dio isto brijem ima gro odličnih staza. Trebalo bi se malo i na tu stranu orjentirati i istražiti.
![]() |
Uređivanje | |
|
|