|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni taj koncept igranja zvuci stvarno fora. Uvijek sam volio realnost ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Sam koncep odvijanja vremena i nije los...ali kad imas cijeli grad za otkrivanje (spasavanje pojedinih likova koji utjecu na radnju, otkrivanje nekih oruzja, lokacija, ...)... ovako par katova 3 dana :/
|
|
|
#33 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni bas i nije nesto igra, mislim ideja je dobra, ali je prekratka i monotona. Samo penjanje, skakanje i zvukovi me dosta podsjecaju na Assassins creed ali nije toliko fluidno. Cesto zbog neposlusnosti umjesto da lik ode gore dok se penje, on nastavi samo lijevo ili desno...Kamera zna ponekad isto biti problematicna kada su u pitanju neki mali prostori ili jednostavno zablokira pa ju ne mozes okretati na par sekundi. edit: Zaboravio sam spomenuti da one prve najave igre (traileri i radnja) nemaju bas puno veze s trenutnom igrom. Ocito zato igra ima samo 2GB, jer su dosta toga izrezali van ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 03.09.2012. u 17:08. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaka igra se igra nekon par tjedana od izlaska, da se barem ono najočitije/najproblematičnije ispravi sa patchevima. Inače po viđenim Gameplay-ima, igra djeluje posve ok, barem me neće glava bolit nakon par sati igranja jer je sporija radnja. Kad se samo sjetim kako mi je znalo bit čudno u glavi, onako bolila me je nakon onog isprdka od Krize 2.. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
nop i kad se instalira ima 2gb ali instalacija dugo traje cca45min. Igra je prehebena sa konceptom po meni je to mix Assassinss Creed + Mirrors Edge i Fallout Dugo sam je čekao za pc i danas sam je probao atmosfera je prejebena osječaj apokalipse i destruktivnosti je super pogođen + sivilo koje te okružuje samo doprinosi ugođaju Naravski mora ti se sviđati taj tip igara ,mala zamjerka nema puno kretanja po slobodnoj volji igra je pomalo prelinearna |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
igru prešao malo je prekratka ali nam je ubisoft pokazao kako se može jedba solidna igra upakirati u samo 2gb.Igra ima neke manje zamjerke prekratka je,nedorečen kraj-mogučnost drugog dijela,poboljšati kretanje likova i prikaz lica ,manje linearnosti u igri Ipak nam je ubisoft prikazao kako se može napraviti dobra igra s potencijalom |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
moram priznat da sam nakon duugo vrem skino neku drugu igru da probam odigrat singleplayer.a to je ova igra.trailer mi se svidio nekako zbog price i atmosfere. probao sam ju na 15min,nije lose,al kad usporedim tu igru i igre prije 10 god,ova igra je za retardirane .tj kao sto je netko reko,ogranicena slobodnim kretanjem i slicno.makar da odigram ovu igru do kraja,mislim da bi moro igrat na surroundu i velkom ekranu da se uzivim.al bolje da ne donosim vise zakljucaka jer prekratko sam ju igro. |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Valjda misliš odigrao do kraja, jer sam tek na početku i postavia sam pitanje za taj početak igre, a ne nikakvu ocjenu/sud cile igre. A sudeći po početku to je više igra linearnosti, nešto lošijih kontrola i povremeno rasturene kamere, a ne igra atmosfere - inače ovo je prvi dojam a ne sud da ne bi bilo opet "natezanja". Za ove FPS/koljačke momente sam već iznija očekivanja - možda spoiler nisi pročita do kraja. U svakom slučaju thx na odgovoru, baš me zanima izvedba te akcije.
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|