|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja imam onaj ethernet model i sve dela, sharing, spajanje, čak i veza više uopće ne puca. može bit da si naletio na veseljaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koji modem imas ili barem da li ga spajas na usb ili na mreznu?
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
e tocno to je problem. ja imam siemensov usb modem, ovo je vec drugi koji su mi dal,i veza puca ko luda, iz neobjasnjivih razloga, u neobjasnjivim uvjetima i neobjasnjivo cesto. a ponekad se link ugasi i ne mogu jedno pola sataq uopce vise uspostaviti vezu. i obicno se ne spaja iz prve nego iz druge ili trece. rekao je meni ovaj serviser koji je bio da postoji i taj neki drugi modem, ericssonov, i da ako opet privaim kvar da cu dobiti njega, da sa njim nema nikakvih problema. vi ste te ethernet sami kupovali ili?
![]() |
#5 |
Moderator
|
i ima jos jedna stvar koju sam primijetio, i recite mi sto god i da sam lud, ali jedno je istina. ako i 24 sata samo skidam preko torrenta i surfam naokolo, i icq, i msn i bilo sta, nece se disconnectirati. ali cim idem na vip, i preko vip online poslati sms, puca veza. frend ima modem i rekao je da mu se cini da mu se to dogadja kad je na vipu, a ako i po sat vremena ne ide na vip sve ok, cim ode tamo, disconnect. cemu to?
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja imam tog siemensa (SANTIS) i sve mi radi kako treba...nikad nikakvih problem, osim naravno ako je do t-com-a... ![]() ima samo jedna stvar, inace, kad se dizu windowsi, digne se i modem naravno, ali koji put mu treba malo duze pa nakon restarta, moram pricekati jedno 30-60sek i nakon toga radi sve ko beba... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
iz iskustva mogu rec da se usb modemi moraju izbjegavat to nije normalno koliko mogu problema radit ja iman ericssona prisilno i jedva sam ga doveo u normalno stanje ethernet tko god moze , ako ne baci se u potragu za novim driverima, po cilom netu a ne samo ona prastara sranja sa t-coma
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
mone muce vec misec i po dana
![]() |
![]() |
#13 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
mene muce vec misec i po dana
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Mene je moj usb santis isto previše zeza , nisan ima volje zvat cigane iz t-com jer znan da ču onda još više poludit pa san ga slupa i kupia siemens ethernet prva liga je sve za 5 , bižite od usb modema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Citiraj:
zovite ih, ne dajte im da vas kradu, vas dvoji ca jos i placate a imate ovakvih problema, ja uopce nisam bio tolerantan prema njima iako mi je za dzabe, ali opet, zelim da mi funkcionira, a i ako ono zele da produzim ugovor, potruditi ce se da radi savrseno.
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
2 pink floyd: sta u ht-u nude i santis model? meni je serviser rekao da nude samo taj a-100-i. pazi, identicni su izgledom,ali imaju razlicite drivere. ja sam prvi puta na svoj a-100 stavio santis drivere i jos vishe me zajebavalo.
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Kad se digne win pričekaš da ti kaže da ti kaže da je local area network u k**cu odnosno da ne može uspostavit vezu. Poslije toga bi ti se trebao spojit od prve. Što se tiče pucanja i nemogucnosti spajanja/izbacivanja- obično restart riješi problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|