|
![]() |
#21481 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja ne dolazim na prosvjed, imam trening. Inace bih rado dosao. Nego, decki, ima li netko mozda viska Sram shifter + zadnji mjenjac za posuditi na par dana? Naime, nisam nesto zadovoljan sa Deore + XT shadow kombinacijom pa bih htio isprobat nesto od Srama prije nego se odlucim na kupnju. Htio bi probat ako netko ima X5, X7 ili X9 shifter + isto tako zadnji mjenjac. Btw, vi koji koristite Sram imam pitanjce: ima li velike razlike izmedju x5 i x7, te x7 i x9? ...ako cu vec ic u kupovinu da znam kolko para ulupat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21482 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
tnx,nisam znao da se treba malo zagrijat..znam cemu sluzi teretana ako se za ozbiljno uzme..naucit pravilno vjezbe itd..mozda uzet par sati trenera da ti pokaze itd..al kad velite Lovri da doma radi cucnjeve i jos sa utezima onda neznam sta bi reko.bolje da sjedi nego da to radi..Jed2i ti si profi sportas i imas trenera i netko tko zna netko o tome te je sve naucio a to nije slucaj sa Lovrom i ima velike sanse da se ozljedi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21483 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ne znam dala da pocem? ali pravilan cucanj ne moze sjebat koljena, to su mitovi, dapace napravi puno vise koristi, prevenira ozljede. Cucanj se radi ispod parale, jer je inace stvara disbalans među mišićima, samo treba pazit na formu izvodenja, u koju nebum ulazio jer vjerojatno nikog ne zanima i nije forum za to. Što se tice preranog početka vježbanja i to smatram da je glupost ako se također drži pravila. Lovro samo vjezbaj, radi cucnjeve, zgibove, sklekove, ali isto tako odvoji koju minutu pa saznaj kak se pravilno izvode. I naravno jedi, jer bez toga bu samo vise stete neg koristi. Naravno i hrana je posebna prica o kojoj se moze podulje ![]() Cucanj je majka svih vježbi! I da zakurio sam nakon voznje, za sad sam na 37,5 c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21484 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
svakog ćeš sjebati i spigati... za to je i napravljen (u krajnosti) bolje dobro prouči i složi kombinaciju za medium cage jer se u tome osjeti razlika. fleksanja, piganja, drljanja po žbicama i sl. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21485 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Aktivno sam se bavio sportom od 5.-6. do negdje 17.-18. godine. Svi treninzi su započimali sa razgibavanjem i laganim istezanjem (ono od vrata pa prema dolje). Slijedile bi vježbe koje su se sastojale uglavnom od sklekova, trbušnjaka, leđnih i čučnjeva (i varijacija razno raznih). To je sve bilo zagrijavanje i trajalo je najmanje 45 min. Onda su se nizali kilometri u bazenu. Kraj treninga, obavezno istezanje. Sport je bio plivanje, pa vaterpolo ![]() Nikad nije rano za sport ali vježbe treba raditi s nekim tko zna usmjeriti. Tek danas vidim smisao svega što mi je onda bilo glupo i dosadno. U teretanu su išli oni koji su se oporavljali od nekakve ozljede. Dobro, znali smo trenirati i sa malim medicinkama ali uglavnom u vodi. Je2di, više puta sam se ozlijedio na umjetnoj travi, nego na betonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21486 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21488 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
vozio sam ih sve (neke i više puta) i veće razlike nisam uočio OSIM što su X9 šifteri ipak finiji od X5 i X7... pa ako ti ulete, probaj ih, ali inače, stvarno ništa posebno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21489 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.endomondo.com/workouts/46246080 Evo jedne voznje od frenda ![]() Mislim da ce se sutra bit problem ustat iz kreveta ![]()
![]() |
#21490 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ali je bilo odlično! i staza i ekipa, ma sve 5 samo je reno ostao 4! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21492 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zubich ti je Darkos ![]() Ja sam ispratio danas nocnu ekipu. Zadnji kraj (kocnica) me i dalje jebe ![]() tak da je sljedece isprobati staviti washere izmedju kalipera i adaptera (one avidove matice), a ak i to nece pomoc onda uzimam Hope Saw rotore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21495 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#21496 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Nik mi je na onom usponu dok smo sreli pišekicu pricao kak on mjeri vrijeme od stracare, ne od tunela, tak da zato. dakle sile i ostatak bagre koja za 59min dode do prvih klupica i tamo se tjesi jos 59min mozete mi eventualno platiti pivo dok me vidite, za sve ostalo tu je mastercard ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21499 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nik će te spljuskat kad vidi da njega uvlačiš u svoju mrežu laži, i ja ću bit tamo da stavim video na youtube. Koji si ti lažov tog nema nigdje. Inače moj rekord 56min klupice kod tunela-šank u Lugarnici, moraš još puno žganaca pojest.
![]() |
#21501 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Jao koji su to dani bili, reba od 100mm naprijed, shift koji je teško đubre na 13kg sa ultra teškim pogonom. X117 kotači ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21503 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21504 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
evo sile je bio na prosvjedu danas. http://1funny.com/wp-content/uploads...small-bike.jpg ajde Nik di si sad, usutkaj ovu mućku đubrad jednom zauvijek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21506 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ih, sto mislite da cu se uvaliti u spamaru...e necu. ![]() Eto mi odvozili prvu nocnu. Po Leusteku su nas pratile sove, uz huk i mjesecinu pravi ugodjaj za uspon. Vidi se pedlati i bez lampe. Dolje 18-20, na pol staze istrcale mi dvije srne par metara ispred bajka (sto bi Sile dao da je to dozivio). Spust po 18ici uz pogled na grad poseban je dozivljaj tak da preporucam i ostalim s lampama da isprobaju...naravno mozemo i nekom drugom, "pitomijom" stazom. @Lovrix Nemam pojma koliko je ruta, ali mislim da je cjelodnevna, od jutra do mraka. Broj 1 se hvalio da ju vozi svake godine i da zna put napamet, a ja sam mu rekao da se uvijek nadje 7-8 ljudi raspolozenih za takvu voznju...i dogovor za voznju je pao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21510 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Eto i nas doma, oprani i čisti, a dojmovi su brutalni. Gore smo išli sa upaljenom samo lampom sa ebaya za 2$ ![]() ![]() ![]() Max je bio gost iznenađenja na tunelu, Enduro ima čudan prizvuk na prvu ![]() Dolje je to druga priča. Logično, ide se podosta sporije, jer se ne vidi baš korijenje i kamenje najbolje, točno, vidiš ga 2m prije nego ti je kod kotača. Noge su me jače boljele na spustu nego na usponu koliko sam krut bio. Jedino pozitivno jest što te mrak tjera da gledaš 10m ispred, pa će i to dobro doći po danu kad se usavrši tehnika ![]() Ostalo - super. Sa Nikom i burazom ne može biti dosadno, opet je Lojstek pao kao od šale jer smo se zajebavali i podjebavali konstantno. Gore je puhalo pa smo se obukli, fiksilrali na Puntijarki lampe na kacigu i spustili se dolje. Za prvi puta, Nik je pazio i nije jurio, jer smo buraz i ja totalno bili pod dojmom. A i nakon 5min fakat izgubiš osjećaj da je mrak, i onda te samo kamenje iznenadi... Super, za 3:40 od kuća-lugarnica-kuća, nije loše. Definitivno ću ići češće ako vrijeme dopusti.
![]() |
Uređivanje | |
|
|