|
![]() |
#2551 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ontopic: Jedem zimsku sa domačim hrenom za ribanje i slancem, ajme doručka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() sve je to liepe, sam ste pozabili kak se nakon doobrog sexsanja fajn ogladni..... ![]() pa se nist nemojte cudit kaj mi te moje dijetice nist ne pomognu... kad posle sexa delam bakanalije u kuhinji ..5-6 jajceka na oko , ispod toga 20-30 deka sunkice il speka, najbolje zajedno, staklenku vugorkof il paprika pecenih, jen kruh, i bar 2-3 zuje ak je predvikendofski sex,ak je tjedni zuju mjenjam sa sokekom, klopa varira...samo na gore... ![]() ![]() ma , nis se vi ne brinite, dijeta dojde i projde za par dana...a Zderonje ostaju zanavek!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Amen !!!! Tako je bilo tako i ostaje ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: aha.....dijeta...sex izgara kalorije...aha...
Citiraj:
A kod tebe je dijeta uvjek na klimavim nogama kad si po cele dane prek puta bake, a i kad ne stigenš na gablec se Baka lepo pobrine da nam slučajno nebi jadniček ogladnil kak si mali ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
JDM
|
Ljudi moji pa kakva mrtva djeta... Ljeto se bliži treba mi termo izolacija. Upravo eliminiro 14 palačinki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Headbangig Grunf!
|
Bio kod cure i ogladnio a nema niš pametnega za jest najdem papirić od dostave i kaj vidim Hrenoveke sa špekom curryem zapečene sa sirom s ketchupom, pommesfrittesom i lepinjom. ROK. sve to za 25kn
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Prigorec po defaultu
|
![]() vu cetrtek i petek idem sljuzbujici vu Rijeku....., posto sam dosad papao na trosak kheemmm, jelte QE II, a odsad bum moral sam, pozivam simpatizere Zderonja iz Rijeke i okolice da mi se jave, da mi preporuce di se dobro i puno klopa uz umjerene cijene, tak da , sirocek, ne lipsem od gladi vu Vasemu gradu... pa stoga, ak je ko zainteresiran da se najdemo na kavi, raspravimo mozebitno otvaranje podruznice Zderonja u Ri, tokom cetvrtka kasno popodne te petka imedu 11-16 h da mi se jave na 091 4555323.. preferiram cetvrtak , bauljal budem oko Bonavie i Corza...sifra Zderonja!! ![]() ![]() btw, steta kaj nisam mogel prisustvovat meetingarenju Osijecana, jel me je posel odvlekel u BManastir, Ilok i VukoWar... jabate dok su se oni dogovorili, ja sam lutal po Osijeku trazeci nekaj novo , di se dobro klopa, osim Baruna, Granda, 2 javora il tak nekak (*jedno vreme su bili zatvoreni, sad se nisam stel zaje.. sa provjerom , pa sam se ubijal u Karadjordju u Ilockoj Tvrdavi.... ![]() dakle ,ajmo Rijekaaa.... ps: Eladio, si ziv? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Prigorec po defaultu
|
![]() pa zato se i javljam , da provjerim potencijalno clanstvo i po ostalim Zupanijama, da me ne optuzite za centralizam i zanemarivanje lokalnih specijaliteta, posebice sa podrucja Rijeke i Kvarnera... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Prigorec po defaultu
|
![]() paaa, prosle nas je godine Vojko(Obersnel...) vodil na Oraj iznad Lovrana, hijaooooo, vec mi se glupo ponavljat,, al kaj se tam sve nijeee jeloooo....,samo ovaj put bum moral sam calat za panju , pa se bojim da usprkos mom apetitu i teznjama, ovaj put si bas nebum mogel priustit tak nekaj... anyway, did You got any idea for gooood meal in Rijeka and close surround??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
you could go to Konoba Tarsa on Trsat, you can eat very good there! or if you like sea food more, go to Bevanda in Opatija. On Korzo in Rijeka you have restaurant "Zlatna Skoljka" and Braccera, i think it's nice there. Enjoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Prigorec po defaultu
|
thats my men!!! cheers!! ![]() btw, kaj ima koji zainteresirani ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
čevapi
Čul sam da u RI ima na nekom nogometnom igralištu, malo poviše grada, neka birtija s mraaak čevapima, dajte Riječani malo pojasnite nama putujućima kak se dojde do tam i gdi je to? Btw, ja sam petak i subotu u Puli a tam nam nekak žderonje slabo stoje, ili se ja varam??
![]() |
#2568 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja si sve gruntam da danas idem delati dobra stara srčeka sa krumpačem, onak na žlicu ![]() Malo bijelog kiseliša pred kraj, i da vidiš papice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: čevapi
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas mi baš nije sa škembom kak treba pa sam na dijeti...kokošja juhica, rizi-bizi i pohana domaća piletina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Headbangig Grunf!
|
sam pazi da nebi završil nakon djete ko mitzek. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
mrzi zimu
|
a kaj (ne) jedes...da mrsavis?:confused: ...i ti si neki zderonja... ![]() a, di su sad svi da ti prigovaraju zbog spominjanja dijete na zderonjama...kad ja kazem da jedem ******* * ***** onda odmah skacu i prijete banom... ![]() ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.04.2005. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
JDM
|
E idem sad na gablec. Burek od sira + Laško. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
sto da napisem ?!
|
evo ja sad pojeo 4 ćufte s pire krumpirom, sve zalio sa 2 dl limumade. mljac !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2578 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2579 |
mrzi zimu
|
oke, oke, oke...ne se odmah srditi... ![]()
![]() |
#2580 |
Prigorec po defaultu
|
![]() a kad bush ti tu svoju riticu napokon spustila za stol Žderonjski ,da te se naužimo i optikanera, a ne samo literarno... ![]() ![]() il misliš da mi nismo vredni Tvojega prisustva???? HEEEEEEEEEEEEE!! rukavica je bačena, mislim da i ostatak Žderonja ima PAAR pitanja za tebe,Flare,srčeko........ ![]() ajd sad, ak bum ja došel, koji dnevno šljakam 15-17 sati, kaj buš sad zmislila da se zvlečeš?????? HUmmmm, trening, predavanja, pukla guma vlaku, susedu napali Armenci...... ![]() jel, Žderonje, jeste za da se Flare izjasni kad dolazi, inače da joj opalimo BAN na NAŠEM podforumu.. do daljnega?? Flare,thats it,finito, nema više bahaćenja po Žderonjama ,bar dok nam štruklje ne pomogneš provjerit jel su hruskave dost il nisu..zapečene s vrhnjem...mljaccc!: nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|