|
![]() |
#24871 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Podriguša je najbolja kad postigne sobnu temperaturu...tek onda se jede ![]()
![]() |
#24872 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24873 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Lijepo izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24875 |
Super Moderators
|
Mene ulovilo da mi se opako Ždere juha pa ne budi lijen sa riječi na djela ![]() Jedan hrptić, vrat, trtica i dva krila, korjen peršina i celera, svinjska mrkva, malo papra u zrnu i komadić suhog chilija... Pod kraj budem samo zvadil mrkvu i meso, procjedil juhu i propasiral povrće tranu. Vratim meso i mrkvu, dodam malo domaćeg paradajza i zakuham taranicu, malo nasjeckanog peršinovog lista i večera ko bog ![]()
![]() |
#24879 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Anyway,odrasto sam na moslavskom čobancu,to kak oni narede tam,to bi trebao etalon bit za sve čobance u HR ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24880 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Čobanac, kajgod... Vajn gulaš over čobanac anytime ![]() Jučer pizza s tunom, a navečer sam si skuhal pileću juhu za danas, i meni se prohtjelo juhe, ne pamtim kad sam ju zadnji put jeo ![]()
![]() |
#24882 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer: mexička pizza iz obližnje pizzerije kraj posla...odlična! ![]() danas: špinat na mlijeku ![]() danas navečer: palačinke s domaćim pekmezom od dunje/višnje/marelice/šljiva ![]()
![]() |
#24884 |
Super Moderators
|
![]() |
#24885 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
meni konacno dosel spek iz gorskog kotara sa dima i susenja, plan je danas bila isto neka juha i kelj na leso, ali mirisu speka nisam odolio, samo otisel u pekaru po friski razeni, iz podruma donesel 3 glavice luka i dernek, srecom pa zena ima upalu sinusa i nis ne osjeti ![]()
![]() |
#24886 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#24887 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24888 |
Super Moderators
|
![]() |
#24891 |
driver
|
Naravo, samo postuj redosljed poteza i mjere. Ako ides stavljati integralno brasno, onda treba nesto malo vise vode. Ubil sam se sinoc u tom mlacnom kruhu, speku i ajvaru pomijesanom sa umakom od Naga Jolokie paprike. Ocrtaval mi se sav probavni trakt, u ustima sam imao Road to hell a posljedica pri exitu nije bilo. Stvar je treninga. ![]()
![]() |
#24893 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jučer sve skupa popodne i navečer četiri puna na vrh tanjura pileće juhe i dva homemade hamburgera sa svim dodacima koje sam mogao naći u friđu - paradajz, luk, paprika, kristalka, kečap, majoneza, dvije vrste senfa, dvije vrste sira s ogromnom junećom pljeskavicom u lepinji (hambi pecivo je premalo za ovaj zvjerski obrok ![]() http://www.hotsauceworld.com/enrushotsauc.html Još je jedna pljeska u friđu za danas, ali sam se malo zamislil nakon ovog: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ss-Burger.html ![]()
![]() |
#24894 |
Super Moderators
|
Danas vratina na naglo, pire i kristalka ![]()
![]() |
#24895 |
driver
|
Kaj bu opet na rasporedu "Revenge of duodenal" aka excitatio duodenii. Nisi stavil čilija i žderalo te bude opet... ![]() evo što kaže: dugo se vremena pogrešno smatralo da unos ljute hrane uzrokuje čireve na želucu. Danas je potvrđeno da ljute papričice ne samo da ne uzrokuju čireve, nego ih sprečavaju zato što ubijaju štetne bakterije i stimuliraju stvaranje zaštitnih želučanih sokova. Izvor: http://www.alternativa-za-vas.com/in.../article/cili/ Za ručak dvije ogromne home-made pljeskavice obilno premazane umakom od Jolokie, već prije navedeni lebac i kristalka. Počele su mi zreliti Scotch bonnet papričice u tegli na prozoru. Dvije su već crvene i pa se veselim berbi ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 17.02.2012. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24896 |
Super Moderators
|
Matori, prošli četvrtak smo ih uvalili u one čepove-danas ih je ( pet mađarica i 4 one) stidljivo izgmiljilo ![]() ![]() Blizu su peći, pokrivene i sa dosta vlage ![]()
![]() |
#24899 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam baš doručkovala jaja na oko sa špekom ![]() ![]() A jučer sam jela pastrvu i bila je prefina. Zapečena na tavi s puno češnjaka, peršina i maslinovog ulja i uz to grah šalatu ![]() Danas za ručak planiram bolonjez kaj mi je ostao od neki dan, špagete i kristalku na salatu ![]()
![]() |
#24900 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pisat ću peticiju da zabrane emisije Ane Ugarković na TVu. Špek i jaja. To bi i ja mogao za doručak. Dobra ideja. ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|