|
![]() |
#24721 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bigme, fino bi legel sad jedan takav komadić, ne treba prilog ![]()
![]() |
#24722 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() da nebude OT danas bio u kineskom restoranu u Vž, sve vode neki autentični kinezi ![]() konobarica razumije hrv, al slabo govori, onak ko da si u drugoj državi. dakle, piletina u slatko-kiselom umaku, nije lose,makar bi piletinu zamijenil s ananasom kojeg je unutra bilo jako malo junetina na sečuanski, odlicnog okusa, puno safta, lagano ljuto špageti od riže, definitivno najbolji špageti koje sam jel...izgledaju ko one zive jegulje na diskaveriju ![]() a desert, pohani sladoled...izvana vruće, iznutra hladni sladoled...wtf? ![]() a aperitiv mi je bil sake, toga bi se lako moglo popiti i po par litri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24723 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma moraš iskoristiti onu božanstvenu masnoću za umak inače piši kući propalo... joj kad sjedne 2-3 muška komada maslaca na ono ulje od 2000c ![]() momentalno se rastopi, a stejkove obloži folijom bogova ![]() inače klasika - vino za deglaziranje, pol limuna za veselje pa onda malo vrhnja da poveže masnoću i onda ostatak vrhnja, sol, papar. najbolji umak kojeg umijem napraviti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24724 |
Super Moderators
|
Ma kakvi, kak sam gladan-samo bi malo reducirao umak i pomako sa kruhom uz meso...kakve crne finese dok mi krulji u škembi ![]()
![]() |
#24727 |
Super Moderators
|
Kaj bu mi stejk sitom, to je mazohizam ![]() Jeo sam samo pizzu danas pa sam ogladnio, zato budem za kasnu večeru poŽderal ostatke materijala-šunku, sir i masline, uz do domaći kruh i jabuku ![]()
![]() |
#24728 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@črabl... nemoj zaboraviti uzet partiklicu ![]() ![]() edit: mislim relativno sit, za stejk postoji poseban odjeljak u tijelu koji nikad nije pun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24731 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Znam da sam dirnul u svetinju, no ja sam mislio na uzgoj. Kad sam sadil varazdinski ( Belica ) nije mi tak lijepo rodil i puno ranije proklija od lickog, pa mi je par puta mraz obavil predberbu. Usput, di je taj kineski restac u VZ i kakve su cijene.
![]() |
#24732 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a to ti je na trgu bana josipa jelačića,na mjestu gdi je prije bila pivnica medvedgrad, odnosno preko puta ulaza na ograđeno parkiralište a cijene...sveukupno je ispalo 180kn, a to mi spada jos u dopusteni buđet za počastiti se sa stranom kuhinjom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24733 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24735 |
Super Moderators
|
Nema smisla zamrzavat žuljba i zelje pa sam danas potukel ostatak ![]()
![]() |
#24736 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#24739 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Feta, paradajz, luk, krastavci, kuruza..ima toga. ![]() Ja sam na kraju ovaj umak kaj sam imao za pomfri istresao u zloburger. ![]() Bilo bi bolje kad bi pecivo bilo tanje, a pljeska deblja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24741 |
Super Moderators
|
Danas bude kasni ručak-tek oko 17.20, pol zigorskog domaćeg grahorastog u pećnici i krumpač, domaći kruh i crveno staročeško. Šalatu bum preskočil danas ![]()
![]() |
#24742 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#24743 |
Super Moderators
|
![]() |
#24746 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas za ručak krem juha od cvjetače, pečeni picek i mlinci. Palačinke vulgaris ![]() I ja sad pojela sladoled ![]()
![]() |
#24747 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|