|
![]() |
#1 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Darkness 2
Eto ga i demo na Steamu. Za prvi sam čuo pohvale no nisam ga imao prilike odigrati, veselio sam se nastavku na PCu - međutim, nisam baš oduševljen viđenim. Sve glatko ide (razumljivo, konzole), vizualno je privlačno (nekakav polu-cell shading stil) i sistem igranja je zanimljivo riješen (dvostruke kontrole), ali svejedno mi je demo - kratak kakav već je - uspio bit dosadan i repetitivan. Jasno, ovo je samo mali dio pa ostaje mogućnost da će igra biti dobra i raznovrsnija, ali čemu izbacivati demo koji nije reprezentativan? Vidjet ćemo.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#4 |
Guest
|
probao..ovo je loše... |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pozdrav , poceo sam dns igrat i naisao sam ne jedan glitch tocnije na ovom mjestu http://tinyurl.com/8yzmt59 16:12 , nemogu proc korz ventilaciju na zadnjem djelu iste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ne sviđa mi se kod ove igre da je The Darkness bio ekskluziva za konzole a sad izdaju The Darkness 2 i za pc,kakav je ovo model izdavanja igre? ![]() Inače,pogledao sam trailer za gameplay i djeluje mi solidno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
nije losa igra.. navodno kratka.. al taman da se zabavim za vikend ![]()
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Minox. 11.02.2012. u 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
eo preso sam je u 2 dana , zabavna igra malo mi je kraj bzvz al dobro , crtana grafika je pogodjena sobzirom na zarn i samo pricu u igri , zadnji level najljepse dizajniran IMHO ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|