|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Pao laptop na pod, nema slike
pozdrav forumaši ![]() ljudi pomagajte jucer mi je curi s krevete na pod pao laptop i niš ponvno ga ja upalio i cuje se normalni udje u windowse ali slike nema pojavi se napočetku bjela slika te se ugasi.Ja sam ga danas rastavio inverter i lampa svijetli spojio sam laptop na monitor sa matičnom je u redu , znaći di displeya je problem?Display sam cijelog izvadio iz poklopca i nema nigdje traga da je nešto puklo , ni na ekranu neme kad je upaljen tragova da je negdje oštećen?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pukao je ekran. Nije bitno što se puknuće ne vidi, ono može biti dovoljno malo da je nezamjetno ali prisutno. Ako ti prikaže bijelu sliku to znači upravo ovo što si i ti napisao: lampe rade. Dalje nema slike, dakle matrica nije ispravna. Vjerujem da si provjerio kablove, moguće je eventualno da negdje gubi kontakt na tom području.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
lkw_pkw
ma kablove sam nekoliko puta provjerijo i provjerio da nisu negje puknuli. Koliko bi došao drugi ekran ili zamjenski koji bi pasao na njega inače to je laptop IBM T30?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prodaje se sličan na tržnjaku http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221568 Inače, http://www.ebay.com/sch/?_kw=ibm%20t...&_stpos=&gbr=1
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 31.10.2011. u 09:09. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
I,jel rijesen problem? Imam isti problem na jednoj staroj Toshibi i nakon promjene flata,ekrana i invertera,ista prica,nema slike,samo svjetlo. Vanjski ekran spojena na dsub radi normalno. Isti uzrok,pad. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
nadjes monitor s nekog drugog laptopa di je monitor ispravan (znaci da je po specifikacijama isti ovom) i nebi trebalo biti problema...eventualno sto se najcesce dogodi (ne da se "fino" stelat brightness) no naravno isprobas prije kupnje (ukoliko je to moguce) i voila EDIT: Link
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 11.12.2011. u 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sestri su klinci razbili ekran na laptopu. Izgledao je doslovno kao da su ga gazili. Ja sam narucio matricu sa ebay-a tocno po sifri modela. Dosla je vrlo brzo, odlicno zapakirana i zasticena. Spojio ju, testirao i sve 5. Tako da si mozes i tu soluciju uzeti u obzir!
#8 |
Premium
|
lkw.pkw
vec sam uzo od jednog lika sa newsa kompletni gornji dio sa poklopcem za 250kn tako da sam skinuo stari dio poklopca i montirao na pante taj novi display i radi ko vurica.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|