|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo i 11.11b drivera..... http://support.amd.com/us/kbarticles...rformance.aspx Elder Scrolls Skyrim New in Catalyst 11.11b: Delivers AMD CrossFire performance scaling for AMD Radeon HD 6000 Series AMD Radeon HD 5000 CrossFire support will be supported soon in an updated driver Improves performance 2-7% on single GPU configurations Resolve corruption seen when enabling Multi-Sample Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6970 Series Assassin's Creed: Revelations New in Catalyst 11.11b: Delivers AMD CrossFire performance scaling Batman Arkham City Improves DirectX 11 performance for single GPU configurations Rage Delivers AMD CrossfireX performance scaling Resolves a number of image / stability issues seen with the title: Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems. Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems. Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects. Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs. Fix some missing shadows Battlefield 3 Resolves intermittent corruption seen when playing the game at specific camera angles |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Stavio drivere i prilicno sam zadovoljan. Sve igrice mi rade kako bi i trebale, COD4 bez prijekorno, stvarno ugodno sam se iznenadio kako ovakva igrica moze glatko i lagano raditi. BF3 nisam jos probao tako da necu nista rec, ali uskoro cemo vidjeti kako se ponasa u tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Obicno skidam drivere sa ati stranice pa izaberem posebno za laptop. Tu pise samo za seriju 5000 i 6000, a ja imam na laptopu HD5650. Jel ti driveri vrijede i za moj laptop ili samo za komp?
![]() |
#34 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa trebalo bi ako si odabrao notebook/HD/5xxx
![]() |
#35 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Jel ima smisla ovo stavljat na 4890 ili je samo za 5000 i 6000 seriju. Applicable Products: This article applies to the following configuration(s): Software Batman Arkham City Rage Battlefield 3 Elder Scrolls : Skyrim Hardware AMD Radeon HD 6000 Series AMD Radeon HD 5000 Series Vidim da ne navode 4000 seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
o jebemti, prošli tjedan sam stavio ove 11.11a performance driver zbog skyrima... i sad opet ovo... ![]() iako mi se čini da sam njihovim stavljanjem malo profitirao u skyrimu... i sa starijim driverima mi je glatko radio ali je znao zaštucati prilikom naglog okretanja, međutim sad toga više skoro uopće nema... tak da ću ipak staviti i ove 11.11b |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
AMD Posts Catalyst 11.11c Performance Driver Izvor: techPowerUp Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |