|
![]() |
#23881 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Sinoć sam se malo zapil i kad sam došel doma naletim u friži na još onog graha i pol kobasićne....midnight ubijanje koje sam naravno ujutro zaboravio ![]() Danas prvo posni-kuruz-tuna....ručak puretina na naglo sa gorgonzolom gore...večera opet ono kaj je bilo za doručak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23882 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljudi, ima li netko sjemenja starinskih sorti paradajza, jabucar, sljivar, volovsko srce? Ili zna gdje ih ima za kupiti? Sjemenarne uglavnom imaju hibride, a ja bi kupio domace, starinsko.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 01.12.2011. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23883 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
also ja bi volovo srce ako netko zna ![]()
![]() |
#23884 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Do tog sjemenja je gotovo nemoguće doći, jer i ono što nađete je već iskrižano dosta. Ja što znam, jedino što nekad vidim je da stariji ljudi sade kod nas amerikanac. Tako nazivaju tu sortu (jako krupan paradajz, nepravilnog oblika), sad kako se ona drugdje naziva nemam pojma. Najlakše vam je na tržnici potražiti kod bakica kad je sezona željeni paradajz pa vaditi sjeme, iako onda ove godine ništa od berbe.
![]() |
#23885 |
Premium
|
Bakicama na placu vjerujem jednako kao i sjemenarni, to su sve hibridi ![]() Najbolje je kupiti negdje od nekog sa sela, tko uzgaja samo za sebe a ne za prodaju. Inače, imam volovsko srce, samo rusku verziju koja je malo drugačija od naše domaće. Ako netko zna i može doći do domaćeg sjemenja, platit ću mu, ili se možemo mijenjati, imam dosta sjemenja paprike i paradajza.
![]() |
#23886 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas domaća šunka u kruhu ![]()
![]() |
#23888 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
zene nema doma, dobil sam od punca par slavonskih kobasi, vec se krckaju, taman dok se ona vrati ja stignem maknut dokaze ![]()
![]() |
#23890 |
|
![]() |
#23891 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas pizza. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23892 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#23895 |
Super Moderators
|
Bio je oveći komad šunke u friću a žena je rekla da ga treba potrošit da se ne pokvari-zato je uletila u kruh ![]()
![]() |
#23897 |
Super Moderators
|
Mi budemo danas pečene kobase, krumpač i dinstano kiselo zelje ![]()
![]() |
#23898 |
|
ja imam spanač LEDO s obiljem češnjaka za tlak, domaći gorskokotarski krumpač i domaća pečena jajca na oko...
![]() |
#23900 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
http://vinopedia.hr/wiki/images/thum...x-Demizzon.jpg Prema statistici, Zagorci u prosjeku pješače 1.500 km godišnje. Prema drugoj statistici, Zagorec popije prosječno 182 litre alkoholnog pića godišnje. Zaključak je da Zagorec u prosjeku troši 12,1 litara na 100 km. Više nego Lada Niva.
![]() |
#23901 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nabavio sam original jabučara ovo ljeto baš, i plan je sljedece godine to "ugurat" nekak u površinu vrta. Moj prijatelj je inače to sjeme dovukao iz Hercegovine...a orginalni korisnik je njegov djed koji je dulje u "struci" ![]() ![]()
![]() |
#23902 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Paradajiz iz moje bašče, kila i trijest žive vage ![]() Domaći ajvar prek ljeta. Klanje ![]() 70 sarmi ![]() Imam još nekakvih ždero materijala u mobitelu al ne da mi se kopat do toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23903 |
Super Moderators
|
Uf, taman bi legla sarma-dvije ![]()
![]() |
#23904 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
dio zimnice od proslog vikenda, losa slika al vidi se ![]() danas ugljanska tuna, meso na tavu + blitva sa strane, zaliveno domacim maslinovim rep je vec skuhan i napravljena pasteta, suzdrzavam se od cescih pohoda prema kuhinji jer cu ubit cijeli kruh
![]() |
#23905 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23906 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Jučer za ručak bila sarma sa pravim domaćim međimurskim pirekrumpirom. Danas jetra od odojka naglo zapržena, juha sa mrkvom,krumpirom i hajdinom kašom, pire i za desert zlefka od prosene kaše.
![]() |
#23907 |
Super Moderators
|
Ja dovlekel doma novi komad hardwarea-flajš mašinu ![]() Jedva čekam isprobat ![]()
![]() |
#23908 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Predobro hahaha ![]()
![]() |
![]() |
#23910 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003