|
|||||||||||
|
|
#8341 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogledah The Thing (2011) Ima svakakvih komentara na film, ali ako vam se svidio original sa Kurt Russelom iz osamdesetih svidjeti će vam se i ovaj... Ako ga gledate ne propustite pogledati sam kraj filma (prije nego počne popis glumaca) |
|
|
|
|
|
#8342 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i ja sam upravo pogledao taj The Thing. Mislim ništa posebno ali da se pogledati, jedina stvar kroz cijeli film mi nije izlazilo iz glave odakle tom alienu takav je***** brod ![]() |
|
|
|
|
|
#8343 |
|
Guest
|
WARRIOR , 2011 . 11/10 !!!! Ovo je Rocky digitalnog doba , za generaciju 1970-1980 ko stvoreno !! (drugi nek gledaju depilirane vukodlake i metroseksualne vampire ) |
|
|
|
#8344 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#8346 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#8347 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8348 |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Drive Toliko očekivanja, a kad ono...pretenciozno govno. A Gosling; ovo je drugi film gdje ga gledam i bogami me nije impresionirao. Jedan od gorih filmova što sam pogledao u zadnjih godina.
David linčujem Davida Finčera Zadnje izmijenjeno od: BladeRunner. 27.11.2011. u 00:25. |
|
|
|
|
|
#8349 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Potpis na Drive.. ja sam također previše očekivao, a film je veće sranje. Btw, upravo pogledo cowboys and aliens i moram priznat mi nije tolko loš. Ideja sa sukobom vanzemaljaca i ljudi u 19. stoljeću mi je tu najzanimljivija, jer dosadili mi već filmovi sa alienima u suvremeno doba. Zato mi je ovaj film pravo osvježenje. Ak zna itko kakav sličan film neka kaže . Sigurno ih ima . |
|
|
|
|
|
|
#8350 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
opet napominjem da mi je trailer bio predobar ![]() nego danas samo imali nedoumicu devila ili hengovera 2... ajde uzeli smo lako štivo koje se pokazalo imho boljim od jedinice. možda zato što je izostao hype i ostao je jedan običan saturday-flick. |
|
|
|
|
|
#8351 | ||
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Zaobići.
|
|
|
|
|
#8353 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pogledao Valter brani sarajevo (1972) i moram preporučit film. pa tko voli partizansku tematiku sa najpoznatijom postavom glumaca na balkanu u ono vrijeme odlična stvar za pogledat ![]()
|
|
|
#8354 |
|
Guest
|
Born Bad . 1/10 , triler o psihopatskom balavcu zavodniku koji zavodi i ubija još balavije srednjoškolke , ja nasjeo jer kaže imdb solidan triler s dobom glumom i onda skužim da je to zato jer ovaj glavni lik iga neku sporednu ulogu u twilight pederastiji al vidim došao remake FRIGHT NIGHT , idem gledat!!! |
|
|
|
#8355 | |
|
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8356 | |
|
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
#8360 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
|
|
|
|
#8361 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Molim te. Totalna reciklaža poznatih šablona iz sličnih filmova (ET, Starman,...).
|
|
|
#8362 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nisam rekalo remek djelo,odličan..nego dobar,za ubit skoro 2 sata,super. puuno mi bolji nego jako hvaljen a meni grozan "Super 8" |
|
|
|
|
|
#8365 |
|
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
pogledao Blitz sa Jason Stathamom. nije lose za ubit sat i po. drive mi je bio ODLIČAN jer sam u tih par dana pogledao Vanishing Point, Bullit, The Driver i taj drive me jako podsjetio na takve filmove, duge sekvence, malo dijaloga i općenita nadrkanost glavnog lika
|
|
|
#8366 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
),voznja je tu nekih 3min,od toga 2min na pocetku. Pogledao 20min i odustao,nakon 2h sam si reko ajde da vidim mozda bude nes zanimljivo,i onda do 60min i nis zgasio. Ocjena 2/10 |
|
|
|
|
|
|
#8367 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#8368 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Drive što se tiče priče nije ništa posebno ali tempo filma i izostavljanje dosta dijaloga nije za svakoga. Nekima će se jako svidjeti nekima je film bezveze. Meni je film bio prilično dobar u kontrastu s hrpom generičkih holivudskih filmova na ovu temu (breath of fresh air ). Inače redatelj Nicolas Winding Refn nije za svakoga samo pogledajte njegov film Valhalla Rising, hrpa ljudi kaže da je smeće film ali meni je taj film jednostavno fantastičan. |
|
|
|
|
|
#8369 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|