|
![]() |
#23584 |
Guest
|
Danas stara dela lasagne. Nakon jučer tekme, tri komada, martinja, smaka svijeta i svega mi treba nešto takvo. Glava boli sve u šesnaest. |
![]() |
![]() |
#23585 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pire i faširanci vulgaris i faširanci punjeni sirom onim za mazanje u kockama, picok kod mene. I radim neki novi kruh sa kefirom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23586 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Ja sam se isto proveo ko i ti,mama je to po vremenu mog dolaska i ispušnim parama iz mog stana skužila....pa peče pizzu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23587 |
Guest
|
Hahaha! Lasagne su odlične! Ali idem ja do velesajma, samo mrvu kasnije! ![]() |
![]() |
![]() |
#23588 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() i kupila sam jutros na placu onu salatu kaj zovu "crveni hrastov list", odlična mi je s bučinim uljem pa ću to uz lazanje ![]()
![]() |
#23589 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23590 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
U cetvrtak poslom bio u Sarajevu, a kako se sastančilo sa "finom gospodom" nakon toga se večeralo u nekom finom i skupom restoranu koji ne drži ćevape ![]() Ali sam zato nakon toga otišao kod Mujanića u Blažuju i kupio dvije kile svježih tj. sirovih. Upravo ih tamanimo sa brdom luka i ajvara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23591 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imam pol kile čvaraka, mislim da nebu doživjeli jutro ![]()
![]() |
#23593 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23594 |
Super Moderators
|
![]() |
#23595 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#23597 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#23598 |
Super Moderators
|
![]() |
#23599 |
driver
|
[QUOTE=Jelc;2023691 Gdje si ih našel vrag matori? ![]() ![]() U Zagorju, nedaleko ranča. Nije ih bilo puno, danas za ručak i jedna vrećica u škrinji za napravit na kiselo s krumpačem. Upravo smo drugarica i ja pošteno podijelili jednu lijepu, zrelu tamnocrvenu Scotch Bonnet papriku, 350.000 Scovile units, ubranu drito sa biljke koja raste na kuhinjskom prozoru i pojeli je uz šnitu kruha s ajvarom. Peklo je prilično ali ne toliko da se ne bi moglo jesti. Čak je pekao komad kruha kojeg sam uhvatio rukom kojom sam dirao rasječenu papriku. Odmah su nam se zacrvenile oči pa sad izgledamo ko dva napušena hazija... ![]() Slijedi temeljito pranje ruku da se ne bi slučajno počeškao tamo gdje ne treba... ![]() Za terapiju, svatko po dva deci kefira i više me skoro ništa ne peče po ustima. Kaj bu sutra ujutro tam dole, bog zna ??? ![]() Slijedi u sutrašnjem izviješću.
![]() |
#23600 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zato Jelc i slaze kotlice i ventile, bit ce da je i on probao paprike jest ![]()
![]() |
#23601 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne bavim se ja takvim sportom, meni je onaj chili čist dosta ![]()
![]() |
![]() |
#23602 | |
Registered User
|
Citiraj:
2,5 dkg omekšalog maslaca 1 suhi kvasac sol (e sad to je oko 1 dkg, imam one male male žličice iz birca, to mi je mjera, stavim 3 takve) malo secera 3 - 3,5 dcl kefira malo mlijeka za premazat kruh Malo zagrijati kefir, pa u njemu otopiti kvasac sa šećerom i malo brašna. Pustiti da se digne, pa umješati u brašno i dodati maslac. Zamjesiti tijesto, ostaviti na toplom oko 30 min da naraste. Izvaditi malo premjsiti, ostaviti da malo odmori i napraviti štrucu. U pleh staviti papir za pečenje pa prebaciti kruh, tek sad upaliti pečnicu na 200 C. Kruh zarezati oštrim nožem, premazati mlijekom i staviti peći oko 30 - 40 minuta. I to je to. Ja nisam imala dosta kefira pa mi je tijesto bilo malo tvrđe. Inače ovo je originalni recept ali sam ja tu neke korake napravila po nekoj svojoj logici ![]() Danas me susjeda tražila recept za one kiflice, i kak sam se ja tek probudila a njoj se žurilo,napisala joj ja recept ali umjesto 20 g sam napisala 200 g soli. I kak ona inače ne radi takve stvari jadna je stavila 200 g soli na kilu brašna. Pa reko kaj ti nije bilo čuno, veli je malo ali valjda ti znam, pa ipak je tvoj recept i radila si ih već x puta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23603 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#23604 |
Registered User
|
Thx...ma slika je OK ali okus je bio mmmmmmmmmmmmmljac ![]() Pa kaj nema za kupit u dućanu više bući ili barem tikvica? Ili možda neka dobra susjeda koje je spremila buće u škrinju? Vidiš ovi na coolinarici nisu bili oduševljeni time, a onima na fejsu sam izvadila mast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23605 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() A i vjerujem da stara ne bi radila kad sam je prije nego što sam otiš'o mučio cijeli mjesec da slaže ![]() Slagala je 3 puta u 2 tjedna ![]() Ali finoooooooooo je ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23606 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23607 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jelc sunaceko ti kalajsano...mogo si se javit denes |
![]() |
![]() |
![]() |
#23608 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jucer je bio super dan za zderanja! Ujutro dva sendvica, kanije Surf'n ' Fries koji su super. Na velesajmu kobasicu u pecivu sa senfom. Kasnije kod dede na gurmanskoj plkeskavici i za kraj u pizzerjji D.G oko 23h! Nastavljamo danas u revijalnom tonu s nekom vratinom! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23610 |
driver
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|