|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Nemogu se spojit na net
Bok, Kupila sam ruter LinkSys WRT120N i unjela sam postavke za T-com i uglavnom ništa se ne događa, kada odem na ruterovu stranicu Status piše disconeccted i kada kliknem connect dobim blank page. ![]() Stvarno mi treba hitno pomoć, tu se mučim na nekom jadnom zamjenskom ruteru. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 09.11.2011. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
D-Link Dir-300
Ranije sam otvorila temu koju slobodno možete zatvoriti jer taj ruter više nije aktualan. otišla sam po novi. Naime ni taj ne radi. Sve upišem i neće se spojiti. gdje da provjerim annex rutera? Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 09.11.2011. u 21:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Možda otkrivam toplu vodu, ali ja bi kontaktira SZK da me vodi kroz proces konfiguracije. Sad je li ovdi pričamo o nekakvoj sivoj sferi - tu se "ne bih štel mešat"? ![]() Možda ti netko tehnički potkovaniji od kolega pomogne.
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovo se dešava kada se napamet kupuje a da se prije nisi raspitala i tražila savjet. Koji uređaj sada imaš, koji te sada muči ? Po gornjim postovima vjerojatno imaš adsl od T-Com - a, ako je to točno tebi treba ADSL Annex B Router sa ili bez wireless - a. Oba gore spomenuta uređaja to nisu jer nemaju adsl modem integriran u sebi. I ovaj DIR-300 vrati u trgovinu i vidi šta imaju pod "ADSL Annex B Router". Mogla si potražit kod kolega forumaša sigurno ima dobrih i ispravnih uređaja. @Drvoje Naj se mješat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|