|
![]() |
#23252 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nemreš se ti stari moj ni popet na II kat da te herc ne stepe ![]() Mislim da bu opala ona krem juha od gljiva iz vrećice i malo zapečenog tosta ![]()
![]() |
#23253 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kak radite taj zapeceni tost ? sa cime je to ![]() ![]()
![]() |
#23254 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel bumo uskoro isli kaj papati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23256 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e musaku nisam jeo sto godina to bi bas mogao sutra jesti nego da zdernjava bi bila ok . i cekam neki zapeceni tost (po mogucnosti sa mesinom) recept ![]()
![]() |
#23257 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam jučer jeo sarmu. Bila je ok jedino je zelje totalna bljuzga. ![]() ![]() Naše domače još nije gotovo pa do tada nema nove sarme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23259 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23260 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma daj to provjeravat, pa skidat pjenu, pa selit na hladno + nemam ni kacu... odem, kupim jelenka za 5-10kn i udri. edit: kad mi se jede imam ga u roku 3 minute na stolu, a ovo moraš mjeseca dana čekati?! oukeeeeeej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23261 |
Guest
|
Ono koje stara čopi na placu mi dodje kao domaće pa mi tak svejedno! |
![]() |
![]() |
#23262 |
Pod naletima kopita zla
|
Ono s placa ne jedem. Proveo sam par godina radeći sa starom u dućanu (pod praznicima) na dolcu i nagledao sam se kako random prolaznici rukama diraju to zelje, stavljaju ga u usta zajedno s rukom pa im fino komadići istog padaju u kantu ili recimo fino tim slinavim rukama opet brljave po zelju. ![]() ![]() @sisa..probaj jednom dobro domače zelje pa procijeni isplati li se malo potruditi oko istog. Isto vrijedi i za ajvar. Ok je ajvar od vitaminke ali nije ni do koljena domačem ajvaru (naravno kako kojem). ![]() ![]() Kiseli krastavce kupovne ne gledam jer ako nema domačih kupovne ne jedem. Kisela spužva mi nije špica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23264 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Zelje mora biti tvrdo, ali ga na njivi prvo treba ofuriti mraz.
![]() |
![]() |
#23265 |
Super Moderators
|
Od sinoć sam počeo provodit radikalne mjere (kišem, kašljem, temperatura, curi njonja...) Prvo sam u 02.00 krknul kruha i špeka+veliku zdjelu šalate od kiselog zelja ![]() Danas sam u dva navrata muški potegnul domaćeg orahovca, složil si juhicu od sitniša i pol koke i meso poŽderao sa kruhom i povećom količinom hrena a navečer opet bude šalata od kiselog zelja. Za sad sve isto osim kaj me prestalo peć u grlu i bronhijima nakon tretmana sa orahovcem-sve si mislim da sad nakon čaja ponovim "terapiju" ![]()
![]() |
#23266 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
P.S. Probaj se po noći kontrolirati i otići na WC, a ne pišati u potkošulji i gaćama s balkona. ![]()
![]() |
![]() |
#23267 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#23268 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
nekome ispraksiranome nije, ali za prvi put vrlo vjerovatno ćeš usrat stvar, potrošit cijeli vikend i lupat glavom o zid, propit se, prebit ženu i dijete, droga, krađa, ulica, zatvor, silovanja u zatvoru, ubojstvo i tako dalje ![]() ![]() za kisele se slažem... kad ima svježeg kopra, a nažalost ga ima jako rijetko, onda zakiselim "jednodnevne" i to je delicija samo takva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23269 |
Guest
|
Lakše mi je zaje jaja nego ajvar :P |
![]() |
![]() |
#23271 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 20.10.2011. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23272 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam isto bolesna ko pas ![]() vezano za domaću zimnicu...da, naravno da je bolja nego bilo što kupovno no ja jednostavno nemam niti vremena za pripremu a niti prostora za držanje. tako da uglavnom kupujem (zelje, krastavce, općenito kiselinu i sl...našla sam kupovno koje mi je dobro i niije mi ne znam kak bad to kaj nemam domaće ![]() a najbolji kupovni ajvar mi je definitvno "dida boža"...jako je skup ali je najbolji ![]()
![]() |
#23273 |
Super Moderators
|
Zrinka, ona babetina sa kratkom sijedom kosom na Trešnjevačkom ima dobro kiselo zelje-samo ne znam da li je već počela prodavat jer prošli tjedan kad sam bio na placu nije je bilo.
![]() |
#23274 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23276 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Žena radi sve u rukavicama, svaki komad ide u svoju vrećicu, rezano se posebno pakira...dobro je da te to brine a ne kaj dobiješ u svojoj pašteti, kebabu ili bureku sa mesom ![]() Žena ima dobru robu i čista je, prošeći se pa buš videl-nije ti daleko ![]()
![]() |
![]() |
#23277 |
Pod naletima kopita zla
|
Velim ti godine gledanja prodavačica zelja stvorilo je snažnu averziju prema istima u meni. Burek se mesom ne jedem (više), kebab u i tamo, a pašteta bože moj. Barem nema (nadam se) tuđih slina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23278 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa više slina buš pobral u običnoj pekari nego tam ![]() Danas juha od jučer i bolognese sa onim metarskim špagaćima+kisela paprika punjena zeljem Orahovac sam upravo maznul ![]()
![]() |
![]() |
#23279 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#23280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Da prskaju, al da ostane svježija. No kad sam na placu sa dedom prodaval povrće salata je uvijek bil kroz noć potpoljena vodom jer bi upila nešto vode pa da ujutro bude teže. Pa ako je lik koj kupuje malo arogantan stisneš dodatno prst na vagu da dođe još više. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|