|
![]() |
#2312 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() bume te onda imenovali SDFZ(sluzbeni dezurni fotic zderonjski) pak te ja onda pitam kdo bu imal kaj antiprotivno tom Tvojemu foticu(TM).. ![]() vis,vis, mogli bi of KRklj... ovaaaj Meeting Zderonja i pametno iskoristiti za sjednicu Precjednistva i Komisije za Imenovanja i Preimenovanja, te agencije za Prezderavanje i podrigivanje s osvrtom na plinsko -turbinske organolepticke izlucevine i td,itd itd.. normalno nakon Krkjl.. ovaaaj svecanosti sa zakuskom!!(zakuskom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2313 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: heh..
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
kaj ne bu zabune i ja bum dohajal... mesto zbivanja je tam z vukovarske prema otelu onom, rajt... tam sam fejst put prosel i navek mi je nafino snjofalo pak nikad nis imal cajt malo i okusil... anyway... cuvajte mi mesto... prihajam cirka oko pol 5, 5 najkasneje...
![]() |
#2315 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja dolazim 100%. Fuck school. I'm coming. Nema tog leda, neopravdanih, Hg šrotovskih evil dronesa. STIŽEM ![]() : CoolRamb P.S. 4.15h il 5.10 kad uspijem zbegat. P.P.S. Fruteke pijem na sobnoj temperaturi, da si grlo ne prehladim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
Prigorec po defaultu
|
ajde sad zaozbiljno....
znaci... baka dela mešano meseko i ostalo za ......... ljudi.. rekli smo učip za klopu+1 piva il sok-50 ćuna(50 kuna). hajte se vi deco izbrojte i recte deder čika Mitzu, kulike vas ima da se Babica dostojno pripremi, jer ak niste znali, meseko za Mešano idee v pac prije pripreme i konzumacije, tak da je meko , prijemčivo i ukusnoo...: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : ajde, sad počinjemo radit spisak , tak da sutra oko 10-11 h ide preliminarna narudžba za prisutne i (uvijek!)gladne Žderonje!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2322 |
Prigorec po defaultu
|
LJISTA ŽDERONJA:::
1.Jeltz 2.Mitzek 3.DR pl.Rak 4.Paske 5.AMD 6.Tor 7.Pinsla 8.Costa 9.Beren 10.Horza 11Freek 12.Joz@ 13.Vga Killer 14.Mental Harakiri 15.Fleks 16.Daddo 17.Bl@de to su Ziheraši.. ostaju ???? za Dubec boyze(BD,CK,MX)?? imal još netko da ZIHER dolazi na KLOPU a da nije na LISTI..ovđe..ajde da popunimo rupice i praznine, mjesta ima cca 70-90 sjedaćih.... ![]() ![]() decki za INICIJACIJE?? ajmo očitovanje,... ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 02.03.2005. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ajme koliko trakavičara na popisu....pod neke redne brojeve si ih trebao 2-3 nagurati ![]() btw nikako da dojdem do isusa ,a ko omda bude hranu blagoslovil ![]() papica je točno u 16h ??? (ja kampiram ispred bake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
dobro kaj sam ja tak mali k jarcu... il me se samo sustavno ignorira od strane Vijeca i ostalih poklonika papice... ovo za sustavni ignore ne bi bio prvi slucaj... stono bi se reklo NAVIKLI SMO... a sad jos jemput... DOLAZIM I JA... ![]() doooobroooooo.... ![]()
I've gone to find myself... if I should happen to return before I get back tell myself to wait. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 01.03.2005. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: LJISTA ŽDERONJA:::
Citiraj:
Još su se javili Freek, Fleks Mental, Joz@, VGA, Daddo, Costa. Cat je nekaj pričal da bi došao ali nije nikaj potvrdil, ja sam mislil da bu tri praščića skup došli ![]() Ovak da ne bude zabune-ovaj popis koji radimo je isključivo za Žderanje, a ne za tko bu došel ![]() Čisto da žena zna kaj spremit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Prigorec po defaultu
|
![]() da nam nehče ne zmaže drugu turu dok mi teškom mukom crkavicu zarađujemo..aka-Paske. ![]() a i da podsjetim Slinafce, da mi mislimo ozbiljno.. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Prigorec po defaultu
|
![]() hee,hee, sve smo #registrovali#... Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Prigorec po defaultu
|
![]() aha,,, Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ovo...???? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Prigorec po defaultu
|
ajde, najte se sramiti.....kaj sno stali sa Prijavkami??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Super Moderators
|
Pa onak je kak sam i mislil za papicu, 15-20. Još bumo vidli tko bu se prijavio. Nekaj bu ih došlo samo lokat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam se vec dogovoril sa jelcom tak da sam ziher tam na klopi u 4 vure. sad je jedino pitanje do kad bum ostal jel subotu moram na put. bas se trefilo.
![]() |
#2333 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Re: heto, da ne velite da sam ja kriv...
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2334 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: jel vam poznato...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Prigorec po defaultu
|
![]() 17(sedamnajest.....) gladnih i zednih po prijavki.... prosim liepe, to bi bile to....za ostale i padobrance ostaje standardna ponuda Bakine kuhinje u vidu,BECKIH,ZAGREBACKIH, PIZZA,STRUKLJIH I SL....., DA NEBI BILE NISMO ZNALI.... e,sad ide "hot line " direkt sa Babicom da se i ona "pripremi"... 2 mjesta + ak se pojavi Isus i eventualno kakof putnik namjernik( il neciji AE ![]() ![]() heto, vidimo se za kopanj. ovaaj klupom vu Babinoj Kuhinjici...: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ej, ej, a ja? Mene ste izostavili!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 |
Super Moderators
|
Ok, tu je i Sky, a gdje je "vajerles" ekipa??? Možda imaju preveć posla??? ![]() ![]() ![]() http://www.iskon.hr/webcafe/matakovi...2/0014006.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Prigorec po defaultu
|
nisu valjda sifre raspoznali... evo za podsjetu: TCP/IP - tri crne pive / i pelinkovac DNS - daj nam stellu DHCP - dvije hladne crne pive ASP - ajmo svi pit' ARP - ajmo radije pit' WINS - vina ima, natoci svima SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivu popodne ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella PHP - pijmo hrvatska piva! ODBC - odnesi dva ballantinesa cugerima ADO - alkohol dolazi odmah .NET - donesi ovamo travaricu, neka etanol tece ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |