|
![]() |
#7861 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
To znači da je loš? ![]() http://www.imdb.com/title/tt1506458/ Po ocijeni bi trebao biti. Iako ajde svatko danas ocjenjuje filmove tako da ni to nije mjerilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7864 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
stari SF ali meni predobar,vrijedi pogledat više puta.. http://www.imdb.com/title/tt0087182/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7865 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Je baš su prvi nastavci bili realni, daj molim te..sam sebi uskačeš u usta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7866 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7867 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7868 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma tko govori o realnosti za prve nastavke, ali to je jednostavno diglo prašine oko sređivanja auta, neonke i ostala sranja, to je bilo to, gušta za gledat, a pica kolko oćeš, a ne Fast 5, nema ni auta, nema ni pica, fakin akcija ultra nerealna, opet napominjem vožnja onog sefa po gradu ali i cijeli film je karina velika.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7869 |
Guest
|
Može preporuka nekog novog horora ili westerna? Ne mora bit iz hollywood-a. ![]() |
![]() |
![]() |
#7870 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
O jebo vas blesave, Fast and Furious je jedan od takvih serijala, od njega se ne očekuje niti dobra gluma niti realne scene, čak niti dobra priča ne treba bit. To je jedan od onih blesavih filmova za pogledat s ekipom, uz kokice, pivu i zajebanciju i pustit mozak na pašu. AMEN! Nego, gledala neki dan 5 element, iz nekog razloga jako volim taj film. :/ Danas Thora gledali, dobar je. Šteta što nije više gol. ![]() ![]()
![]() |
#7871 |
Xulos :)
|
Dali netko zna ime filma o klincima u rusiji koji zbog gladi i bijede postaju kanibalima ,zbog tog pojedu mamu i tatu od tog jednog klinca ,onda tog malog odgoji neka teta i on se kasnije vraca i osvecuje se ovima na sve moguce nacine ? ![]()
![]() |
#7872 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas se isplatilo na telki pogledati kralja ribara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7873 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nekidan pogleda Captain America - sto reci, nista posebno no svejedno solidan film, zgrozilo me kad sam vidija glavnog glumca u "skinny & small" izdanju ![]() Event Horizon - solidan film sa dobrom glumackom postavom, dobrim efektima (za ono vrime), na trenutke pomalo zastrasujuc, cak zbunjujuc.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7876 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() http://www.imdb.com/title/tt0367959/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7877 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7878 | |
Guest
|
Citiraj:
Hehe ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7879 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
film iz djetinjstva
pozdrav ekipa...evo jedno pitanjce.... naime u djetinjstvu sam gledao jedan film o grupici klinaca koji se druže oko nekakvog jezera i svaki puta kada bi se priblizili jezeru u sredini bi se pocelo pjeniti i izlaziti nekakva metalna kugla....na kraju je ispalo da je to nekakav bager koji je tamo od pitaj boga kada...malo sam se raspitivao okolo, cak i slao mail HRT-u, ali nitko se ne sjeća kako bi se taj film moago zvati, pa ako netko ima kakvu ideju unaprijed zahvaljujem pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7880 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Frog Dreaming / The Quest to taj? (f..k McG me sje_o) ![]() Meanwhile, in the bat cave... gledo sam Conana novog... ne znam, prvih 20 minuta filma je za 9/10, sve nakon ... necu ni komentirat. Moro sam gledat original iz 1982 da isperem okus.
![]() |
#7881 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
kak je krenulo jos ce se netko sjetit napravit remake Goonies-a i Tango & Cash-a i svijet vise nikad nece biti isti...
![]() |
![]() |
#7882 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#7883 |
Xulos :)
|
Dali netko zna ime filma o klincima (mislim da je u rusiji) koji zbog gladi i bijede postaju kanibalima ,zbog tog pojedu mamu i tatu od tog jednog klinca ,onda tog malog odgoji neka teta i on se kasnije vraca i osvecuje se ovima na sve moguce nacine ?
![]() |
#7885 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Hannibal Rising |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7886 |
Premium
|
Iskreno rečeno, ne očekujem da bude dobar, niti me radnja previše zanima. Bitno je to da je Mamoa polugol u cijelom film, kaj misliš zakaj ću ga gledat? xD
![]() |
#7887 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7888 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Odgledao napreskokce novi F&F. Koje smeče! 3 auta vrijedna gledanja... Koenigsegg CCX, Lexus LFA i Ford GT. 3 auta u filmu (koji je bar počeo) o autima i streetraceu, strašno. Da ne spominjem THE Rocka ( ![]()
![]() |
#7890 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() sequel teško da bi imao nekog smisla, možda bračne razmirice deckarda i rachel, ako se naslone na theater cut verziju, prequel bi s druge strane mogao bit zanimljivije štivo, ovisno o tome ko bi se prihvatio posla...jer koliko god štovatelji dickovog/scottovog remek-djela to smatrali herezom, mnogima od njih narastu zazubice zamišljajući kako trepere zrake pokraj tannhauserove kapije...makar to više smrdi na prikaz replikantskog outbreaka - što bi bio žestok deja vu, npr. riddickovih kronika, prve su mi pale na pamet... no ključno je, kažem, ko će se prihvatit redateljskog posla. primjerice, jedan drugi sf mit, rat ljudi i strojeva u ranom 21.stoljeću prilično je narušen traljavom ekranizacijom u izvedbi McG-a, što je opća ocjena ne samo onih koji su uvjereni da je samo cameron bio dostojan da prikaže ono čime je cijela franšiza zapravo i bila inspirirana...tako da bi u ovoj situaciji bilo logično re-upošljavanje ridleya scotta, makar je britanac davno izgubio 'oštricu' i od vizualno-atmosferičnog genijalaca postao dobro uhljebljeni 'playin safe' djedica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|