|
![]() |
#12001 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Danas sam dobio ram od komšije koji radi u CH, pa ću ga vjerovatno kompletirati. Interesuje me je li se ko razumije u ovu marku, ja sam bio davno u tim vodama. Radi se o mount bike kojem fali prednji i zadnji točak, te sjedalo. Ostalo sve ima, čak dinama i svjetlo. Komšija kaže da idu 26-ce. Na njemu piše: Wheeler 3500 Pro Line over size. Na mjenjaću piše Exage 300LX. Napred ima 3 zupčanika, a na komandama mjenjača 7x Shimano. Ako neko ima savjet na šta da obratim pažnju kod kupovine točkova i sjedala, te bilo koji drugi komentar sve je dobro došlo. Čini mi se da je najsličniji ovom:http://www.bikejournal.com/images/jtrippaDSCF5999.jpg Zadnje izmijenjeno od: begi. 28.07.2011. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12002 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Multitoola i pumpi imas svagdje jeftine mozes cesto ubosti u lidlu kad imaju bajk opremu na akcijama, kauflandu, sparu. U kvalitetu necu ulaziti. Znam da u lidlu bude jako dobra pumpa, malo je veca (20-30 cm, za ruksak) 40-ak kn. Kad prodju akcije, pavijani na DBu ju redovito prodaju za 100-150, pa cak sam vidjao i po 200kn. Ili ovako nesto za 90kn + 2funte postarine http://superstar.tibolts.co.uk/produ...roducts_id=391
![]() |
![]() |
#12003 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu mač for mi.. Nosit ću ona "klješta" - multi tool na kojima je šarafciger ( kacavida jbt), škarice, nož itd itd, i posebno ću imat imbuse 3,4,5,6 ![]() To je to, BINGO, 100 i više kn u džepu.. EDIT: samo ću pogledat za ovu malu pumpicu što si spomenuo.. treba mi malena, jer mi je bzvz furat onu od 20-30cm.. A btw, još nisam ni provjerio dal imam zračnicu ili tubeless, no nebitno.. svakako mi treba pumpica |
![]() |
![]() |
![]() |
#12004 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A šta će ti kacavida i škare i nož za bicikl? Trebaju ti imbusi, pumpa, rezervna zračnica i polugice za skidat gumu. Nemaš tubeless btw. Pumpe većinom dolaze s nosačem koji se našarafi na ramu gdje ide i bočica, tako nek ti ne bude presudna duljina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12005 | |
Premium
|
Citiraj:
btw, otkud ti znaš imam ja tubeless ili ne? Mislim, vjerojatno nemam, ali kako to možeš tvrdit ![]() EDIT: imaš pravo, imam zračnice http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1663 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12006 |
Registered User
|
Aha, nesporazum. Ugl te stvari teško da će ti trebat, ali od viška ne boli glava. Ugl. ako ti na terenu pukne guma trebat će ti neka vrsta poluge za skinut gumu s obruča, možeš i sa kavacidom samo oprezno. Imaj i negdje Torx25 odvijač za pritezanje-skidanje rotora. I to je sve. 2 samoljepive zakrpe, malo brus papira, sve su to sitnice koje stanu bilo gdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12007 |
Premium
|
Thx.. Ima tih stvari u Lidlu (bio sam neki dan ali zaboravio pogledat)? Mogu otić i ovdje u servis/trgovinu ali vjerujem da će me više oderat nego Lidl ili slični centri.. Ako nema sve to za krpanje guma u kompletu, uzet ću pojedinačno.. (znači sad pričamo o stvarima za krpanje guma, multi tool i kacavide ostavimo sa strane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12010 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
No. 2 ![]() Samo da sam doma do 17h, moram pred ženu na Gl. kolodvor ![]()
![]() |
#12011 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Hm, ja bi na Dotrščinu. Ajmo tamo, zabavnije je, nisam baš u kondiciji za Sljeme, a ovo se i sa polukondicijom da ispeglati divljački, enduro rjesing ![]() Ajmo tamo, da vas upoznam sa čarima dotrščine, niste još vidjeli sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12012 |
Why So Serious?
|
Svejedno, sam da sam doma do 17h ![]()
![]() |
#12013 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12015 |
Registered User
|
Murina, trebamo se povezat s jednim likom s DB-a, elem djelem, onaj što ti je neš prigovorio, ugl. super je lik i zna Dotku u dušu, osim onih naših standardnih par puteva lik ih zna još 15 i sve jedna bolja od druge. Plus vozi ko zadnji manijak, da se i tu neš naučit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12017 |
Why So Serious?
|
Hahhah...car
![]() |
#12019 |
Registered User
|
Sa sljemena je optimalno ![]() Ali kad dođeš na Dotku ima toliko toga, nisam ni ja vjerovao but now I'm a believer. Plus, uz jako malo truda i dobre volje može se s grabljama i lopatom svašta tamo napravit, za svakog ponešto. Ugl. radim do 3 pa sam sis-kobasa za sutra, ako je netko za vikend planirao Sljeme ili slično count me in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12020 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Idemo se kupat u blatu a kasnije me po dotrščini vozite kam god hoćete ![]() Najjači ![]() -- Dakle dečkovi, ja nemam pojma jesam na ti ili vi sa kondicijom, ali imam volje i doći ću makar moro natraške na vrh. Tak da murinina lijenguza nema izgovora. A društvo je društvo ![]()
![]() |
#12021 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja vam želim pokazati Dotrščinu kakvu niste svi vidjeli ali dobro. Daleko je to od lijenoguznosti, to je opaka jurnjava i uzbrdo i nizbrdo. Kad bi išli na Sljeme, i ja imam posla u jutro, ne znam do kad ali do 13 sigurno nisam gotov. Dotrščinu do 17 odvozimo i ako krenemo u 14:30-15:00 edit: Jbg, sad sam saznao da sam sutra zauzet cijeli dan, a ne samo u jutro ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 28.07.2011. u 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12022 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() O tom pričam, ljenguz jedan ![]() ![]() -- Onyx kad bi ti kretao?
![]() |
![]() |
#12023 |
Why So Serious?
|
Ak ne pada, 10 tunel ili ako je nekome to rano, 11 tunel. Što vama više odgovara?
![]() |
#12024 |
sto da napisem ?!
|
ajde u 11 da se zaletim prije u uvex po neku zaštitu za oči ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12025 |
Why So Serious?
|
Može...pa ak zeka kiša stignemo koordinirati prek foruma
![]() |
#12026 |
Avocado
|
I meni više 11 odgovara, nešto me glava počela boljeti pa više sna = više zarade. Ili sam fulo nešto tu... ![]() Ok, al ak jako ne bude padalo onda se vozim svejedno, blato je fun ![]()
![]() |
#12027 |
Why So Serious?
|
Ma ok, samo gledam da ne dođem mokar na tunel. Ak počne padat dok smo u šumi, nvm ![]()
![]() |
#12028 |
sto da napisem ?!
|
i i i i i i i ????? šta kaže sljeme ?? ![]() ![]() ![]() nema nikog online, distra pogotovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12030 |
Why So Serious?
|
We ride, 11h tunel ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|