|
![]() |
#22681 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jučer radio za večeru carbonaru, doručak špageti i ragu, a sad razmišljam kaj da skuham za ručak, prijedlozi? Imam pilatinu i pohanu svinju u škrinji, sad treba odlučit što uz to?
![]() |
#22683 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dosta ljudi me pitalo za pac vratine i bijeli umak koji na roštiljno meso dođe ko budali šamar, pa eto probajte ![]() pac vratine možete i konzumirati sa kruhom dok radite roštilj jer je božanstven ![]() pa kaže... za cca. 2kg vratine, svako okretanje mesa treba mazati sa tom "majonezom", raditi isključivo na laganoj vatri (ugljen) i gradele su poželjne pošto smjesa kaplje u vatru i daje odličan šmek: - pol litre ulja - jedan jutro senf - 3-4 velike žlice sojinog umaka - 1-1.5 limun - 1-2 žlice crvenog tabasca - sol (po želji) - ljutom crvenom paprikom na kraju odrediti koliko će kompletna stvar biti ljuta miješati sve sa pjenjačom dok ne se ne dobije textura majoneze, predlažem na rubovima početi miješati i lagano hvatati ulje u emulziju. beli umak: - 2 abc namaza sa vlascem - veliki meggle mileram (ovo je jako bitno jer je izrazito kremasto, ako nema milerama onda meggle plavo vrhnje sa 20% mm) - 3-4 žlice majoneze - sol - možete staviti još sušenog vlasca i peršina isto kao i sušeni češnjak ako volite taj okus u belim umacima enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22684 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kebab u šoping centru Prečko prije pola sata-sat. Killer ![]() Turčin veli da je iz Turopolja rodom ![]()
![]() |
#22686 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Upravo se radi bolognese, uz to budu oni "metarski" špagaći i kristalka ![]()
![]() |
#22687 |
Guest
|
Napravio za nas 8 na moru piletinu u bijelom umaku sa šampinjonima + njoke. Kalorijska zasitna bomba stvorena za cuganje večeras :P Pozdrav iz Vodica pace(o)vi! |
![]() |
![]() |
#22688 | |
muimerP
|
Citiraj:
Valja kvake stari, "poso" mu cvijeta , ja tjedno budem tamo barem 2 puta ako ne i 4, a ako si bio vjerojatno si cekao u redu... ![]() Ma nama valja da bio je kod svojih doma u zagorju... ![]()
![]() |
![]() |
#22689 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni se tam kod alija kebab malo pokvario pa sam se vratio kod zalizanog lika na savskom mostu...lijevo od ulaza u anconu (prije je bio desno) Jucer sam se tam ubijo ko zadnji prasac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22690 |
muimerP
|
Fora je u tome sto troje ljudi tam radi, Ali, sin i jedan zaposlenik ( ![]() Ali stari sfuša, ali ova dva slože momački, barem meni...mi smo bili kod njih na biljaru ravno kroz vrata pa ljevo ![]() U Tkalči ima jedan ok kebab, ali slabo ga natrpa. Dok za tog na Savskom neznam, morat cu (i ja ![]() ![]() i kid
![]() |
#22691 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ma kaj je je,ja se njega sjecam kad je prije 12-13 godina tamo prvi kebab u Zg otvorio,ja sramežljivi čelavac s spitkom,martama i bijelim žnirancima....ljubav na prvi pogled ![]() ![]() Lik slovi ko jedan od hebenijih zato kaj on sam mješa umake,bira lepinje(tu i tamo proda koju ispod stola ![]() ![]() ![]() BTW,za doručak je pao omlet s pekmezom od kupina.....maznul sam i onu litrenjaču i pol mlijeka.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22692 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam jedno pitanje ![]() Danas, moja bolja polovica i ja, putujemo i jedna od stanica nam je ZG, tamo bi trebali ubiti vrijeme od nekih 21:00 pa do 00:00, a kako najbolje ubit vrijeme nego klopom. Pa mene zanima ima li gdje pojesti nesto fino, a opet ne preskupo, u blizini autobusnog i zeljeznickog kolodvora. (pozeljni cevapi, pizze, a moze i nesto trece...) Eto, hvala unaprijed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22693 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo ti je blizu. http://www.restoran.nokturno.hr/ Centar centar. ![]() Ja sam upravo ubio porciju pohanog sira i prženih lignji. Uz tartar koji dobijem ubio sam još i vrećicu tomy tartara te litru kole. Za desert kinder čokolada. Idem umrijeti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22694 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hamm gadis mi se ![]() mjesano meso pomfri ajvar salata kukuruzni kruh... umirem to jest vegetiram :/
![]() |
#22695 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kako je frend orobio legalno kladu za omanji autić,ošli smo u Zelenjak i ubili dosta toga,a ja i frend syncamo,jedan zagrebački,jedan punjeni lungić pa svako lapo ![]() 2Momir...dobro ti Amdija reko,pravac Trg Bana i Nocturno/Kapuciner/Dvojka...sve ti je na 200m prema katedrali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22696 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
jena za Halosa olskul gengsta turopoljska domaca,,, rejv on http://img823.imageshack.us/img823/3...afija0535p.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#22698 |
Super Moderators
|
Za 15-ak minuta bude-paradajz juha sa taranicom, pohanci i pire+kisela paprika ![]()
![]() |
#22701 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nemam uopće ideju kaj danas žderat. Da sam se digao ranije uzeo bih neku ribu na rivi s broda, ali u 10:00 više nema. Možda uzmem domaćeg mladog krumpača, paradajza, paprike pa pod peku s nekom mesinom. Odoh do dućana po krafne, pa se malo hitim u more, još malo odspavam i valjda ću se sjetit šta danas kuhat.
![]() |
#22702 |
Super Moderators
|
Domaći picek sa roza mladim krumpačem, kristalka i za desert čokoladna parfe torta sa "pijanim višnjama" ![]()
![]() |
#22703 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na kraju sam ispekao vulgaris šnicle od svinjske lopatice nasoljene vegetom, pomfri od domaćeg krumpača i salata od paradajza, paprike i crvenog luka. Svo povrće je iz Polače. Još se na luku i krumpiru drži crvena zemlja. Sad kad sam se usvinjio idem se hitit u onu slanu baruštinu i još malo ubit oko na plaži. ![]()
![]() |
#22704 |
Super Moderators
|
![]() |
#22705 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Narucena jumbo pizza, bacim vam fotku kad stigne. ![]() Edit: Rijeseno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 02.08.2011. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22706 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
mali trening za sljedeci tjedan i ''pravu'' peku.... http://i54.tinypic.com/kb8x2w.jpg http://i52.tinypic.com/swuutd.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#22707 |
Super Moderators
|
![]() |
#22708 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam ja. Moja se zove cicek i kupili su je starci negdje u neumu prije par godina, onako usput, kad su se isli opskrbiti zalihama na putu prema rubu civilizacije na jug jadrana negdje ![]() Uglavnom svaki put kad idem kod njih i kad se pita kaj oces jesti - nesto iz ciceka ![]() Mogu ti dic slikice raznih cuda od hobotnica i slicno iz toga. Uglavnom super stvar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22709 |
Super Moderators
|
To te ja pitam ![]()
![]() |
#22710 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() go for it!!! kao sto kolega rece, cuda se rade nutra...
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|