|
![]() |
#22502 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dottore, nisi mi odgovorio na ono pitanje o "zivom" fasiranom mesu. Jel ga nekako zacinis ili samo onako bubnes na kruh? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22507 |
Premium
|
Nocas oko 2, u napadu slatkomanije, uletim u ladicu gdje zena sakriva slatkise od malaca. Naletim tamo na neku Domacicu, ali ne klasicnu nego neku "bijelu". Hm, kontam posluzit ce samo da me prodje kriza. Otvorim i klepnem pola kutije!! ![]() Ljudi moji, ono je nesto fenomenalno! Gdje trebam potpisati da mi ukinu kisik i spoje me drito na ono?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22509 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#22510 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22512 |
Super Moderators
|
Zato sam i quotao da se zna o čem se radi ![]() Danas brza hrana-pikantna pileća krila na naglo, domaći pomfač, rakčica/paprika/krastavci šalata i raženi ![]() Inače-za one koji nisu mogli doći na zadnje Ždere bilo je dogovoreno da se nađemo kod dede na roštilju a to bude u ovaj petak. Koliko ja znam za sad su se najavili VGA, Pinsla, Buljo, Panorama, ja...
![]() |
#22514 |
Super Moderators
|
Pa oko šestice smo i mislili, stigneš ![]()
![]() |
#22515 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
musaka prvi put ikad rađena po ovom receptu... daklem: ![]() - zdinstati luk, ja ga obično radim (pogotovo u mliječnim receptima) na dosta maslaca i 2-3 žlice suncokretovog/maslinovog, odmah sol da povene i može bibera ![]() - dodati junetinu ![]() - zayebi recept i staviti nutra malo kima i prvo 100ml paradajza čisto za podlijevanje, a onda ostalih 400ml tu i tamo polako da se raskuha na osnovne atome (volim takav umak yebiga) ![]() - slagati u vatrostalnu uz pomoć mirne ženske ruke ![]() ![]() - sloj po sloj... ![]() - mi smo stavili timjana i dosta svježeg peršina u "preljevaču" ![]() - e voila... ispalo je mrak, odmah smo slistili preko pola vatrostalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22516 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Jako rado al brijem da sam na moru ovaj vikend,puškom,penđerom i surlicom tamanim podvodni svijet..... :headshot:,:double kill:,:multi-kill:,:rampage: ! ![]() Al ako me išta uspije zadržat u ovom ljetno primamljivom gradu(recimo cerebralna paraliza)....onda dojdem! Juce sam imo za rucak raznjice domace + pomfač a sad vidim da sam nakon maratona dudanja streso tunu iz konzerve i pol kruha ispred kompa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22517 |
Super Moderators
|
![]() |
#22518 |
Guest
|
Ja dolazim! Deda je zakon! @2die4, ajde se i ti pojavi već jednom. :P Bar ti je blizu doma ![]() |
![]() |
![]() |
#22519 |
Super Moderators
|
![]() |
#22520 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22522 |
Super Moderators
|
![]() |
#22526 |
Super Moderators
|
To ti je pizdarija dobra samo za mazanje na žemlje, sirovi kukuruzni tost i slično ![]() Od te firme su svi sirevi ok a nisu skupi...ovo je isto ok http://berda.hr/subpages/PROIZVODI/O...enapaprika.htm
![]() |
#22527 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Potaknut neizlječivom ovisnošću, stečenom još u djetinstvu, povukao sam 5 lajni bijeloga : ![]() Hint: bučnica od bijele tikve Marrow, vlastite proizvodnje. Prije toga će biti pureći zabatak s mlincima i zelena kristalka s grahom ( vlastita proizvodnja ) uz juhicu od 2 god. stare kokice.
![]() |
#22528 |
Super Moderators
|
Sam si delal tijesto ili se špinčiš ženinim poslom? ![]()
![]() |
#22529 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#22530 |
Super Moderators
|
![]() |
Uređivanje | |