|
![]() |
#751 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Frozenbyte Collection - 85% !!! - Shadowgrounds - Shadowgrounds Survivor - Trine samo 4,50€, definitivno se isplati... ak nista samo zbog Trine-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
nije popust, al je zanimljivo: http://www.gameinformer.com/b/news/a...lay-games.aspx što od navedenog vrijedi isprobati?
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja igram Global Agendu, vrijedi probat, ako ti se svidi, kupis ju..
![]() |
#763 |
Guest
|
pa kaj nije free.? Inače ove igre izgledaju kršine. Da su bar stavili recimo prvi witcher free...ili fallout , ili neki klasik...ovo su neke polovnjače od igara koje igraju oni kinezi kad kriziraju u apstinenciji od WOW... |
![]() |
![]() |
#764 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
I prvo probaj igru pa onda reci jel krs ili nije, neke od gore navedenih su dosta zanimljive.
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Free je, al ije limitirano... Ako ju kupis, dobijes dosta toga (mogucnost koristenja mailova itd..)
![]() |
#767 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Monday Night COmbat za ~3 € Jel ima nekog ovdje a da je to igrao, pa napise par rijeci... Na netu nalazim recenzije samo od IGN i Gamespota, a svi znamo premo cemu oni ocjenjuju igre ($) |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 21.06.2011. u 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Izgubio sam podatke za login na Steam i kako sad vratiti legalno kupljene igre na novi accaunt, ima opcija sa upisom cd-keya ali gdje njih naći u kojem folderu ili na koji način(radi se o triologiji Stalker) ![]() Probao sam sa starim loginom ali skroz me obavještava da je krivi login. ![]() pa sam odustao i napravio drugi jbg. Molim pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
Ne mozes prebacit igre sa jednog accounta na drugi. Javi se steam supportu, da si zaboravio login podatke pa vidi sto oni mogu napraviti sa svoje strane. Morat ces neki dokaz prilozit da je to stvarno tvoj acc, kao cd key igara, ili neki dokaz o kupovini ili sto ti oni vec kazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Uspjeo sam riješiti problem uz pomoć lege i spojiti se na važeći accaunt te su i sve igre OK ![]() Hvala svima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
kod nekih igrara mozes saznat cd key tako da desnim klikom kliknes na igru i izaberes "cd key"... al vecina igara na steamu niti nema cd key verifikaciju/zastitu.. posto je steam sam po sebi svojevrsna zastita od piratstva i cheat-anja... ako si kupio igru preko steama, ona je trajno vezana na tvoj steam account i kao taka je neprenosiva na neki drugi steam acc... opcija za upis novog cd-key.a na steamu sluzi za dodavanje (steam) igara koje si kupio u trgovini ili dobio kao kupon (recimo uz graficku)... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 29.06.2011. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|