|
![]() |
#10323 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sreća pa imam kacigu, inače bi me curice tu po gradu rastrgale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10326 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Eto, postavio sam oglas u 19:29, a vilja je prodana maloprije i jos je jedan na cekanju ![]() Sutra ja se nadam decko salje drugu i onda za vikend imam novu vilju ![]() ALI da li netko ima za posudit/prodat 20mm kotac? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10328 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 19.05.2011. u 00:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10330 |
Premium
|
da nis, zeljca nema tak da cu onda ja najvjerojatnije preksutra s renesisom odpedalirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo izgleda nepristojno ![]() Zakazali ste s riportom. Ko je zalegao, gdje i koliko kvalitetno... BTW, više nikad neću mijenjati ni jedan dio na bajku. Max, ja imam kotač, imaš ti vilicu? ![]() Šaljivi oftopik: Ovako se piše oglas Zadnje izmijenjeno od: murina. 19.05.2011. u 02:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10333 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10335 |
sto da napisem ?!
|
bane i ja smo raspravljali baš da bi mogli ![]() a, i distro se nešto javio, ali ništa definirano ![]() tako da.. zainteresiran sam da se ide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10336 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dečkovi, obzirom da sam si jučer cvaknuo gumu nutarnju i vanjsku, vanjsku treba mijenjati. Odlučio sam se za Schwalbe Rocket Ron-a koja bi išla napred. E sada caka je u tome što se prodaje samo u paru, 150kn komad (možda bi se dobio popust kod kupovine - Bizmark). Ja bi uzeo jednu no tražim dobru dušu ![]() Svi je hvale da ima odličan grip. Radi se eto o ovoj gumi 26x2.25: http://www.schwalbe.de/gbl/en/produk...ID_Produkt=175 Ima li tko da mu treba guma? EDIT: Nabavio gumu
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 20.05.2011. u 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10338 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo Žac i ja obavili šoping uspješno (nije bilo bidona za jednog frenda) i ja još jednom moram samo pohvaliti Aleša! Naime, došao sam znajući (jer smo se dopisivali mailom) da tek danas dolaze mjehuri ali su trebali doći do 13h, kada smo došli tamo još ih nije bilo i on je uredno nazvao kurirsku službu i oni mu rekli da dolaze u 15h, pošto je to ipak malo predugo bilo za čekanje, on (Aleš) se dosjetio i fino mi je iz jednog od ruksaka izvadio mjehur (ima sve nove ruksake od Camelbak-a sa novim mjehurim) i prodao mi mejhur a onda kad mu dođe je rekao da će ga samo zamjeniti! Mislim da bi to kod nas napravio NITKO pa ni on! Svaka mu (im) čast tamo u Maratonu i sigurno ću ih opet posjetiti! Budući da nije bilo Bidona koje sam trebao da bi došao do 50€ cifre koja je potrebna za povrat poreza onda sam kupio i Topeak mini 18+, mislim da isti ima Nik! Odlična stvarčica, ima skoro sve, da još ima mala klješta za izvaditi trn ili žicu bio bi savršen komad alata, ovako je skoro savršen ![]() Eto toliko, a kaj se tiće vožnje može, samo se treba dogovoriti kada i onda naravno opet odabrati sporiju i bržu ekipu, iako mislim da sam ja jedini koji se o tome mora brinuti, jer Žac može gurati bajk brže nego neki pedaliraju! ![]()
![]() |
#10339 |
sto da napisem ?!
|
oćemo onda reći i definirati trg u 11 ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10343 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10344 |
Why So Serious?
|
![]() |
#10345 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Btw di se to penjete sutra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10346 |
Why So Serious?
|
![]() |
#10347 | |
Premium
|
Citiraj:
skuzio sam otkad sam malo brzi kako me i crossmark bolje sluzi naprijed tako da ga nebi mijenjao vec bi samo iza stavio novu gumu, makar nije hica, moze ova izdrzati jos mjesec dana ima jos 10% mesa sigurno (valjda je nebum ureko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10349 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |