|
![]() |
#691 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Medal of Honor: Airborne 2.49E Medal of Honor 2010 14.99E Battlefield:Bad Company 2: 13.66 E Battlefield Bad Company 2 Vietnam: 6.49E Battlefield 2 Complete Collection: 5E Na steamu |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Midweek madness - Commandos complete pack za 3.50 € (BTCOD, BEL, MOC & DB) Upravo mi se skidaju. Uhhhh, kad se samo sjetim koliko sam sati prosjedio taktizirajući svaki potez ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.05.2011. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
|
Također na 166-tici daaaavno igrao. Imam filing kad da je prošlo 20 godina od tad (come to think about it, nije ni puno manje ![]() BTCOD i BEL sam prešao i nekoliko puta, dok sam dvojku (MOC) prešao bar 10 puta i nikad nije bila dosadna. To su bila vremena.
![]() |
#701 |
|
Kakav frik ![]() Koliko sam samo živaca na COmandose potrošio ali igra je uvijek bila nevjerovatno "rewarding" i uvijek sam imao filing da sam odlično odigrao.
![]() |
#702 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
da da comandos...sve presao. Kao i Desperados http://www.youtube.com/watch?v=5qqwB...eature=related mali OT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
Ali je bilo fora da si dobio tocno toliko likova koliko ti treba za zavrsit misiju, snajper je imao samo toliko metaka da si dobro morao stedit... pa one medvjedje zamke, pa decoyi... uh, jedva cekam da se skine sve ![]() Zadnje izmijenjeno od: perich. 11.05.2011. u 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
I hate mondays..........
|
cisto da se zna, behind enemy lines (bar kod mene) radi jako ubrzano i ne moze se sejvat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() xGAME je u pravu.. jos traje ![]() Commandos Collection zbunilo me to sto sam ocekovo na akciji samo commandose... a zapravo je cijeli Kalypso Strategy Pack -75% ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 12.05.2011. u 12:37. Razlog: dopuna |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jebem ti Steam bozicne, vikend i ostale dealove.... Imam 3424234 igara za koje nemam vremena ili volje da ih ikad zaigram, al sam ih svejedno uzeo jer su skoro dzaba...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam ih uzeo čisto da imam original igara za koje me vežu lijepa sjećanja... U najgorem slučaju, jednog dana ću ih pokazati svojim klincima kako su izgledale igre nekoč davno dok nije bilo Pentiuma 16 na milijardu GHz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
I hate mondays..........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |||
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Neznam dal ću večinu tih igara opet zaigrati, možda malo for old time's sake, ali kad ove stare klasike mogu dobiti za kikiriki jednostavno ih želim imati u kolekciji ![]() Eh, kad bi Diabla nabacili na Steam na kakav popust, i Red Alert sa C&C (koje sam bio profulao kad su bili na akciji) Citiraj:
![]() ######################## EDIT: BTW, dali postoje neki patchevi ili slično za veće rezolucije, Destination Berlin izgleda očajno u tak niskoj rezoluciji na 24" EDIT 2: Izguglao neke fixeve, ali zasad bez uspjeha.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.05.2011. u 17:18. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
nova akcija Serious Sam HD: Gold Edition... popularnih €9.99 ko jos nema, bio bi red da kupi... ipak je made in croatia ![]() Citiraj:
![]() ![]() p.s. ubo sam commandose ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
uh kvragu #2: uspio sam se ulogirati, međutim izgleda da nemam dovoljno para (LOL, 25 kuna) na računu a ne stignem sad do banke. ima li dobrovoljaca za giftanje? dakle, spomenuti Commandos collection, mail je mrwhite at net.hr, a vraćam sutra keš na račun ili ćevape (već po izboru) edit: nije bitno, prošlo je ![]()
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 13.05.2011. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |