|
![]() |
#1772 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Upravo poceli na Sport klubu Arsenal - Manchester U. Arsenal nema Fabregasa, MU nema Giggsa. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1773 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš gledam, Arsenal po starom-hoće sa loptom u gol ![]()
#1774 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Liverpool sa pola gasa svladao Newcastle 3:0 golovima Maxia, Kuyta i Suareza. Ja se taman vratio sa prvo-majskog roštilja ![]() Na brdu roštilj, kotlovina i pivo te Liverpool sa jos 3 boda u džepu. Odličan dan ![]()
#1775 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hahaha, Vidic rukom u sesnajstercu ko Maradona. Sudac "normalno" nije vidio. Fakat je izgledalo da je igrao glavom. Komentator: "Ovo je prebrza igra za suce. Treba nam 4. sudac sa kamerom" ![]() ![]() Edit: Arsenal 1:0. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 01.05.2011. u 16:22. |
![]() |
![]() |
#1779 |
Guest
|
u premierligi kolo za kolom katastrofa sudjenje... |
![]() |
#1780 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.index.hr/sport/clanak/mou...za/549659.aspx Taj se žali više od ajduka na suđenje. ![]() Bilo bi zanimljivo da mu pedalu daju ![]()
#1781 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Bravo za Arsenal! ![]() Chelsea od naslova dijele jedna teška i jedna malo teža utakmica. Manchester United / Igraju u gostima Newcastle United / Igraju doma Everton / Igraju u gostima |
![]() |
![]() |
#1782 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Reka bih da United ima nešto bolji raspored no to ništa previše ne znači: Chelsea (H) Blackburn (A) Blackpool (H) Baš sam gledao pravila je velika mogučnost da se United i Chelsea podovno izjednače na kraju. U tom slučaju naravno prvi je onaj koji ima bolju gol razliku (trenutno jednaka, +38 svaki), a ukoliko je i ona jednaka gleda se koji klub je zabio više ligaških golova (United trenutno 71, a Chelsea 66). Ukoliko je i ta brojka jednaka klubovi zauzimaju jednaku poziciju na tablici. |
![]() |
![]() |
#1784 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
#1785 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1789 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobra je ovo tekma danas, puno bolja od one na Bernabeu. Iker brani kao blesav, spasio Real u par navrata. Real je u prvih desetak min izgledao jako dobro, dok Barca nije preuzela inicijativu, ali jos uvijek su opasni na kontre. Iako navijam za barcu, smijesno mi je ovo sudenje za njih, pa volio bi da padne gol za Real, pa da bude zanimljivija tekma ![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
smeghead
|
Javier Mascherano mi je bio odvratan veceras. Dok je igrao u Liverpoolu je igrao cvrsto i nije se toliko valjao po podu, ovo danas katastrofa. Od njega nisam ocekivao da igra kao curica (nemogu stavit gif. faula, prevelik je ) I jos jedan veliki pljesak za Abidala na kraju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 03.05.2011. u 22:57. |
![]() |
![]() |
#1796 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Potpis, također i na Gemmya. Nije se frajer tolko valjao po podu. Ali onaj Pedro kako mi je odvratan frajer, još od one famozne "njegove" akcije pred kraj sa SP-a u finalu. Da ne govorim kakav je tek baletan. Ne sviđa mi se to Barcelonino simuliranje i jadikovanje sucima, ali ipak su bili za nijansu bolji od Reala po igri. I da, volio bih da Manchester osvoji LP i to na način da su suci bili naklonjeniji Barci u finalu.
#1797 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
E moj sudac, dao Bog da ti djeca na Čobankovića ličila. Svim padavičarima i valjačima trave iz Barcelone želim da ih netko strga kao Eduarda pa da onda imaju se razloga valjat po terenu.
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 04.05.2011. u 07:49. |
![]() |
![]() |
#1798 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sad sam skužio zašto su igrači tolko plačeni, jer su glumci ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
eto zasto sam pljuvao po murinju i zalio realovce sto moraju onakav nogomet gledat na bernabeu, zato sto su momcad koja je za nijansu losija od barcelone, a igraju nogomet kakav nebi smjeli. real je komotno druga momcad europe, ali veliko mou ga je unistio.... uvijek pokazu da znaju igrati, imaju smisla, ali da se uvede jos malo discipline po pitanju cristiana ronalda, te poslozio takticki ekipa ( pritom ne mislim svi u bunker pa sta bude ), real bi bio opasan konkurent za barcelonu u primeri, te konkurent za osvajanje LP... ovako su osudeni na takticke propasti jose murinja. sto se tice jucerasnje barcine igre, igrali su se tipicno svoje igre, kreirali sanse, ali svaka cast ikeru. sto se pak sudenja tice, sudac je imao par pogresaka, ali ne takvih da bi stetile realu. simuliranje je redovni dio nogometa, i da, mascherano je vodeci u tome, ali toga ima i u drugim ekipama u velikim kolicinama, samo sto je ovo sad doslo pod svjetlo zahvaljujuci murinju i njegovom pritisku na medije jos prije utakmica. tako da je svijet zaluden pod jednim hypeom barcina simuliranja, budite realni, nije ih to dovelo do mjesta gdje su sad, niti im je u bilokojem slucaju pomoglo.... sve u svemu, nadam se ugodnom finalu, ali mislim da nece biti, jer se manchester nece nadigravati vec ce takoder pokusati tvrdom igrom iz kontri i polukontri, samo mislim da njihov vezni red i trka nemogu odgovarati barceloninoj, tako da ce barca s lakocom uzet to.
#1800 |
Hejter
|
Čudno nekako da su sve do jedne greške bile na štetu Reala, od nesviranih faulova na Lassu i Di Mariji, pa do poništenog gola Reala koji je potpuno regularan i najbolji dokaz ko je morao dalje ... Taman toliko tih zrnaca sumnje da potpuno uvjere čovjeka u režiju utakmice mimo terena. Realu ne fali igrača, nego fali sudaca i nogometnih dužnosnika u UEFI koji bi se mogli zauzeti za njih. Nisam navijač niti Reala niti Barce, ali u ove dvije utakmice ubili su sve dobro u nogometu i sportu općenito. Nepravda, gluma, obmana i prevara je suma sumarum polufinala. I Messijev slalom u prvoj tekmi a Ikerove obrane u drugoj. Nekako mi se čini da je već spremno mjesto za trofej u Barceloni, i da Man UTD nece imati previse sanse, pogotovo jer se radi o izdanku engleskomg nogometa gdje je kontakt tri koplja iznad ... Prognoziram penal i crveni minimum ![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|