|
![]() |
#9873 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ali imas pravo, krivo sam stavio oglas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9874 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
pozz svima, neda mi se citati postove unazad-lijen sam i nemam bas vremena stoga bih vas molio preporuku hardtail mtb cjenovni rang od 5500 do 6300kn kuna..... uvjeti; -cvrst, robustan (jer imam 105kg) s jakim felgama(nezelim da vidim felge kak idu u osmicu), vecina voznje je gradska(puno stakanja po tratvarima/stepenicama) ostatak voznje(vikendi) sljeme/sela/okolica zgb. do sada sam imao Haro V4 06 sa nekim pojacanim djelovima(zadnja felga, pogon,pedale) ali mi je nedavno ukraden, no bio sam prilicno zadovoljan s tim mtb. Moze i preporuka kombinacije mozda malo jeftiniji mtb pa naknadna ugradnja pojacanih djelova.... Hvala
![]() |
#9876 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jel bi isao netko danas negdje pedalirat? ja sam mislio oko 16 zapicit na magistralu al ak netko ima bolju ideju pridruzim mu se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9877 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Možda ovak nekaj: Jamis Dakota Sport 2009 Norco CHARGER 2009 Wheeler PRO-59 2009 nešto malo drugacije: Cannondale Bad Boy Disc Zadnje izmijenjeno od: MIK. 30.04.2011. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9878 |
Premium
|
wheeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#9881 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ja bio s frendom na Grmi danas, i stanje je slijedeće! Veći dio staza je do sada bio pod jednim tankim slojem zemljane prašine a ispod je JAKO utabana staza, sada kako je pala kiša i dalje je ostala staza utabana i tvrda ali onaj sloj prašine je sada mokar i stvara tanki skliki film preko tog tvrdog utabanog dijela! Dakle staze su sklise za popi....... i ne da je nesigurno vozati se već je i nezabavno jer konstantno se voziš sporo kako nebi pao, ali eto meni je pošlo za rukom, nogom, tjelom, da zalegnem dok sam već skoro pa stao na jednom djelu staze i fino sam se uvaljao u blato ![]() Sve u svemu Grma nije preporučljiva dok je gornji sloj mokar jer je jako sklisko onda! ![]() Bilo je nekoliko onih sa većim iskustvom (čitaj mudima) koji su se ganjali ali sa puno plesanja po Grmi ali eto ja i frend nismo ![]()
![]() |
#9882 |
Premium
|
sto ides brze bolje drzis ravnotezu, al treba imat muda ![]() destro i ja danas odvozili magistrala-kanal: od stenjevca do livade 35min s tim da nismo bas zurili onaj dio kroz gajnice i stenjevec, oboje smo ostali ugodno iznenadjeni brzinom gore je vecim djelom blatno za popizdit i jednim dijelom se bolje vozit kroz kanal po kamenju nego sastrane jer je presklisko ja sam na jednom dijelu uspio nakupit jedno dve sake blata izmedju kotaca i krune vilice pa sam tih 100m stedio kocnice, destro ce prilozit slike oprali smo poslje bajkove na benziskoj kod antunovica jer na onoj u gajnicama nema vode, evo me doma sad, podmazao bike, napisao izvjestaj, a sad pod tus, i roba i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9883 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#9885 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Koliko sam puta na sljemenu bio i po kiši i snijegu i suncu u pamučnim majicama ![]() Sutra ne idem sigurno na sljeme.
![]() |
![]() |
#9887 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
mene ovo vrijeme bas deprimira ![]() jos dok imam malo slobodnog vremena za vozit se pada kisa. prvi dan za koji ce biti najavljeno sunce idem na sljeme. EDIT: Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 30.04.2011. u 21:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9888 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() doma cete doc blatni, al kaj sad inace, bilo je po 270kn +- 30kn ovakav ko moj softshell 3000, samo novi model, to vam je super kupnja pa probajte pogledat jel ima jos tog po ducanima ako vam treba windstop kaj ste rekli, sutra 10 trg? kaj ne bi bilo bolje malo kasnije, 12? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9889 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kak se ja vozim cijelo vrijeme, i svaki put ostanem suh. Treba samo dobro pogoditi kad krenuti ![]() Sutra sam u 10h kod tunela, osim ako bas tada ne padne pljusak. To su sve ionako prolazni pljuskovi, pa me to previse ne dira...bitno je dohvatiti sumu, a onda nek pada. Padalo ili ne, ja cu sutra odraditi jos jednu voznju....kako sam se danas nazdrao na rostilju, mogu slobodno i dva puta do vrha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9890 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Odvozio sam i ja svoje danas ![]() Isao sam u maksimirsku sumu malo solirat. Bilo je blata, al nista pretjerano, sklisko uglavnom. Presao sam cijelu sumu, obisao sva jezera, pravi gust. Isao sam kakti, "krstit Konu", medjutim krstio sam sebe ![]() Na jednom dijelu sam se isao malo zajebavat pa sam lagano zalegao ![]() U blizini one velike livade kod 3.-eg jezera ima nekakav malo veci "jarak" ako ga mogu tako nazvat na kojem se moze spustit sa jednog kraja i popest na drugi. Prilicno je strmo (Na slikama bas i ne izgleda nesto strmo, ali uzivo zaista je). 3-4 manja "spusta" sam prosao bez problema, ali na jednom vecem sam se spustio, dosao skoro do vrha (falio mi metar) i onda me sila teza potegnula nazad ![]() Prosao sam sa ogrebotinama, cijela lijeva strana mi je bila od blata, ruksak koji sam imao na ledjima isto, ko da sam se valjo u blatu ![]() Sva sreca, nema tezih posljedica ![]() @zgmmax - na ininoj benzinskoj na bukovackoj nema vode, valjda su maknuli crijevo tako da sam otisao do autopraone na sveticama (kada se prodje kenedijev trg u smjeru branimirove) i tamo za 20 kn oprao bike. Nije bas jeftino, al nakon onog pada sam morao sa onim strojem (pod pritiskom) jer su mi i gripovi i sic na jednoj strani bili puni blata. Link na slike (na prvoj se vidi kako sam se usvinjio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9891 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kona Blast Deluxe 2009 ![]() ![]() Moze netko reci kakve su pakne sa disco brakesa za Avid Code, ako je probao naravno? Najvise me zanima koliko mogu izdrzati.. EDIT: Code je kod mene na DH bikeu. ![]()
![]() |
#9892 |
Premium
|
nik ja sam sad dosao doma i stvarno se treba cudo desit da te ulovim do 10 kod tunela, nista jebiga, ak bi ko isao kasnije nek napise pa se dogovorimo ujutro, ja cu ic pedalirat u brdo svakako noc! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9895 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
pozdrav ljudi prije svega, pošto sam vidio da ste neki naručivali dijelove sa discobrakesa, ima li tko u skorije vrijeme u planu kakvu narudžbu da uskočim u istu, normalno uplatim lovu ili kako se dogovorimo, da se ne registriram radi jedne narudžbe pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9896 |
Avocado
|
Možeš naručiti bez registracije na discobrakes.
![]() |
#9897 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja ću poludit sa vilicom... prvo me ćope praznici (uskrs itd.), kao bit će u subotu pa ništa... sad srijeda... grrrr nestrpljiv sam ! želim se konačno provozati kako treba ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9898 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#9900 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|