|
![]() |
#22174 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#22175 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
odoh ja smazat ovo sto je ostalo od sunke i kolaca cura je rekla da me bu iznenadila navečer. nadam se ukusnoj večeri i slobodi da se nakon vecere zavalim pred tv ![]() btw. kad bi mogle biti slijedece Ždere? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22176 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#22177 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Upravo se vratio iz kineskog sa večere. Prvi puta sam probao njihovu kuhinju i ostao zaprepašten ![]() ![]() Pržena patka u slatko-kiselom umaku ![]() ![]() Dugo smo čekali dok se peklo ali se isplatilo. OVa patka je nešto predivno. ![]() Imao sam averzije prema tim kombinacijama slatko/kiselo, ljuto/slatko ali uopće nisu dominantne toliko u okusu tako da je zapravo - prefino ![]() Ova patka nije jeftina ali je porcija ogromna i prefina je ![]() Jedva čekam subotu, idem opet sa ekipom ![]()
![]() |
#22178 |
Guest
|
Meni su te kombinacije OK za probati i ispadnu u redu ak se dobro naprave. Nekad i više nego OK, ali bok uz bok uz klasičnu slanu, slano/kiselu kombinaciju se mogu uvijek sakriti! To mi spada u kategoriju. Probati nešto drugačije jer je drugačije. Ne bolje! |
![]() |
![]() |
#22179 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Za patku se zna da je vrhunska,pogotovo ona u kineskom na Novoj Vesi....jedino kaj me ebe kod tih kineza su prilozi i one gumene salate od kojih mi se i riga na samu pomisao ![]() U onom u Radnickoj sam jeo ražnjiće od piceka valjda oblivene za medom i zaljućeno....na preopruku,mislio sma da cu put WCa no ispalo je jedna od okusom najfinijih stvari koje sam ikad probao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22180 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Makaršta ![]() Zemeš hiberniranu patku iz Metroa (kakvih 25 ćuna po kili), odmrzneš je, dobro nasoliš, nabiješ joj jabuku u prkno i u pećnicu ![]() Na njenoj maščobi poslje se naprave mlinci, složi se nekakva šalata i ubiješ se ko njasvi ![]()
![]() |
#22183 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22185 |
Premium
|
Ma kakvi! Ikra slatkovodne ribe. Mljac! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22189 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nego, bumo mi jeli uskoro na grupnoj razini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22190 |
Premium
|
Tek sam se probudio, pa malo slabije kuzim... o kakvim lignjama vi pricate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22191 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#22192 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
kako nejde slatko s mesom? ![]() zaleti se u mađarsku i probaj tamo neku divljač, savrseno pase uz krokete i neki džem (ili pekmez) ![]() ali kineska hrana mi se zamjerila. pojel sam onu neku patku koja je bila bez ikakvog okusa, nakon toga vise nikad nisam isel u kineski restac :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22193 | |
Guest
|
Citiraj:
potpuno si u krivu, takve kombinacije bas idu, samo ovisi kao i uvijek o pripremi i sastojcima. kad ves spominjes meksicki, jednom sam bas tamo jeo ramstek s chillijem i cokoladom, vrhunski je bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22194 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda mi kineska kombinacija okusa ne ide nikako, 2 različita jela sam probao sa potpuno različitim sastojcima i umacima i no more. ![]() A recimo usporedbe radi, u meksičkoj mi ne paše baš kukuruz jer je pogodite: slatki ![]()
![]() |
#22197 |
Super Moderators
|
![]() |
#22199 |
Super Moderators
|
![]() |
#22200 |