Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 28.04.2011., 15:33   #1711
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Bude prošel MU ko i Čelzi neku godinu...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 28.04.2011., 15:42   #1712
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor h4ze Pregled postova
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRX...&feature=share Mascherano je barem povukao nogu, a Pepe ju je još i produžio, vidi se namjera da ga je htio polomiti...
Pepe se nije ni bunio nakon crvenog, znao je šta je napravio, a budite sretni da i Adebayor nije dobio crveni...
Odlična gluma i dobro je da je gluma jer bi inače imali potrganog igrača.
Namjerni start na nogu, sa namjerom traganja kosti (jer se lijepo vidi kako je ispružio nogu), po pravilima koliko ja znam je to izravni crveni.
Ajde budite sretni možda bi, da igra, u sljedećoj nekom polomio nogu

Bez obzira na real i barcu sad ovo je bez ikakve danje rasprave crveni ko kuća.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 28.04.2011., 15:43   #1713
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
man utd je prije dvi godine u rimskom finalu izgledao ko random družina koja barceloni nije pošteno ni zapucala po golu.

šta će bit ove, ostaje da se vidi. naravno, pod uvjetom da murinjove trupe ne dođu na camp nou idući tjedan i zabiju tri-četiri gola, bez da prime ijedan. :P
flyer1 je offline  
Staro 28.04.2011., 15:45   #1714
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Bude prošel MU ko i Čelzi neku godinu...
Pa ak bu bio onaj isti sudac kaj je sudio Chelsea-Barca onda united ne mora ni igrati.
Hamm je offline  
Staro 28.04.2011., 15:55   #1715
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
doky je offline  
Staro 28.04.2011., 16:11   #1716
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ovo sinoć nije bio nogomet, obična režirana predstava puna grubosti, glume i svega ostalog što sa sportom uopće nema veze. Mourinho je nažalost povukao vrlo dobru paralelu sa sucima zadnjih godina u ovim kasnim fazama natjecanja.
Router je offline  
Staro 28.04.2011., 17:11   #1717
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
o boze koliko znalaca nogometnih, ove fore sa cvrstom muskom igrom, da nogomet je inace ragbi, i cilj je slomiti protivnika a ne zabiti gol.
neznam jesi li kad obukao kopachke i jesi li kad dobio djon.Boli prejako.Ako si ishao ispucati loptu,lopta klizne,ostanu chepovi od gada(dobijesh rupe koje kasnije nestanu,moze puknuti kost,tetiva,mishic,zile).Bit priche je LOPTA-zuti karton,NEMA LOPTE-crveni.
Svatko bira,nogomet nije bezazlen.Kontaktni grubi sport koji moze imati svakojake posljedice,gledati je jedno,igrati drugo...
Pepe je divljak,to shta on zna raditi ne radi psihichki stabilna osoba,al jucher nije napravio crveni na Alvesu,pa koliko to ruzno izgledalo...

Citiraj:
nemojte biti ljubomorni sto igraju najljepsi nogomet na svijetu, a ovakve cigane ko murinjo i milan koji godinama prakticiraju antinogomet treba zabraniti.
Igraju dobar nogomet,dugo su zajedno,znaju svoj posao.Ali nije da to vec nije vidjeno.U 90-ima je Louis van Gaal sa klincima prodavao fore svakome tko se nashao na drugoj strani.Da je Ajax imao love zadrzati tu momchad koju su razgrabili svi velikani,pa i Barca,vladali bi godinama,u to sam siguran.
Wengerov Arsenal je takodjer ishao tika taka budi djaka do gol linije.

Murinjo mi se nikada nije dopadao,al zicu ima.
Milan-Boban,Shevchenko,Weah,Savicevic,Massaro,Van Basten,Seedorf,Albertini,Baresi,Donadoni,Cafu,Costacurta,Gattuso,Inzaghi,Kaka,Maldini,Nesta,Pirlo,Rui Costa,Costacurta,Rijkaard,Gullit...smiju se
Staro 28.04.2011., 17:38   #1718
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ma reci ti sta hoces,ali ono nije start na loptu,jer je lopta bila nicija,izgubljena, na 70m od svoga gola...

jednostavno to treba iskorijeniti u startu,jer ces zavrsiti ko jebeni eduardo,cisse,costa,i mnogi drugi

svi su oni isli na loptu,fascinantno je samo kako uvijek isti igraci rade probleme...
Staro 28.04.2011., 17:49   #1719
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
ma reci ti sta hoces,ali ono nije start na loptu,jer je lopta bila nicija,izgubljena, na 70m od svoga gola...

jednostavno to treba iskorijeniti u startu,jer ces zavrsiti ko jebeni eduardo,cisse,costa,i mnogi drugi

svi su oni isli na loptu,fascinantno je samo kako uvijek isti igraci rade probleme...
kako nije start na loptu?? Jel bio dzon na lopti? Jee!! Jel u produzetku dodirnuo Alvesa?? Nije.. Gluma Alvesa=crveni karton.. Ali ni dodirnuo ga nije..
Staro 28.04.2011., 18:40   #1720
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Govna jedna, samo se znaju valjat po terenu i simulirat.

http://www.index.hr/sport/clanak/vid...li/549292.aspx

pinkskin je offline  
Staro 28.04.2011., 18:51   #1721
prt scr
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
možda su padali ali kad nebi padali dobivali bi batine a sudac nebi ništa sudio
vidjelo se da realovci uopće nejdu na lopte nego malo opale igrača nogom ili rukom i onda se prave nevini
pepe uopće nije gledao kada je išao nogom u alvesa i zasluženi crveni karton,a mogao ga je dobit i adebayor

kod barcelone nisam vidio ni jedan oštar prekršaj,igrali su fer a real je izgubio živce jer nije mogao parirat
prt scr je offline  
Staro 28.04.2011., 19:04   #1722
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 28.04.2011., 19:04   #1723
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Citiraj:
Autor prt scr Pregled postova
možda su padali ali kad nebi padali dobivali bi batine a sudac nebi ništa sudio
Šta bi bilo kad bi bilo.

Citiraj:
vidjelo se da realovci uopće nejdu na lopte nego malo opale igrača nogom ili rukom i onda se prave nevini
Glupost, si ti vidio barcelonine igrače, svakom svom prekršaju se čudili ko kokoš jajetu

Citiraj:
pepe uopće nije gledao kada je išao nogom u alvesa i zasluženi crveni karton,a mogao ga je dobit i adebayor
Išao je na loptu, alvesa nije ni dirno, dok alves je skoro svaki prekršaj simuliro i valjo se po terenu.

adebayor je pukno zbog odluka suca i to se vidlo.

Code:
kod barcelone nisam vidio ni jedan oštar prekršaj,igrali su fer a real je izgubio živce jer nije mogao parirat
Da, LOL.

Tko leži nebježi.

Ovoliko simuliranja dugo jedne momčadi dugo več nisam vidio, simuliranje i više uništava nogomet nego oštri startovi.

Svi su jednaki, samo su neki jednakiji od drugih
http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0...layer_embedded

A gdje je tu prevencija i zaštita igrača, šta niste koji k...c onda trubili o tome.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 28.04.2011. u 19:25.
pinkskin je offline  
Staro 28.04.2011., 20:09   #1724
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
morph je offline  
Staro 28.04.2011., 20:43   #1725
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Tužbe sve u šesnaest danas. UEFA će kaznit Mua, RM i Barcu a Barca će tužit Mua zbog intervjua. Kako ih je(barcu i guardiolu) oprao

Citiraj:
He said: "It's clear that against Barcelona you have no chance.

"I don't know if it's the publicity of Unicef [the club's shirt sponsor], I don't know if it's because they are very nice, but they've got this power.

"I don't know if it's the friendship of [Spanish football federation president Angel Maria] Villar at Uefa, where he is vice-president.

"[Barcelona's Pep] Guardiola is a fantastic coach, but he's won one Champions League which I would be ashamed to win after the scandal at Stamford Bridge and this year, if he wins it again, it will be after the scandal at the Bernabeu.

"I hope that one day he will win a clean Champions League, with no incidents behind it."

http://www.goal.com/en-us/news/174/u...harged-by-uefa
http://www.goal.com/en-us/news/1956/...to-report-jose

Također, Pele rekao da je bio bolji od CRa i Messia. I je
http://www.goal.com/en/news/468/inte...stiano-ronaldo
Juice je offline  
Staro 28.04.2011., 21:07   #1726
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Nevjerovatno

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 28.04.2011., 21:11   #1727
prt scr
Banned
Moj komp

nemože se reć da nije bilo kontakta u sve 3 situacije,te ruke nemaju šta radit na ramenima iako adebayor misli da ako je visok da smije natezat nižeg od sebe po ramenima
onaj arbeloa se isto uvalio i dočekao barcinog igrača a marcelo je mahao rukama kao vratar u rukometu i isto pogodio igrača

možda su igrači barcelone pretjerano reagirali ali to su prekršaji i sudac je tako dosudio jer je tako i vidio
prt scr je offline  
Staro 28.04.2011., 21:12   #1728
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
nemože se reć da nije bilo kontakta u sve 3 situacije,te ruke nemaju šta radit na ramenima iako adebayor misli da ako je visok da smije natezat nižeg od sebe po ramenima
onaj arbeloa se isto uvalio i dočekao barcinog igrača a marcelo je mahao rukama kao vratar u rukometu i isto pogodio igrača

možda su igrači barcelone pretjerano reagirali ali to su prekršaji i sudac je tako dosudio jer je tako i vidio
Ma čini ti se samo

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online  
Staro 28.04.2011., 21:17   #1729
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
A to je nemoc Barcelone, jer nisu navikli ne igrat 60 min i ne slozit nijednu akciju... E onda ajmo se valjat po terenu i SVI vrsit pritisak na sudca.. Uspjelo im je!
Staro 28.04.2011., 21:19   #1730
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Citiraj:

Možemo reći da su prekršaji, ali tu je najbitnije simuliranje barcinih igrača koje je trebalo adekvatno kaznit, a to se nije desilo, samo nek simuliraju, jednom će dobit zaprav pa neče bit ništ suđeno, a onda budu srali.

pinkskin je offline  
Staro 28.04.2011., 21:21   #1731
prt scr
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ma čini ti se samo
sudac ne bi trebao past pod takav utjecaj,a ukupno je 5 sudaca...neznam šta da kažem
najbolje odgovore bi dao stark i ostali suci

gledao sam tekmu i također je bilo dosta prekršaja koji su suđeni barceloninim igračima a ustvari isto nisu bili,po meni podjednako suđenje osim tog crvenog,ali sudac je bio blizu i valjda mu treba vjerovat na procjeni...nemože se crveni dat samo ako nekom polomiš noge
prt scr je offline  
Staro 28.04.2011., 21:25   #1732
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma dajte ljudi, real unaprijed zna da če izgubit protiv barce, pa onda bar imaju opravdanje da su izgubili s igračem manje, jel
Bravo je offline  
Staro 28.04.2011., 22:03   #1733
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Ma dajte ljudi, real unaprijed zna da če izgubit protiv barce, pa onda bar imaju opravdanje da su izgubili s igračem manje, jel
A kao u kupu ih nisu nadigrali? Zašto nebi ponovo mogli? Činjenica je da je Barca bila bezopasna sve dok se sudija nije upleo.
doky je offline  
Staro 28.04.2011., 22:13   #1734
prt scr
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
A kao u kupu ih nisu nadigrali? Zašto nebi ponovo mogli? Činjenica je da je Barca bila bezopasna sve dok se sudija nije upleo.
a real je kao bio opasan? nisu ništa mogli a barca je tijekom cijele utakmice bila bolja a imali su dobru šansu za gol,zicer u 1. pol.
real se je branio sa 11 igrača a nisu imali muda za napast jer znaju da će ih onda barca dočekat
da su bolji od barce mogli su se i obranit sa 10 igrača,parkirat autobus pred gol i bok ali nije išlo ni to,zakazali su u obrani i u napadu
prt scr je offline  
Staro 28.04.2011., 22:18   #1735
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Dobili ste kup, kaj mislite da ak imate čiku facu da ćete osvojit sve?
Nije real inter

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 28.04.2011., 22:22   #1736
Nybelung
Guest

Treba i Barcinu igru razumit.. Pa nije lako napadat dok ti se pola momčadi drži za glavu i valja po travi.

Staro 28.04.2011., 22:27   #1737
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
...uletio jednom Roy Kenau, Ericu Canton-ai (kako god) ili Jaap Stamu...
To se ne radi,jer te pregazi kamion
Da ih vide danashnje mazice,pocheli bi radit kolutove naprijed i natrag vec u tunelu pri izlasku

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
a napuhavanje za "svemirca" i ostale gluposti kao što je "jedan od najbolji ikada" nije vrijedno spominjanja.
Ronaldinhu pljeshcu na Bernabeu kad ih sam pobijedi,Ronalda ali Limu vole i jedni i drugi.Irci ce reci Maradona good,Pele better,George Best...a malac nek josh grize travu ako misli medju tu ekipu
Staro 28.04.2011., 22:39   #1738
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Gledam kako Porto demolira zutu podmornicu.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 28.04.2011., 22:46   #1739
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Gledam kako Porto demolira zutu podmornicu.
Ko sudi? svapska 3.liga?
Staro 28.04.2011., 22:50   #1740
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Bjorn Kuipers

Upravo 5:1, Falcao 4. gol :wow:

nino je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno