|
![]() |
#1 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Pozdrav, naime imam hard disk WD od 2TB Green edicija, kupljen prije cca 1g , stojao u kompu kao podrska glavnom disku od 500GB, sve super do jucer, odjednom kod paljenja PCa pojavi se onaj startup check program koji provjerava diskove i izbaci neku gresku, windowsi se dignu ali nema diska od 2TB, reset kompa i u bios odem, disk se vidi, tj. oba se vide. Kad se windowsi podignu diska nema. Nebudem ljen pa disk izvadim i odnesem kod susjeda isto ima Win7, spojimo ga, u biosu se vidi, kad se windowsi dignu njega nema, probamo dici boot s DVDa od Win7 kao da idemo instalirati win7 nanovo, u onom prozoru gdje se odredjuje na koji ce se disk instalirati sistem jedostavno diska od 2TB nema, u biosu ga ima ?!? jednostavno iz cista mira nestao i ne pojavljuje se vise, cujem ga da radi, srotuje normalno kao i prije, al ga nema, instalirao i onaj program HDTune al ga ni on nevidi ... Savjet kakav ? ili pomoc ? naime imam gore prilicno bitnih stvari od cca 1.4TB a neznam sto da radim ... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Desni click na My Computer->Manage->Disk Management Vidi je'l ga tamo ima...(sivo podrucje u sredini, ako imas 2 diska, taj drugi bi trebao biti disk 1). |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ovako, isprobano sve sto mi na pamet palo, i dalje disk ne radi, nist, ici ce na servis a za izgubljene podatke ... e to mi je skola .. http://www.ngohq.com/news/19805-crit...reen-hdds.html Ima opis na gore navedenom linku kako popravlja gresku kod WD diskova, meni nije pomoglo, mozda sam prekasno vidio, ali ako kome pomogne puno sam napravio ... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|