|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) Dreambox 500 HD ne vidi tvrdi disk
Dobar dan, ako može pomoč,iman sljedeči problem: Spojia san na prijemnik Dreambox 500 hd vanjsko kučište i u njemu je tvrdi disk WDC WD15EARS-00MVWB0 od 1.4 terabajta,napravija san inicijalizaciju za ext3 format i nakon šta san to napravija disk se vidi samo u Device Manager,ali kad pritisnen tipku za snimanje onda daje poruku da disk nije pronađen ili neinicijaliziran.Kako se postavlja lokacija za snimanje u Recording paths?Tražija san rješenje po internetu,ali nikako mi ne uspjeva da rješin snimanje.Kad napravin check file system kaže mi sljedeće: wd: e2fsck: aborted, Error allocating block bitmap (4) : Memory allocation failed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da staviš NTFS file system na hardu umjesto ext3?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
100% si siguran da na disku treba biti ext2/3? Koliko ja znam, linux čita i NTFS i FAT16/32.
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Fala na pomoci.Odnija san jednon čoviku jučer navečer šta puno bolje zna od mene radit sa Dreambox receiverima i on je uspija namistit folder i da pocne snimat i završi kad triba.Osta je samo jedan čudan problem reprodukcije jer Dreambox ono šta snimi reproducira samo par sekundi,a taj isti fajl koji je Dreambox snimija reproducira se u cjelosti na kompjuteru bez problema.Tako da ču tražit problem u externome kučištu i hard disku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
I dalje mislim da te muči software Dreambox - a, mislim da ćeš bolju pomoć dobit kod kolega: Satelitski Forum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|