|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Rušenje XP-a prilikom OC-a, why?
Dakle, nakon što idem OC-a komp (malo po malo dižem FSB, mjenjam latencije itd...) ponekad (točnije 2 puta do sada) mi se vise nece win dignuti. Pise (ne sjecam se tocno vise) da mi je neki file u system32 dir corrupt ili da fali??? Niš ne pomaže (barem kaj ja znam) osim reinstalla.Nece se uopce dic, safe moe ne radi... Zakaj se to događa? Jel to radi OC-a i stalnog resetiranja kompa? Kako rjesit problem, bez reinstalla XP-a? Fala unaprijed...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vrati default frekve i sve radi ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kada ti to piše onda niti vračanje na default ne pomaže. Došao si do max OCa. Samo ti bolje hlađenje i veći i stabilniji napon može pomoć da OCaš dalje. Jesi uključio PCI/AGP lock To se dešavalo mom frendu sa t-breadB 2400+, ali meni nikad koji god Intel ili ploču koristim...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
hehe sam nisi jedini ![]() meni se digne kaze da ga nema, resetiram komp i sve 5 ![]() a al prek biosa klokam...sva sreca na cmos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
I ja sam si tak strgo windowse... To se desi kad ti OC nije stabilan, al se uspije bootat i onda dodje do greske kod ucitavanja windowsa... ili ti udje u windowse, pa se ubrzo smrzne... I tak malo po malo se windowsi strgaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
AGP/PCI lock mi je ukljucen (jer sam AGP stavio u biosu na 66 pa retpostavljam da je to to... Znaci samo reinstall pomeže.... moram si nabaviti jos jedan hard, ili ovaj podjeliti na particije pa napraviti image...
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni si nisu windowsi nikada srušili tako da sam ih morao reinstalirati ![]() bilo je svega, plavi ekran, nece uopce bootati, javlja mi na pocetku poruku "overclock failed, please run setup...", pošto sam modao grafu, ako oc ne uspije, traži me disketu sa orginalnim biosom za grafu ![]() ali sve se to da srediti, ugasim komp na 15 s i opet sve radi ili clear cmos ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|